Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona i zrozpaczona

Mój chłopak wczoraj...

Polecane posty

Gość gość
najlepszy troll na kafe XDDDDDD

Gość zaskoczona i zrozpaczna
Witajcie. Dlugo mnie nie bylo jak widac po dacie ale powodem bylo to ze urodzilam dziecko.W zwiazku z tym ratujcie bo nie wiem co robic-wrocil dzis z pracy i przyznal mi sie jak mnie zaplodnil! Okazalo sie ze zwalil gruche na palec i jak spalam to wsadzil mi go w moją alkowe:(, wogole to odbija mu coraz bardziej bo zdejmuje ciuchy do zera juz na parterze i na waleta wjezdza na 10piętro (tam mieszkamy) twierdzi ze adrenalina sexualizmu jest mu potrzebna.Wogole ratujcie bo dzien przed swietami przylapalam go w lazience jak strzepał sie na oko karpia:( i ogolnie to trzepie kapucyna juz na wszystko,wlacznie z pilotem od telewizora,chcialam zmienic program gdzie na zywo byl przekaz z dnia dziękczynienia w Luwrze,łapie za pilot a tu wielki bialy glut rozmazany na guzikach volume i programs:( nie wiem co robic przeciez do cholery regularnie raz w miesiacu pozwalam mu wejsc w moją komnate miłosci a co drugi dzien rozkazuje by mnie językiem zadowalał to co moze mu nie pasowac?Ps.oznajmilam ze nie bede brala do ust jego potwornego i oblesnego penisa ktory jest potworny jak ptaszydlo jakieś.Ratujcie bo nie wiem czy to normalne co sie u nas dzieje:(

Gość gość
3/10 na zachętę

Gość Zaskoczona i zrozpaczona
Nie potrzebuje punktow na zachete,to klopot ktory doprowadza mnie do szalu!jak bys sie czul gdybys widzial ze twoj partner wciaga kreske nosem ze stolu a gdy spojzysz z bliska to widzisz ze wciaga fakt,ale wlasne nasienie i to przez banknot falsyfikat o nominale 1 ojro :(

Gość gość
trzeba było zastosować antykoncepcję "po" na wszelki wypadek gdyby faktycznie tak zrobił i kazać wypieprzać gadowi i tyle !!

Gość Lodzik
Jak Ty Mu nie zrobisz to znajdzie taką która Mu zrobi a wtedy ....... pakuj walizki i nara hehe