Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *Jakaś inna*

Kleptomania...

Polecane posty

Gość *Jakaś inna*

Od dwóch lat regularnie okradam firmę w której pracuje a to z pieniędzy albo jakiś cennych rzeczy. Uwielbiam to robić i ta adrenalina która przy tym towarzyszy uwielbiam to. Ktoś ma podobnie? Piszcie.

Gość I ja cos dopisze...
Adrenalina sie skonczy jak Cie zlapia i wsadza do wiezienia... To jest choroba, mozna z tym walczyc. Ale tobie widocznie to odpowiada...

Gość I ja cos dopisze...
Zlapia, zlapia... Wspomnisz sobie jeszcze moje slowa. Kazdemu zlodziejowi- bo nim wlasnie jestes-noga sie podwinie.

Nie jestem złodziejem poprostu czasami sobie coś przywłaszcz, firma zaraz od tego nie zbankrutuje a mi się lepiej żyje przez to mam więcej znajomych i ogólnie jestem bardzo lubiana.

Gość Skoro nudzisz sie to
Marna prowokacja IDIOTKO!

Gość wytłumacz mi dlaczego tak robi
a mi się lepiej żyje przez to mam więcej znajomych i ogólnie jestem bardzo lubiana. przez to że kradniesz masz wiecej znajomych i jestes bardzo lubiana? Że niby jak?:o

juz jeden temat dzis z kafe zostal zgłoszony na policje

Gość kocuur
a może tak się zachowujesz z powodu jakis leków na uspokojenie?? i tak działają..że nie wiesz..co robisz??? bo ja w kleptomanię nie wierzę..że tu o chodzi o jakąś adrenalinę..

Gość moms
yeez -jaki temat??? a co do autorki-moja siostra cioteczna tez jest kleptomanka. dużo rzeczy sobie ''przywłaszczyła'' bo przecież nie ukradła!! gdy zrobiło się awanture to oddawała. po jakimiś czasie przegieła pałke...poszliśmy z tym na policje. nie odzywamy sie juz z jej rodzina ponad rok i jest nam dobrze,przynajmiej nic nie ginie nam z domu. jak ktoś wcześniej wspomniał-złapią Cie.. a wtedy bedziesz miała adrenalinke,oj bedziesz miała. :-)