Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idealna grucha

Kto z was nosi 36 na górze i 38 na dole?

Polecane posty

Gość idealna grucha

Gość Pamimmm
ja nosze 38 na górze a 40 na dole

Gość A ja Wam mówie że...
Pamimmm - mam tak samo ;)

Gość mam jeszcze gorzej kurde
36 na górze, 40 na dole jest za małe, a 42 za duże :/ To figura gruszki?

Gość jesteśmy bardziej kobiece
czołem dziewczyny :-) prawdziwa kobieta ma biodra i talię ja: góra 44, dół 46 35 cm różnicy między pasem i biodrami :-D Mężczyźni szaleja za takimi jak my :-)

@jesteśmy bardziej kobiece, no to dziwne bo za mną nikt nie szaleje. I w ten sposób twoja teoria bierze w łeb, a ja dalej chodzę wkoorwiona bo nigdzie nie mogę sobie kupić spodni :/

Gość niestety ja mam tez
problem. dół 40-42 góra 46.... marze o zmniejszeniu biustu....

Gość bubka winogrona
Ja noszę 36 na górze i na dole 38, jakoś niezby mi to odpowiada:o male cycki i duża dupa, wolałabym być płaska w tyłku niż taka wielka :D

Gość do jesteśmy bardziej kobiece
tak sobie wmawiaj hahahahahaha. szczezre powiem (jestem facetem) zdecydowanie wolimy 38-40 a nie 'puszyste'. puszyste to tylko ladne okreslenie dla grube

Gość A ja Wam mówie że...
Spodnie, to jeszcze, ale kup strój kąpielowy, cholera 2 trza kupować ;( a reszta potem się wala po szufladach ;(

@kasssia89, ty i tak masz lepiej bo musisz tylko nogawki obciąć. U mnie to albo za ciasne na doopie, albo za szerokie w udach :o Z tym nic już nie zrobię :/

Gość bubka winogrona
energiczna jakbym siebie czytała, nie nwidze kupowac jeansów, te rozmiary sa koszmarne:O Płaskodupcy maja lepiej :D

@Energiczna Trzydziestolatka, nie chce mi się tak pierdolić ze spodniami :o Kiedyś czasem tak kupowałam gdy mi się jakieś wyjątkowo spodobały, ale co z tego, jak i tak leżą przywalone innymi ciuchami bo zapominam o nich i dalej szukam czegoś na siebie :/

Gość bubka winogrona
elastycznych nie lubie, dupa w nich sie parzy :P

oj, ale sa jeansy z domieszka elastycznych nici. ja w ogole jeansow nie nosze. ostatnio trafilam na spodnie w ktore udalo mi sie zmiescic i nic nie odstaje, dowcip polega, ze wszystkie byly cholernie eleganckie. a ze zawartosc mojej szafy byla w oplakanym stanie, mam teraz 6 czy 7 psr spodni "jak do garnituru" i wygladam dosc zabawnie :/

Gość bubka winogrona
Ja akurat mam prawie cała szafe z eleganckimi ciuchami, czasem przeciez nawet jeansy mozemy zestawić tak, ze całośc jest dosc elegancka;) Nie ubierałam sie nigdy na spotorwo, no chyba ze z facetem na ryby jechałam, albo gdzies na ognisko :) Nasz typ figury nazywa sie gryszka?

"tak sobie wmawiaj hahahahahaha. szczezre powiem (jestem facetem) zdecydowanie wolimy 38-40 a nie 'puszyste'." ---->> pewnie masz 14-16 latek, drogie dziecko :-O a ja pisałam o mezczyznach. Moje zdanie jest oparte na moim własnym doswiadczeniu, więc niczego nie muszę sobie wmawiać. Tak więc dziewczynki nic sie nie przejmujcie, bo dorosłym mezczyznom kobiety sie podobają a nie dzieci-szkielety. Któraś pisała, że ma mały biust. Ja jestem drobna w stanie, ale mam duży biust przez co jeszcze trudniej dostać bluzkę, bo konfakcję robia na te raczej z bardziej płaskim biustem. Rozwiązałam ten problem zaczęłam sobie szyć sama. Dzięki temu sponie nie sa na mnie za szerokie w pasie i bluski nie pekaja mi na biuscie :-) Sprawne ręce czynia cuda.

spodnie i bluzki . mialo być oczywiście :-D

Gość ssdedasww
ja mam 40 na górze tzn w biuście i 38 od biustu w dół:P

Jana pewno nie przypominam ksztaltem gruszki, bardziej klepsydre :P nie mam tez bardzo szerokich bioder czy wielkiego tylka, mam za to bardzo rozwiniete miesnie ud (chodzenie, bieganie), stad problemy spodniowe ;-) No wlasnie ja poza eleganckimi mam teraz po czystce w szafie moze jedne spodnie letnie w dobrym stanie i smiesznie wygladam siedzac sobie z nogami w bajorze w zwyklej koszulce i spodniach od garnituru, haha. No trudno, bede promowac nowy styl :)

"ja mam 40 na górze tzn w biuście i 38 od biustu w dół" czyli masz typowo meską budowę, tzw. chłopczyca bez talii, współczuję :-O ale nie przejmuj się i na takie znajdują się czasem amatorzy ;-)

Gość ja sie zapytam...
jaką wg was wygladam biust 106 talia 85 biodra 105 udo 57... wzrost 170 waga okolo 76kg

Gość normalnie... choc troszke duza

Gość Felicity ...
Ja tak noszę ... z tym, że spodnie kupuję na 188 cm ... mimo, że mam tylko 170 ... nogi mam długie ...