Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gienka z tajgi

jestem nauczycielem- własnie sie załamałam.....

Polecane posty

Gość gienka z tajgi

szukam pracy w zawodzie. w zeszlym roku uczylam na zastepspstwie. teraz obeszlam wiekszosc szkol.i co slysze??? nie mamy miejsc....... kurde no! pocieszam sie za jeszcze troche do konca sierpnia jest.........ale panika tez jest. macie jakies sposoby jak szukac jeszcze???

Gość gienka z tajgi
jezyka polskiego:/

Gość gienka z tajgi
up up up

Gość i dobrze mniej zołzowatych
nauczycielek, mniej stresów w młodym wieku, lepsze pokolenia na przyszłość

Gość scarlet1976***************
Moze znajdziesz coś w okolicy,Fakt moze być trochę niefajne ze trzeba dojechać ale w mniejszych miejscowosciach tez warto popróbowac

Gość i więcej autostrad bo będzie
miał kto ziemię kopać

Gość scarlet1976***************
Moja była kolezanka własnie miala taką sytuacje , dojezdzała pks-em ok40 km

Gość gienka z tajgi
ehhh zycie. mam nadzieje ze sie jednak uda. pracowalam teraz w dobrej szkole sredniej w miescie. a teraz ciezko bedzie ewentualnie sie przestawic na wiejsa nauczycielka :D o ile w ogle sie znajdzie cos:( kto jeszcze z nauczycieli jest na raize bez roboty???

Gość też nauczycielka
a powiedz mi czym się różni wiejska nauczycielka od miejskiej kobieto??? wiesz, raczej kwalifikacje to masz do bycia woźną w tym roku i to NA ZASTĘPSTWO,,,,,

Gość wymagania masz
jak byc conajmniej mal doktorat ...chopie-polonista-z takiem sposobem wyslawiania sie?...wspolczuje uczniom

Gość też nauczycielka
a ruch kadrowy w szkołach trwa do maja,, w sierpniu zwalniają się tylko te "etaty", których właściciele mieli pecha np. w wakacje, lub podjęli decyzję o zmianie pracy lub emeryturze,,, :)

Gość scarlet1976*******************
wiesz lepszaszkola gdzieś poza miastem niż nic, tez trochę lat temu pracowalam w szkole, w małej miejscowośći,nie musialam dojezdzać bo było dość daleko mialam zakwaterowanie na terenie szkoly wtakiej części hotelowej, mały pokoik +łazienka i to za friko własciwie tylko coś tam symbolicznego odciągali, płacilam tylko za obiady.Nie wiem czy coś takiego jeszcze jest kiedyś było coś takiego dodatek wiejski czyli parę zeta do wypłaty;)

Gość gienka z tajgi
o moj zasob slownictwa sie nie obawiaj. tu jest kafe, i podeszlam na luzaka. poza tym szybko pisze- Ty nigdy nie robisz literowek???? nie mam zadnych wymagan. po prostu chce gdzies pracowac.