Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobiekobitka

czesto zmeniam partnerów - czy to cos zlego

Polecane posty

Gość takasobiekobitka

lubie sex zdarza mi sie ze z kazdej dyskoteki wychodze z innnym ide do swojego mieszkania spedzam z nium noc i o nim zapominam, po prostu to lubie, ale to chyba nie znaczy i nie daje ludziom prawa nazywania mnie puszczalska

Gość Artefakt_Diabła
mysle ze jednak sie puszczasz.pewnie prawie kazdy ma na koncie jednonocne przygody ale jesli to twoje hobby,to sory,puszczasz sie.i niewaźne jakiej jestes plci

Gość mysle
ze puszczalska dziwka z ciebie tylko dziwki chodza codziennie z iinym facetem sie pierdolic

Gość Sinanju
mam to gdzies co roisz, poki mi do lozka nie zagladasz to wpusc do swojego nawet duzyne pilkarksa za jednym zamachem :) P.S. nie wiem czy jestes puszczalska, nie lubi okreslac nikogo tym slowem bo to nie moja sprawa co robi w lozku z kim i iloma ;)

Gość takasobiekobitka
dzwiki robia to dla pieniedzy ja dla wlasnej przyjemnosci, jesli idziemy do hotelu, ja place lub do mnie takze korzysci finansowych z tego nie mam tylko to co dla mnie najwazniejsze czyli doznania

niestety kobieta ktora tak robi jest nazywana kurwa, dziwka i puszczalska, co innego gdybys byla facetem, wtedy nie byloby problemu :O

Gość Artefakt_Diabła
ty płacisz za hotel?łał oprocz tego ze sie puszczasz to jeszcze poniźasz

Gość senza
jesli rozkraczasz sie przed facetem, ktorego znasz 2 godziny, to jestes po prostu tanim worem na sperme, ale nie przejmuj sie, na tym swiecie jest rowniez miejsce dla takich jak ty:)

ale pomyslcie z drugiej strony. kim jest facet ktory co tydzien bierze takie laski w dyskotekach? :O czemu zawsze dziewczyna jest ta gorsza?

Gość Artefakt_Diabła
jak juz napisalam plec moim zdaniem nie ma znaczenia.czy facet czy kobieta=taka sama dziwka

to prowokacja? też mi się zdarzały takie spontaniczne przygody ( nie na imprezach chociaz mogłam za każdym razem bo mnie czesto zagadywali itd) ,ale zawsze ci faceci chcieli dalej utrzymywać znajomość 9 nie koniecznie na poważnie ) wiec chyba kiepska z ciebie kochanka;)

Gość takasobiekobitka
jaka jest ze mne kochanka, nie wiem, ale malo to istotne interesuje mnie tylko moja przyjemnosc, a jesli chodzi o kontakty to nawet jesli chca mnie dluzsze kontakty nie interesuja z tymi facetami

ale powinno cię to zastanowić dlaczego nie chcą tych kontaktów dłużej utrzymywać;) poza tym jeśli ty płacisz za hotel.. to faktycznie się poniżasz .. jeszcze o czyms takim nie slyszalam żeby kobieta placila

a dziwna jestes ,że Cie to nie obchodzi jakie zrobisz na facecie wrażenie w łóżku.. Mnie np to bardzo obchodzi

Gość depche mode fanka
Ale z ciebie szmacisko! I jeszcze PLACISZ ZA HOTEL???? !!!! musisz byc wyjątkowa szkaradą i to ty placisz tym frajerom za to zeby cie dmuchali hahahaha, ale wycieruch , masakra! prezerwatywy tez im kupujesz????? ZERO HONORU

Gość Depeche Mode fanka
kobieta ktora placi za hotel czy za cokolwiek to straszna desperatka i najczesciej oblesna baba. taka prawda. W dodatku bez zadnej dumy i honoru

Gość takasobiekobitka
ale w Was jest jadu, matko, a tak w woli scislosci nie jestem szkarada, tylko dosyc atrakcyjna kobieta, a wrazenie na mezczyznach mnie raczej nie interesuje, interesuje mnie wlasna przyjemnosc, a dlaczego place za hoteleto proste lubie luksus i jak mnie ma facecik zabrac do jakiegos oblesnego motelu pod miasto to ja wole za zaplacic sama i jechac do dobrego hotelu

Gość Artefakt_Diabła
jestes źalosna i tyle

ale żaden facet nie pozwolił by ładnej kobiecie placić.. Kiedys mialam faceta który byl bardzo biedny , chcialam od czasu do czasu zaplacic np za kino bo tak wypadało ,ale on mi nie pozwolił

Gość ale dewoty
jak masz z tego przjemnosc to jest ok :)

heh, ja tam na miejscu tych facetów, wiedząc, że taka z Ciebie laska, zażądałabym aktualnych badań lekarskich. prezerwatywy nawet przed plemnikami nie chronią w 100%, a przy takiej bioróżnorodności w życiu to... hmmm.. 🖐️

Gość a ja uwielbiam kobiety
które lubią sportowy seks. To są prawdziwe kobiety, bez jakiegoś zacofanego zachowania, fałszywego wstydu. Kurce, jak jesteś wolny i masz ochote na seks i jest kandydat który się podoba - to warto to zrobić i już!!!

Gość takasobiekobitka
zazdroscicie szmaciary i szkarady co?

akurat co do dumy i honoru, to płacenie za siebie jest wyjściem jak najbardziej honorowym, a korzystanie z kasy obcego faceta jest poniżej krytyki niektórym to już sie całkiem wartości pomieszały