Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tylkoo pytamm

co sądzicie o ubraniach JAPAN STYLE

Polecane posty

Gość tak tylkoo pytamm

głównie chodzi mi o suknienki, cen kusząca kolo 20 zł, ale słyszałam że to szajs, boje sie cos zamowic... co sądzicie dobre to?

Gość o koorwa
jednoznacznie się nie da określić, bo wszystko zależy od tego u jakiego sprzedawcy kupujesz. ja miałam to szczęście, że trafiłam na gatunkowo dobry produkt, nic się nie rozciąga, nie mechaci, nie kurczy, świetnie leży i równie dobrze wygląda. moja przyjaciółka trafiła na szmatę, kiedy zobaczyłam kieckę, którą dostała popłakałam się ze śmiechu :P w każdym razie, za dużo nie wymagaj.

fajne fasony, podoba mi sie ten styl:) niestety jakosciowo wyglada to na zwykle szmatki

Gość za taką cenę to ja ścierkę do
kurzu kupuję, więc czego tu wymagać? Poza tym ten styl w ogóle mi się nie podoba

Gość alessshhia
jeśli chodzi o jakość to trzeczywiście zależy od sprzedawcy, jeśli chodzi o wygląd w większości to tandeta, biorąc pod uwagę jeszcze koszty to opłaca się iść do jakiegokolwiek sklepu i kupić tam ciuch(mogę go dotknąć i zobaczyć jak w nim wyglądam)

Ubrania pod względem fasonu są świetne, jednak z jakością gorzej. Jakiś rok temu kupiłam sukienkę, która miała okropny materiał, zwykła szmata.

Gość a b c
ja kiedyś zamówiłam spódniczke bardzo ładna i wogóle polecam ubrania z japan style:)

Gość alessshhia
i czasem ciuchy przysyłają w innym kolorze niż było w aukcji, np spódnica miała być różowo-turkusowa a oni przysłali granatowo-różową :/

Gość alessshhia
1 nawet nawet, 2 i3 okropne

Gość wererea
japan style to obecnie najwiekszy shit w internecie. Coraz głosniej o tym ze ich ciuchy to niepospolite szmaty. do tego warto wspomniec ze strasznie lecą w ch..... z przesyłką. tak jak tam ktos wyzej napisał, BARDZO czesto przesyłają w innym kolorze niz sobie zyczyłas. Warto zwracac uwagę na kruczki typu "jeśli w ciągu 5 minut nie wyslesz nam mejla z wybranym kolorem, kolor wybierzemy sami, niezaleznie od tego czy napiszesz nam o tym po upływie 5 minut" Ja na cos takiego wlasnie ostatnio trafiłam Także NIE, NIE polecam japan style w zadnym wypadku. Na 95% bedziesz niezadowolona, a to chyba za duzo zeby ryzykowac. I zastanow sie, kto sprzeda za 20zł cos dobrego gatunku, co swobodnie poszło by za 100zł np? Nikt!

Gość alessshhia
i uważaj żeby się nie naciąć jeśli chodzi o kasę, jak na allegro był taki szał na bluzy z takim dekoltem dużym i kapturem i było po kilka sztuk to chodziły po ponad 100zł za sztukę, minął miesiąc i były już po 40-50zł, jeszcze miesiąc a po 20zł i taniej

Gość tak tylkoo pytamm
pokazałam tylko przykładowo akurat z tych trzech najbardziej podoba mi sie 1, nie wybieram sposrod tych trzech :)

Gość reneta k.
kiedyś zamówiłam jedną sukienkę,przysłali mi inny kolor ale rownie ładny, jakość dobra, służy mi do dziś. także różnie bywa

Gość alessshhia
z przesyłką za sukienkę wychodzi ok 45zł, za jakiś jeszcze inny wzór nawet ok. 60zł, 25zł za przesyłkę :/

Gość tak tylkoo pytamm
fakt ze przesyłka jest droga ale i tak razem z ceną sukienki czy czegokolwiek innego jest tanio. ale jednak nie warto, dzieki nie kupie nic stamtad

Gość teraz to wszytko nazywa sie
japan style byleby było reklamowane przez jakąś Azjatkę. I za to sie przepłaca! Niezły chwyt marketingowy.

Gość ttamie
kiedyś japan style był dobry, jak jeszcze nie było takiego szału na japońskie ciuchy. teraz, kiedy każdy się na nie napala powstało tylu producentów szmat, że popsuli opinię i właściwie nie wiadomo gdzie kupić, bo wszędzie jest 90% szans wywalenia pieniędzy w błoto. ja kupowałam dobre półtora roku temu, kiedy było kilku sprzedawców na allegro i ubrania służą mi do dziś. teraz już bym się nie odważyła :P

Gość Misiaaaaaaaaaaaaa
A mozecie polecic jakies dobre sprawdzone ubrania tego typu albo sprawdzonych sprzedawców??

Gość japan style
to ggoowno jakich pelno na allegro

dla mnie lipa! i tak jak ktoś napisał wyzej.dostaje się nie to co się zamawiaoło a przesyłka miesiac min:) lepiej sobie darować....jakośc kijowa!

Poproś o więcej zdjęć, o real foto.. ciekawi mnie jak wygląda jakby modelka uniosła ręce itp. Ja zamawiałam inną i akurat fajna mi przyszła. Podobny rękawek tzn taka falbanka ale znacznie mniejsza naprawdę jak na zdjęciach

Gość gościoowa
Bardzo licha jakość wykonania, naprawdę niesamowicie licha. Buty z jakiegoś takiego kartonu, rozwaliły się po jakimś tygodniu, podeszwa się normalnie "zjadła" a noski starły za 3 ubraniem. Natomiast sukienka miała dziurki spowodowane niedokładnym szyciem już przy nowości, ponadto po pierwszym praniu puściła częśc nitek i szew się przesunąłprawie na sam brzuch. Nędza, odradzam