Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grotrerta

zdecydowały byscie sie

Polecane posty

Gość grotrerta

zdecydowały byscie sie na sesje zdjeciową jakie są na tej stronie? kobietapuszysta.pl Znalazłam przypadkiem tą stronę i pomyślałam czy nie skorzystać...o tym myślicie?

Gość krishna4242
Moim zdaniem to obrzydliwe. Nie chcę nikogo urazić, to moja opinia, jednak dziwię się, że (te naprawdę grubsze) kobiety nie widzą tego jak wyglądają... Jak ja byłabym gruba, to ani myślałabym o robieniu sobie takich zdjęć. Cóż, chyba, że one naprawdę dobrze czują się ze swoim ciałem i cieszą się z niego...

Gość podaa
przecież podała www.kobietapuszysta.pl

Gość do krishna4242d i innych
Te kobiety to normalne osoby. Dlaczego normalne osoby nie mogą zrobić czegoś niesamowitego? Dla mnie jest to niesamowite. Z Brzydkich kaczątek przeradzają się w łabędzie. Pokazują ze brzydkie kaczątka maja w sobie trochę inności która fascynuje. Kto okresla ze cos jest ładne albo brzydkie? dajemy sie manipulować i inni określają za Nas co Nam ma sie podobać a co nie. Ja zdecydowała bym sie na taką sesje gdybym miała odwagę i potrzebę.

Gość Plastelinkaaaaaaa
Jeśli ktoś czuje taką potrzebę dlaczego nie? Przy czym nie pochwalam ani anoreksji, ani otyłości, bo i jedno i drugie może zabić. Dlatego Panie na tych zdjęciach powinny chociaż trochę wziąść się za sibie i mimo, że prawdopodobnie się akceptują nieco zrzucić, ale tylko ze względu na zdrowie. Na starość naprawdę odzywają się różne choróbska z powodu otyłości...

Gość białymotyl
ja tez chce taka sesje..ale nie wiem czy sie klasyfikuje....

Też bym się decydowała :) I to bez wahania :) A jak się komuś nie podoba niech nie patrzy :P

Gość jestem chuda i twierdzę
że to jest zajebiste (sory! klnę ale aż mnie zamurowało)!!! Niektóre te zdjęcia są no poprostu piękne! Jasne że bym się zdecydowała!

Gość a gdzie trzeba sie zgłosić

Gość bilka
Na tej stronie pisze. Tam jest konkurs.

jasne ,że tak ;) bo dlaczego tylko te szczupłe kobiety mają czuć się najpiękniej ? nie każdy czuje sie dobrze jako szczupła kobieta, znam dziewczyny które nawet nie śnią o tym by schudnąć a ważą po 80 kg ,przy wzroscie 168 .. i cieszą się tym ,bo kochają siebie takimi jakimi są ;) a te zdięcia są przepiękne , widać ze te panie są szczęśliwe ... ii ;) zdiecia są artystyczne :) .

Gość bilka
fajne jest to zdjecie jak kobieta spada w dół z rekami odsuniętymi do tyłu...

Gość wija
Jestem jedną z tych puszystych na fotkach,sesje wygrałam w konkursie dłudo się zastanawiałam czy pojechać iiii pojechałam.Super przeżycie i extra pamiątka.A co krytyków jeśli wam sie nie podoba to OK ale nie przesadzajcie,że nie mamy się pokazywać.

Gość dodilevante
kolejny konkurs na sesję - ogłosili, ale jest nowy fotograf (facet) - widziałam już jego prace w tym portalu, jest super

Gość tsetsetsetse
uważam że to fajny pomysł ale poziom tych zdjęć mnie przeraża :O Już ja umiem robić lepsze :O

Gość drexler
To są właśnie Kobiety a nie medialnie wypaczone pacynki, tyle na temat!