Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co biegaaa

Czy ja jestem za szczupla??

Polecane posty

Gość o co biegaaa

Kazdy tak mowi,tymczasem ja nie wiem sama...mam 27 lat,172 cm i 52 kg, ostatnio kupilam spodenki w rozmiarze xs i byly ostatnie a reszta wielkie i sie zaczelam zastanawiac....Wszystko mam niemal XS,bo czasem S za duze...Kurde nie wiem...nie umiem sie ocenic!co myslicie?

Gość ty jesteś trupio chuda

Myślę, że to zależy od ułożenia kości, od ich ciężkości, od wagi mięśni.. bo waga nie odzwierciedla wyglądu. Ktoś może ważyć mało, a wyglądać w sam raz. Najlepiej, jakbyś dała swoje zdjęcie. Ja ważę 175 i ważę 50, czuję się mega wielka i chuda i jest mi z tym źle:O

Gość s-e-b
muj kolega waży 76k a ma 9 lat

Gość s-e-b
znaczy sonsiad

Gość somorete no to niezle
sobie wazysz

Gość s-e-b
muj tata go ważył bo chciał

Gość yhy hmm
zdjecie w sumie nawet nie wiem gdzie dac i jak....wiem jedno-w obcasach wygladam okropnie anorektycznie,ale na plaskim obcasie jest ok... Kiedys sie przejmowalam,ze gadali chuda itp ,bo boli podobnie jak w 2 strone,ale teraz w lato jestem dumna z tego.. Choc te dzieciece rozmiary-ale numeracje tez sa rozne.\ Somorete-TY jesztes jeszcze chudsza jak ja,a szpilki nosisz?Bo ja unikam.

Gość encyklopedia medyczna
somorete- robiłaś badania? może masz coś z tarczycą?

Mam 17 lat, nigdy nie miałam na sobie szpilek, w upały gdy mam wyjść na miasto to nie założę nawet rybaczek, tylko gotuję się w dżinsach.

encyklopedia medyczna - bardzo bym chciała "mieć coś z tarczycą", ale z nią wszystko O.K. To geny, mam po matce, na maksa cienkie kości i długie nogi, które wcale nie są dla mnie czymś fajnym, wręcz przeciwnie, czuję się jak na szczudłach w obcisłych spodniach, których mam mało, bo w żadnych się sobie nie podobam.

Gość yhy hmmmm
No to Somarete masz troszke gorzej niz ja,bo ja uwielbiam nosic krotkie spodenki...Ty pewnie masz waskie biodra?Ja mam 85 cm w biodrach i mam tylek,za to lyski,ramiona,rece,twarz sa masakra-chude!!!! no i przez ta chudosc daja mi wlasnie 17 lat! hehee

Gość Angellin
dziewczyny, ja mam 172 cm i ważę 53 kg i jestem w sam raz :) nie martwcie się! a zapytam Was jeszcze, jak z Waszym biustem przy takiej wadze? jaki macie rozmiar?

Gość tjaaaaaa.....
najlepiej jak wkleisz swoje zdjęcie czy zdjęci twojej sylwetki ja np. wagowo jestem cięższa niż pół roku temu, ale wyglądam dużo zgrabniej i smuklej, bo zaczęłam intensywnie ćwiczyć, więc automatycznie tłuszcz "zamienił się" w mięśnie:)

Gość yhy hmmmmm
No to angelin mamy b podobnie-ja w ogole wygladam jak dziecko,wiec biust tez jak u dziecka NIESTETY :((((((((((

No mam gorzej, mam, nie musisz mi przypominać. Nie wiem dokładnie, gdzie mierzyć obwód bioder, ale w najszerszym miejscu mam 83 cm. A np. już w jakim udzie w najszerszym miejscu mam 45, w łydce - 29. Przegrałam życie :O

Gość yhy hmmmmmmmm
somarete nie przejmuj sie jeszcze masz troszke lat by przytyc:D Buzka do gory

Gość Angellin
Somorete- nie przejmuj się tak! Zresztą, zobacz ile dziewczyn się katuje dietami, żeby wyglądać szczupło. ja mam biust C :) tylko mam podług sylwetki dość masywne uda i cellulitis ogromny niestety... wyglądam na szczuplutką, a mam nogi jak jedna wielka galareta :(

Gość yhy hmmmmm
Angelin ja tez mam cellulit nie wiedziec nawet gdzie sie udalo mu zaczepic-a mianowicie tyz powyuzej krotkich spodenek,ale tylko tam,a tak jak zakrywam spodenkami wygladam na chudzielca-wystajace kolana,chude uda!! a powyzej cellulitis;))hehe natomiast zero brzuszka,zero biustu zero tluszczu na rekach!!

Gość Angellin
ja mam jeszcze na łydkach, ale mniej :( ale numer, że mamy tak podobnie, nieźle!

Gość vnjsnvjnsvj
masz 172 cm 52 kg i spodenki xs? To chyba masz balony każdy większy od głowy

Gość yhy hmmmmmmmm
no i co z tego???Po prostu mam taka budowe ciala,ze mam rozmiar xs-lub s!!!

Gość vnjsnvjnsvj
a możesz podać swoje wymiary w cm?

Gość yhy hmmmmm
talia-63 cm,biodra 85-86 cm, biust 85 cm

Gość vnjsnvjnsvj
no ale z nerkami to masz chyba niezłe problemy. na twój wzrost to rozmiar m. A chudo chyba nie wyglądasz skoro talie masz 63 a pas w rozmiaze xs ma od 62-69. Tylko po prostu jak kloc. ale nie no, chciałam być tylko wredna dlatego że jest licznik BMI i lustro.