Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniunia1976

DIETA OCZYWISCIE PODOBNO SKUTECZNA 9KG DWA TYDODNIE

Polecane posty

Gość aniunia1976

MAM FAJNA DIETKA KTORA DOSRALAM OD KOLEZANKI ALE CZY SKUTKUJE NIEWIEM SAMA JEJ NIE STOSOWALAM PODOBNO NIE JEST CIEZKA NO I TE 9 KILO !!!

Gość aniunia1976
MAM PLAN I CHETNIE SIE Z NIM PODZIELE JAK BEDA CHETNE BO SAMA NIE DAM RADY MAM NADZIEJE ZE KTOS SIE ZNAJDZEI KTO ZE MNA JA WYPRUBUJE SAMA NIEDAM RADY

Gość no to wrzuć
i się zobaczy :)

Gość aniunia1976
INACZEJ ZWARIUJE NIEMAM SILY TAKA GRUBA JESTEM CHOLERA JESLI SIE CHETNE ZNAJDA TO PODAM PLAN MAM NADZIEJE ZE TAK

Gość aniunia1976
oki dzien 1 sniadanie -kawa czarna bez cukru ile chcecie obiad-2 ugotowane jajka na twardo,szpinak malo posolony,ile sie chce kolacja-jeden duzy kotlet z grilla (najlepiej kurczak lub indyk);3 male z patelnido tego zielona salata albo salata z selera -------------------------------------------moze narazie jeden dzien i zobaczymy dalej kto sie dolaczy ja jutro startuje chce tylko do tego stepowac na godzine lub biegac ,wage i reszte jutro podam!! powodzenia !!

Nawet jeśli wytrwasz na tej 'diecie', nie schudniesz 9 kg. Chyba, że ważysz ze 120, to może. A nawet jeśli schudniesz, to niewiele z tego będzie tłuszczem, i bardzo szybko wróci.

Gość dalaj
przecież to kopenhaska -najlepsza droga do skopania sobie przemiany materii. Ale jak sobie chcecie. :O

Gość oho kolejna dieta cud
tylko trzeba najpierw nałapac naiwnych...a może jeszcze malia podac?:O

nieeee meil to tylko do "schudłam dużo" mozna wysylac wejdzcie na jej topik polejecie sie ze śmiechu :D

No właśnie znowu coś kopenchaskopodobnego. Żadne nowość ani cud. Uważaj na jojo.

stosowalam ta diete tydzien bo dluzej nie dalam rady wszystko mi roslo po paru dniach ale zdecydowalam sie na nia bo uwielbiam jajka hi schudlam jakies 3 kg a potem przybRALAM 5 JAK DOBRZE PAMIETAM :] POWODZENIA