Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amazonka99

moj facet spi TYLKO na brzuchu

Polecane posty

Moze to glupi problem, ale mnie to wkurza. Moj facet nie moze zasnac w innej pozycji niz tylko lezac plasko na brzuchu! Wkurza mnie to, bo czy to po kochaniu sie, czy kiedy ja mam ochote sie po prostu w lozku poprzytulac i tak zasnac (moze potem ewentualnie sie przesunac na swoja strone, zeby sie wygodnie ulozyc na reszte nocy), on przytuli mnie na 5 sekund, a potem klap... odwraca sie na brzuch, bo inaczej to on nie zasnie! Ewentualnie reke przeze mnie przewlecze na troche przyduszajac mnie, no i wtedy nic innego mi nie zostaje niz ewakuacja na swoja strone lozka! Rozumiem, ze to takie jego przyzwyczjenie, tylko ze ja nie jestem pewna, czy mozna je zmienic, czy niestety juz nie. Jakos z biegiem czasu postepow zadnych nie widze.Moze to nie jest koniec swiata, ale mi jednak tej czulosci brakuje :-(

Gość dffgd
przeciez spanie na brzuchu jest bolesne dla jąder zwłaszcza jak masz twarde łózko to bolą jaja gdy lezysz na brzuchu ..

Kurcze, dffgd, wprowadzile(a)s mnie w stan zastanowienia... Jak p-szy raz zobaczylam jego przyrodzenie to wydawalo mi sie male, ale co tam. Ale jajka wydawaly mi sie normalnej wielkosci. Moze to dlatego tak moze, bo spi bez poduszki. I moze, ze jest wysportowany??? :-S

Gość buahahaha
co ty j.e.b.iesz?! chyba ze masz jadra wielkosci pilek do tenisa to moze