Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majass

czy wierzycie w zycie po śmierci

Polecane posty

Gość majass

ze przejdziecie do lepszego świata???

Gość nie wierze
w takie bzdury

Gość vxxvxvxza
A kto to wie...Niby niektórzy, co przeżyli śmeirć kliniczną opisują takie zjawiska, że może coś być.

Gość Bożenka64
Biblia wyraźnie mówi że nie ma życia po śmierci w Księdze Kaznodziei 9 rozdziale a w wersecie 5 pisze ,, Bo żyjący są świadomi tego że umrą, lecz umarli nie są świadomi niczego..." a werset 10 mówi ,,wszystko co twoja ręka ma sposobnośc zrobic, rób całą swą mocą , bo nie ma pracy a ni snucia planów ani poznania ani mądrości w Szeolu (w grobie) - w miejscu do którego idziesz".

Gość mmmmmv
życie po smierci istnieje dla tych którzy wierza ze po smierci gdzies trafia ..jesli nie wierzysz w niebo i inny swiat to poprostu twoja swiadomosci umiera wraz z ciałem i nie ma nic . .. logiczne

Gość asedereka
mmmmv - tak to głupio napisałeś - że aż żal.

Gość asedereka
osobiscie uważam, ze życie po smierci wymyślili ludzie. dlaczego? dla własnej wygody i dla łatwiejszej śmierci. Łatwiej jest bowiem umierać wierząc, że to tylko przejście, aniżeli umierać ze świadomością że to koniec.

Gość Yoyo7
Ja wierze pracuje w pewnym markecie i sam często obserwuje jak zielone kiełbaski dobrze wyczyszczone mają drugie życie.

za proste by to było gdyby ze smiercią się kończyło :):) niestetety nie kończy się

Gość Leydzin
Ja wierzę! Myślę, że po śmierci idzie się do wielkiego haremu, pełnego zajebistych dupeczek z wielkimi cyckami :)