Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wier szo wa ne

Wiersze...

Polecane posty

Gość wier szo wa ne

Podobają się ? Do dupy? do Bani? Mogą być? To wiersze dziewczyny ,które zostały opublikowane parę razy ale brak jej szczerych opinii z otoczenia .A gdzieżby można znależć te najbardziej szczere ,jak nie tu?;) -----Mapka---- Na północy morze moich ust Na południu szczyty mojego pożądania -------//----------------- Nie mogę biegać pijana w strugach deszczu dzwoniąc do cudzych domofonów -tam śpi w spokoju moje przyszłe dziecko Nie chcę go budzić ----------myszka----------- Nie wiem,czy to ona pije na umór a każdy mężczyzna robi z niej kotkę w marcu oblizuje wargi tańczy na stole szara myszka z torbą na dokumenty --------jesień------ W październiku zarządził jesień miłości dojrzałe owoce zebrał zmęczonymi po dusznym lecie rękoma uczucie włożył pod kołdrę jest bezpiecznie ciepłe emocje zamknął w dużym słoiku na zimę jak znalazł -----"A"----------- A miało być tak pięknie biała sukienka słoneczny dzień szczęście w oczach pieniądze w kopertach On we mnie A nie jest już tak pięknie czarny płaszcz deszczowy dzień pustka w oczach rachunki w kopertach Ja sama w sobie

Gość dzika plażaaa
Piękne. I bardzo smutne. Pisała je chyba kobieta ale nie jakaś egzaltowana nastolatka ?. To od razu widać. A ,że trochę już wierszy czytałam ,to mogę powiedzieć ,że te są chwytające za serce.

Gość bravestorm
Niezłe. Spodziewałem się czegoś ,czego nie będę w stanie nawet przeczytać ,po pierwszym akapicie:P. Jak na poziom kafe ,to spoko .

Gość wier szo wa ne
Proszę o jak najwięcej opinii:)

Gość Tramisa zielona
Fajne. Mają w sobie coś.

Gość 076_sedesee_Oryginal_076
..... pedale, k.....wski pomiocie, zużyta podpasko, kondonie na płocie, obrzygana szmato, ty dziwko sprzedajna dupo obesrana, pożeraczu łajna wredny konfidencie, hyclu piegowaty wstrętna szumowino, debilu garbaty tchórzu zafajdany, ropiejący strupie ty kukło gó...ana, ty wrzodzie na dupie ty podły judaszu, pluskwo zasuszona dwulicowy chamie, ty małpo zielona cuchnący pierdzielu, glizdo pełzająca ponury sku...elu gnido szpiegująca ty mówco obłąkany, nadęty bufonie za ludzi sprzedanych piekło cię pochłonie