Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyza21

FACET!!!!!!

Polecane posty

Gość hyza21

niedawno spodobal mi sie na dyskotece przystojny dj:) PAre razy zlapalam go na tym jak on tez na mnie spogladal. Znalazlam go na naszej klasie napisalam mu wiadomosc chwile pisalismy pozniej odezwal sie do mnie na gg. Pisalismy troche. Na ostatniej dyskotece porwal mnie do tanca pozniej znow te spojrzenia kolejna dyskoteka zadedykowal mi piosenke. Ale tak fajnie jest tylo na dyskotece. Czemu? Bardzo mi sie on spodobal i nie wiem jak go podejsc zeby sie z nim umowic :D POMOCY

Moja koleżanka z lat szkolnych umawia się z jednym dj-em już pare lat. Teraz kaze na siebie wolać Dj K'Izia i wstawia na NK foty w słuchawkach przed tym całym śmiesznym sprzętem... :D To masakra.

Gość hyza21
ale od razu mam sie nastaiac na to ze jemu chodzi tylko o jedno? Moze jest niezdecydowany czy tam niesmialy

Gość Pomarańczowy skurywysn
A tam niesmiały....

Gość hyza21
gdyby chodzilo mu o jedno to by dawal jakies znaki do tego wiem jak facet sie zahcowuje jesli o to chodzi

Gość hyza21
czyli co ja nie mam robic nic ?????

wyciąg wtyczkę zasilania w kulminacyjnym momencie dyskoteki... w ten sposób zwrócisz jego uwagę i zaimponujesz mu oryginalnością. :p A nie można zwyczajnie pogadać? Chyba oprócz obsługi konsolety umie też mówić?:)

Gość hyza21
SZUKANIE DZIURY W CALYM - dobrze mowisz ze mozna porozmawiac ale ja bym chciala porozmawiac w tygodniu jakos a nie ze ja tylko go na dyskotece widze ! jakos podejsc go nie moge. A niedaleko mnie mieszka

DJ jako osoba pół-publiczna jest pod stałą obserwacją:) Trzeba zapytać go wprost, gdzie go mozna spotkać a jak nie chesz wprost to spytaj innych o szczegóły miejsc w których przebywa w tygodniu. I zjaw się tam.

Gość hyza21
wziasc sprawe w swoje rece ? :)