Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deprecha79

boże nie daje rady

Polecane posty

ludzie czy ze mną jest coś nie tak...przyszłam z pracy jak normalny człowiek...bolala mnie trochę glowa więc sie położylam....za chwilę wpadł On maż (jak ja go nienawidzę) nic nie mówi wielce niezadowolony po 5 min. wypalil że chce obiad a ja na to ze wypada coś powiedzieć jak się wchodzi....i nie jestem duchem swietym bo może jadl wcześniej. Pomruczał cos pod nosem miedzy innymi wyzwiska w stosunku do mnie....zrobiłam mu ten obiad i powiedziałam ze stoi na stole w kuchni...on ze jestem wredna bo biedactwo musialo talerz przetransportować z kuchni do pokoju. O mały włos a walnolby mnie drzwi od łazienki ale zadnego przepraszam tylko zebybm spie**alała. wyszlam wzielam córke on mnie jeszcze powyzywal. dlaczego ten swiat taki jest popie**olony dlaczego jestem taka ciota ze nie potrafie od niego odejsc.

Gość spi.....
...****laj!!!

Gość Artefakt_Diabła
sorry ale niektorych granic sie nie przekracza.a on to zrobil.nie masz sie nad czym zastanwiac ani czego zalowac

Gość Artefakt_Diabła
jak nie chcesz odejsc dla siebie to zrob to dla corki

Gość deprechczyco
...jasne

Gość deprechczyco
dokąd mam odejsc myslicie ze stac mnie w tym kraju na wlasne mieszkanie ciekawa jestem w jakich wy warunkach zyjecie

Gość wenus123
jacy wy wszyscy podli jesteście kobieta potrzebuje wsparcia a dostaje taki teksty hamstwo poprostu

Gość Artefakt_Diabła
w ostatecznosci dom samotnej matki,tam by ci pomogli stanac na nogi.rodzicow nie masz?

Gość tez mi smutno
a masz rodzine??Mame??moze wyprowadz sie na jakis czas...moze pojdzie po rozum do glowy i sie zmieni Twoj mąz

Gość no a jakże
E tam....może to przez tą pogodę taka jesteś rozdrażniona? A mąż na pewno cie kocha tylko , jak Polak głodny to zły, wiadomo.:)

Gość wyprowadz sie do matki
a jak nie to rozwod

Gość no a jakże
Droga autorko! Nie kieruj sie tymi uwagami niedojrzałych nastolatek, tu większość to takie osoby.Jeśli Ci zależy na tym związku spróbuj pogadać szczerze z mężem. Tutaj tylko usłyszysz jedno : kopnij go w dupę, zasługujesz na kogoś lepszego". Akurat..:( już za drzwiami ustawiają sie w kolejce ci "lepsi" . Nikt ci tutaj nie powie- zrób coś,zeby poprawic swoje relacje z mężem, zrób coś żeby było lepiej. Przecież gdy wychodziłaś za mąż kochaliście się , czy nie? Były powody, że za niego wyszłaś. Przypomnij sobie. :) Łatwo coś rozwalić zamiast sprobować ratować. pozdr.🌻

Gość wenus123
często sie tak czepia ciebie twój mąż i wyzywa?

Gość no a jakże
A Ty Złoty co tutaj robisz, popaprańcu? spad