Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inaina

co myslicie o takim zachowaniu?

Polecane posty

Gość inaina

najpierw facet przez równe 7 mies traktuje Was jak ksiezniczke a teraz? dusa towarzystwa... przy kumplach to ja mało dla niego isnieje jak cos to spyta czy cos mi kupic do jedzenia itd. albo czasem mi napisze eska no co Ty ... - to brzmi jak do kolezanki ;/ ..... odpisuje nie raz pozniej albo usnie i wcale... pisze na luzie bo taki jest a wczesniej było tyle czułostek eh. A wiem ze ma czasem czas bo siedzi na nk chwilke. nawet mało reaguje jak mu pisze ze zle sie czuje tylko napisze ...... to nie dobrze eh ... czasem czyje przez to ze mu nie zalezy ;/ ...a jak jestesmy sami to jest kochany czuły dba o mnie.. ale nie przy kolegach.... widzimy sie raz w tyg bo pon do sob wieczora pracuje...mam mu ochote napisac ze czuje sie troche olewana-ale sie wkurzy. no bo kurde ja tez isnieje....za reke mnie nie wezmie fopiero jka mu kumpel to powie.. a wiem ze go na to stac.. co ja mam mu powiedziec by to zmienic? mam olewac? chyba ze to jest w porzadku??

Gość no a jakże
Jesli zachowujesz się w taki sam sposób jak piszesz, to nic dziwnego, że tak jesteś traktowana. Weź się ogarnij troszeczkę.

Gość inaina
ja sie tak nie zachowuje tylko mój facet ... gdzie te czułosci itd.? ja mu zawsze miło a on teraz nic.. dllaczego?

Ale jak Cię traktuje przy znajomych np. na imprezach? Olewa Cię? Zostawia Cię samą, a bawi się z innymi? Jak nie to nie powinnaś się o nic martwić raczej.Być może on po prostu nie lubi okazywać tak swojego uczucia przy innych ludziach. Dla niektórych to krępujące. Ja też nie lubię na przykład obnosić się swoją miłością z narzeczonym przy znajomych. Takie rzeczy to raczej sam na sam :P:)