Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfdgdf

cena minimalna na allegro

Polecane posty

Gość fgfdgdf

nie rozumiem o co w tym chodzi. Jest wystawiony towar i pisze ze cena minimalna nie została osiagnieta (a jest juz 5 ofert). To po co sprzedajacy ukrywa ta cene? Bo o ile dobrze wiem to jak wygra oferta najwyzsza a cena minimalna nie zostanie osiagnieta to aukcja jest nierozstrzygnieta. wytłumaczy mi to ktos?

Gość to nie musi ci sprzedać
ale moze,nie ma przymusu sprzedazy po cenie wylicytowanej

Gość cxvcxvx
aha... tak to jest... ale to i tak głupie moim zdaniem, no bo jak jest jakaś cena wywoławcza to już powinna do czegoś zobowiązywać. Tak samo jest z przebijaniem oferty. Załóżmy że teraz jest coś po 52 zł, a ktoś mógł zaoferować tak naprawdę 80 zł, a wyświetla się że najnowsza oferta jest równa 52, no i jak nikt go nie przebije to zwyciesca zapłaci 52 a nie 80. Bez sensu własciwie bo moge dac za to milion a i tak zapłace 52 a nikt mnie nie przebije :P

Gość cxvx
kupujecie na allegro w ogóle?

Gość revw
Bez sensu własciwie bo moge dac za to milion a i tak zapłace 52 a nikt mnie nie przebije ' tu moze zadecydowac zwykly pech...dla ciebie :P po co licytowac takie sumy ? po co w ogole wpisywac sumy, ktore sie nie oplaca ? powiedzmy ze zrobisz tak chocby dla zartu, za cos co jest warte 100 zl wpiszesz 1000, a ktos bedzie secjalnie sie z toba licytowal ? zostawi cie na lodzie a ty za to bedziesz musial zaplacic 870 zl bo na tym stanie podbijana przez niego aukcja ? bedziesz mial zwyklego pecha. aukcje ustawiasz za cene maksymalna jaka mozesz oferowac za dany produkt.

Gość hippis w potrzebie
moze ktos pomoze w tym wątku? wygrałam aukcję,wplacilam pieniądze i.. skasowali mi konto na allegro. nie mam kontaktu ze sprzedającym, nie wiem co począć. czy ktoś moze sprawdzić jaki email ma sprzedawca? bardzo proszę http://www.allegro.pl/show_item.php?item=706 172937

Gość cxvcxvx
no ale dlaczego bede musiec zapłacić 870 z? Troche nie kumam.

Gość cxvcxvx
ej no wytłumaczcie mi to do konca:P

Gość cxvcxvx
haloo bo mi fajna aukcaj koło nosa przejdzie :P jak moge stracic na tym jak mnie przeciez nikt nie przebije i azpłace 52 a nie milion. A nawet jak mnie ktos przebije to ten ktos zapłaci milion, nie ja:P

Gość MIIIIIIIIIIICHUUUUUUu
Jezu poczytaj na allegro o tym a nie

Gość poldzia
jeżeli zalicytujesz za million i wyskoczy ci cena np.52zł a ten kto bd to licytował i zalicytuje za 53 (bo on nie wie że ty wpisałaś milion) zł to wtedy automatycznie podnoosi się twoja stawka.czym więcej razy ktoś prubuje cie przebić tym twoja stawka się zwiększa. kumaaaaasz!!!