Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukrecja.

Kaszel w ciazy.................

Polecane posty

Gość lukrecja.

jestem w zaawansowanej ciazy, od 3 miesiecy leze... zauwazylam, ze od jakis 3 tygodni pokasluje... czy to moze byc wynikiem lezenia?? miala tak ktoras???

ja zaczełam ok. 6 mca. Zaczęło się od przeziębienia i kaszel został. Masakrycznie duszący.. Dostalam nawet bioparox, sprawdziłam wszystkie możliwe syropy dla cieżarnych, robiłam obrzydliwy syrop z cebuli. I NIC. Dopiero po ciąży trafiłam z dzieckiem do alergologa i przy okazji zapytałam o siebie. Zrobili mi spirometrię i testy. Okazało sie, ze nabawiłam się alergii w ciąży.. Dostałam jakieś wziewne sterydy bezpieczne przy karmieniu, zalecenia związane z dietą (alergia krzyżowa na jabłka, marchewkę) i nareszcie mogłam oddychać normalnie.. (chyba, ze zjadłam jabłko wtedy momentalnie ataki duszącego kaszlu). Najdziwniejsze jest to, że samo przeszło po tej jednej kuracji. Mam jednak nadzieję, ze u Ciebie to zwykła infekcja..

ja trochę nie na temat, ale jestem w drugiej ciąży i masakrycznie kicham, cieknie czasami z nosa jak nie wiem. Znajoma miała to samo i stwierdzono alergię, u mnie też - najprawdopodobniej na pyłki, bo póki co badań nie zrobię.

Gość jak tam twój
kisiel w gaciach lukrecjo ?