Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korekorekorek

Łysiejący dwodziestoparolatkowie... Dlaczego jest ich tak wielu?

Polecane posty

Gość Dariusz z Warszawy
I muszę przeprosić za te słowa wcześniejsze ale mnie szlag trafia gdy czytam wypowiedź kobiet "Facet musi wyglądać tak lub tak" no sorry facet to facet. Jeśli ma być taki jak Go kobieta chce to już nie facet. Jak mój kumpel trzyma w szafie różową koszulę bo Jego kobieta tak bardzo chce. O mało mu nie wyrzuciłem bo wielki przeciwnik różowego koloru nagle ulega tak kobiecie :| W dodatku zawsze bad boy był

Gość Dariusz z Warszawy
Choineczka No właśnie o to mi chodzi :) Każdy powinien być sobą. Łysienie to naturalna sprawa to czemu mam naturę oszukiwać? Mam takie geny, ze w Rodzinie dużo łysieje facetów no i trzeba się z tym pogodzić. Tak samo mam 23 lata kocham Nowojorski styl czyli nosze ubrania w stylu hiphopowca i nie przejmuje się tym, ze na ulicy mi mówią, że w tym wieku już nie powinienem tak chodzić. Obracam się w towarzystwie, gdzie głównie się słucha hip-hopu lub jakiegoś hardcorowego rocku. W końcu mieszkać na Śródmieściu Południowym zobowiązuje do takiego stylu (WWO, Zip Squad) :P

Gość luzik kochanie
Dariusz z Warszawy 👄

Gość ktos tam znikad
a ja lysieje i jestem wygolony na zero i mam sliczna dziewczyne i przebieralem

Gość Skinheads Sosnowiec
Dariuszu wielki + za ten NOP i za zdrowe poglądy (pomimo tego HH, ale zawsze HH może znaczyć 88! :D), także jeśli chodzi o łysienie, bo nie ma się czym przejmować (+)

Gość upupupppppppppppppppppppppppup

Gość upupuppppppppppupppppppppppppp

Gość do Darka z Warszawy
A można się dowiedzieć, w jakimś stopniu łysiejesz? Jestem facetem, też mam taki problem

Gość upupupupupupuppppppppppupppppp

Gość Dariusz z Warszawy
Jeszcze 5 lat temu miałem bardzo gęste włosy jak zawsze. Ale geny robią swoje ale też i stres. W domu alkohol, kłótnie i jak mi dermatolog powiedziała, że w głównej mierze moje łysienie jest od stresu. W sumie jeszcze w listopadzie mogłem spokojnie irokesa zrobić ale jak mnie panna rzuciła popadłem w lekką depresje i włosy jeszcze bardziej przerzedły się. Kobiety czasem nie rozumieją, ze zdrowie jest przyczyną łysienia a zarazem STRES!!! A w jakim stopniu łysieje? W sumie na górze mam włosy ale zrobiło mi się wysokie czoło, więc boki i tył głowy maja gęstszą czuprune niz na górze. Dałbym swoje zdjęcie ale pewne osoby by to wykorzystały. Ogólnie moje łysienie wygląda jak u piłkarza angielskiego Rooneya http://img.metro.co.uk/i/pix/2008/08/RooneyG180808_450x326.jpg tyle, że ja golę głowę na łyso bo mi tak lepiej

Gość do dareczka
Ale nie ma nic zlego w lysieniu tzn faceci nie maja na to wplywu tylko mam pare ale faceci w polsce sa za bardzo wymagajacy w stosunku do tego co sami soba reprezentuja (ciuchy, twarz, sylwetka +zachowanie pana i wladcy) ja przestawilam sie na tryb szara myszka, dbam o sibie ale nie jestem juz taka"tip top" to naprawde nie ma sensu Ktos powiedzial ze u faceta wyglad sie nie liczy oczywiscie wazna jest zaradnosc zyciowa ,podobnie jak u kobiety zeby nie miala w glowie jakiegos fiu bzdziu ale jak facet ma nieciekawa urode, kiepskie ciuchy i mentalnie wciaz tkwil w prl to na partnera nikt go nie zechce

Gość Lysiejacy koles
A ja gole sie calkiem na lyso, zyletka i zle nie wygladam, uwazam ze lepiej niz z wlosami i nie zamierzam zmniejszac wymagan co do urody kobiet, tylko dlatego, ze lysieje, bo mi to lysienie nie przeszkadza. Jestem typem macho i z wygolona glowa mi do twarzy, nie uwazam zebym wygladal korzej niz kiedys, kiedy mialem dluzsze wlosy na glowie, wrecz przeciwnie - teraz wygladam bardziej mesko

Gość Lysiejacy koles
Darek brawo za zdrowe podejscie!

Gość waawaaweewaa
a tam sam jestem łysy, kiedyś miałem długie włosy i tak gęste ze nie mogłem zrobić kucyka:) teraz nie mam ich wiele, golę co 3 dni głowę i jest ok, nie mam problemu ze znalezieniem kobiet, nie mam też zajebistych wymagań, dajcie spokój jesteśmy ludźmi:)

Gość do lysiejacy koles
nie zamierzam zmniejszac wymagan co do urody kobiet, tylko dlatego, ze lysieje, bo mi to " wiesz ja ostatnio troche przytylam i tez nie zamierzam zmniejszyc wymagan co do facetow:p aha z gory uprzedzam ze przytylam bo mam prace siedzaca a pozniej mnostwo obowiazkow nauka wiec to tez nie jest moja wina

Gość Lysiejacy koles
Jak znajdziesz takiego, ktorego na to zlapiesz to prosze bardzo :D

Gość do lysiejacy koles
i vice versa:)

Gość waawaaweewaa
ja jestem od jakiegoś czasu zalogowany - pewnie dlatego, czekajcie sprawdzę:) wylogowałem się i zalogowałem ponownie - wszystko działa:) pracuję w PL ale łącze mamy ze Szwecji - prawdopodobnie coś u nas w Polsce się spierdzieliło - może dnsy...kto wie:P ale spoko dawajcie loginy to wam sprawdzę:PP

Gość waawaaweewaa
za dużo tematów na raz otwartych, olejcie wpis powyżej:)

Gość Lysiejacy koles
Ja rozumiem, ze jesli lysiejacy facet nie goli glowy u wyraznie eksponuje lysine i wlosy po bokach to oblesnie to wyglada, ale ogolona glowa wyglada bardzo dobrze moim zdaniem

Gość waawaaweewaa
daj spokój, jakbym nie golił włosów to bym wyglądał jak turboidiota:)

Gość kljalshak
moim zdaniem lysy facet nie wyglada tak dobrze jak facet z bujna czupryna to tak jak bym ja napisala ze ja z moimi nadprogramowymi kg wygladam lepeij niz modelka ale dbam o siebie, fajnie sie ubieram itd itp a w polsce nie dosc ze lysieje to jeszcze nieciekawie ubrani i krytyczni wobec swoich kobiet

Gość waawaaweewaa
to sprawa gustu, ale ja tam wolę swoją łysą glacę a nie jakieś afro, bo: - jak umyję głowę, nie muszę suszyć włosów - nie muszę ich czesać ustawiać - w lato super sprawa:P - można mnie fajnie poklepać po głowie:) - afro mnie wkurwia :>

Gość sisisis
to sprawa gustu, ale ja tam wolę swoją łysą glacę a nie jakieś afro, bo: - jak umyję głowę, nie muszę suszyć włosów - nie muszę ich czesać ustawiać - w lato super sprawa - można mnie fajnie poklepać po głowie - afro mnie wk**wia :> super fajnie :O moze ja jako kobieta tez obetne sie na krotko bo tak wygodniej:O ach tak zapomnialam tok obieta ma byc ladna

Gość Lysiejacy koles
Ja jestem zadbany, przypadkowany, dobrze ubrany i ogolona glowa mi dodaje tylko meskosci

Gość waawaaweewaa
niektórym po prostu bardziej pasuje brak włosów, niż fryzura:) ja niestety straciłem sporo - więc wyglądałbym jak idiota gdybym ich nie golił

Gość sisisis
Ja jestem zadbany, przypadkowany, dobrze ubrany i ogolona glowa mi dodaje tylko meskosci" to tak jak ja jestem zadbana, swierza, pachnaca, dobrze ubrana kilka nadprogramowych kg dodaje mi tylko kobiecosci:P

Gość Lysiejacy koles
U mnie kobieta, ktora ma nadprogramowe kg odpada :D

Gość sisisiss
U mnie kobieta, ktora ma nadprogramowe kg odpada " hihi to tak jak u mnie facet z lysa glowa:)