Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alex 27 aleksiejjjj

Problem z dziewczyną, dlaczego ona mi to robi?????????????????????????????????

Polecane posty

Gość Alex 27 aleksiejjjj

Chodzę na studia z dziewczyną. Nie jesteśmy razem, jednakże ciągnie nas bardzo do siebie. Ona wydaje się być bardzo niedostępna, jednakże daje mi dziwne sygnały od siebie, nie mogę ich zrozumieć. Całowaliśmy się kilka razy, nawet bardzo namiętnie. Kiedy wyznała mi, że coś zaczyna czuć do mnie, wycofałem się - ona nie nalegała, nie naciskała, zostawiła sprawę. Po pewnym czasie sytuacja sie powtórzyła... znowu zaczęło nas do siebie ciągnąć. pocałowaliśmy się... myślałem, że zwariuję z pożądania. Uścisnąłem ją i położyłem na łóżku obok siebie. Było mi dobrze - tylko przytulanie. Pewnego przytulanego dnia powiedziała mi, po namiętnym pocałunku, żebym zapomniał o niej, że ona nie może tak. Nie wiem o co jej chodzi. Rozpaliła mnie do granic po czym żywo UCIEKŁA! - o co jej chodzi? Nie rozumiem jej. Podkreślę, że nie jest mężatką, a ni nie ma nikogo. Zdaję sobie sprawe, że pogrywamy ze sobą - ale ja nie wiem jak mam do niej podejść. Dlaczego ona taka jest? Dlaczego ucieka gdy jestem płomieniem??

wow, ale historia też tak uciekam, z tym ze ja sie nie całowałam z nim ;p ale jak jestem blisko niego to mi gorąco.

Gość no jak to zemu
bo ona chce byc w zwiazku, nie chce byc tylko dziewczyna na jeden numerek. Skoro wyznala Ci ze cos zaczyna czuc to znaczy ze chcialaby zebyscie byli para. A moze ona jest w dodatku dziewica?

Gość Alex 27 aleksiejjjj
skoro nusy to po co sie wpisujesz.... czy ktos mial kiedys taka sytuacje??

Gość Alex 27 aleksiejjjj
pozwoliła mi siebie dotykać... już byłem tak blisko - zwiała, i to tak szybko, że nie zdążyłem jej zatrzymać :(

Gość Alex 27 aleksiejjjj
nie wiem czy jest dziewicą, jest to dziewczyna bardzo śmiała i życiowa, bardzo konkretna, ale w tej kwestii nie pozwoli mi dojśc całkowicie do siebie..... NIE wiem co ja MAM o NIEJ Mysleć?

Gość męska logika eh
No i to jest logika facetów i zero empatii. To panna ci składa wyznania, ty się wycofujesz jak ostatni frajer, a potem się dziwisz, że ona się wycofuje. Poza tym wbij sobie do głowy, że panna oczekuje związku, wiesz wyjścia na kawę, do kina, rozmowy, przytulenia, miłych słówek, a nie tylko obłapiania na łóżku!!!!!

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvb
Po prostu ręce opadają, jak faceci potrafią być durni i niedomyślni.

Gość no jak to czemu
popieram przedmowce

Gość no jak to czemu
A Tobie zależy tylko na seksie? nie czujesz nic do niej? nie chciałbyś abyście byli parą?

Gość shhshshshshhshshshshshshshshsh
jest dziewicą i boi się, ze tobie chodzi tylko o sex

Gość Alex 27 aleksiejjjj
nie chciałbym być z nią, mimo, że mi się podoba. Chciałem się tylko kochać.... wiem, że ja jej się podobam.. ale nic i tak by z tego nie było. Jednak nie daje mi się do końca.... nie wiem co myśleć... teraz chyba mi się wydaje, że jest dziewicą. Wiem, że nie jest zła, ale jest porywcza

Gość Alex 27 aleksiejjjj
czy ucieczki mogą świdczyc o jej dziewictwie?????? jak pisałem to nowośc dla mnie.... i dość wkurzająca sprawa

Gość Alex 27 aleksiejjjj
to nie daje mi spokoju... nie moge przestać myśleć

Gość no jak to czemu
a ile ma lat? wiesz co koleś to bardzo dobrze, że nic z tego nie wyszło, szkoda by było dziewczyny, która jak sam piszesz coś do Ciebie czuje, a ty chcesz ją po prostu tylko wykorzystać. Wkurwiają mnie takie palanty jak ty. Po prostu bak słów!!!

Ona liczy na cuś więcej, a nie tylko seks. Dlatego ucieka. Raczej nie robi tego celowo. Po prostu też ją do Ciebie ciągnie, ale w ostatniej chwili jest w stanie się opanować i szybko uciec, zanim będzie "za późno". Zapewne obawia się, że połączy was jedynie seks.

Gość Alex 27 aleksiejjjj
ma 24 lata

Gość Alex 27 aleksiejjjj
to zdarzyło się 3 razy. w sumie to chyba koniec, tak to zrozumiałem.

Gość głupiś głupi
Matole, jej ucieczki świadczą o tym, że jest normalną dziewczyną, którą nie tylko dupa swędzi, ale która ma też emocje, uczucia i tak tez chciała by być traktowana. Nie tylko jak materiał do wydymania. Ech, głupiś chłopczyku, o kobietach nie wiesz nic a nic.

Gość gkgkkgkgk
I generalnie, co tu dużo mówić, dziewczyna dobrze robi, że od ciebie wieje, bo wie, że chcesz od niej tylko seksu.

Gość i dzięki Bogu że koniec
bo jesteś niezły po/jeb. :O A ona wydaje sie w porządku dziewczyną, szkoda byłoby jej dla ciebie.

Gość i dzięki Bogu że koniec
p.o.j.e.b !!!

Gość Alex 27 aleksiejjjj
no wiem, ale hmm a moze jeszcze do mnie przyjdzie?????? choć może to już nie jest możliwe- wiem, że jestem matołem, ale nic na to nie poradzę :(

Gość moskala
To puknij się w głowe i moze byś się nia zainteresował na powaznie a nie sie dziwisz że ucieka, nikt nie chce być traktowany jednynie jako zabawka. jak chcesz sobie pomotać to nie zawracaj głowy porządnej dziewczynie. I jeszcze sie dziwi że ucieka. Ma nadzieje że da ci takiego kosza aż ci pójdzie w piety.

Gość Alex 27 aleksiejjjj
ona raczej nie jest w stanie dać mi kosza. Gdyby mi na niej zależało to tak, ale w tej sytuacji.......szkoda mi jej

Gość julkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa1234
z kazdym wpisem okazujesz sie coraz wiekszym chujkiem ;/ a zobaczysz ze laska bedzie miala w sobie tyle determinacji i nie pusci sie z toba ;]