Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W POTRZASKU ona

CHCĘ DZIECKO

Polecane posty

Gość W POTRZASKU ona

Witam. Tak naprawdę nie wiem dlaczego pisze ale nie mam kogo się poradzić. Otóż mam 19 lat skończyłam szkołę średnią myślę o pracy i dalszej nauce. Ale od pewnego czasu myślę także o dziecku, wiem że to za wcześnie zresztą warunki w domu mi na to nie pozwalają nie mam wykształcenia i wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią że jeszcze nie czas... Ale gdy widzę dzieciaczki to czuję jak mnie serce ściska, tak bardzo chciała bym mieć już dziecko. Nie wiem czy ten stan jest chwilowy ale bardzo mnie męczy...

Gość willa
poczekaj,dziecko to nie zabawka

Gość relka
ja tez tak mam, mam 20 lat studiuje,ale czasem mysle sobie ze jak juz skoncze studia i zanim znajde prace to juz bede ok 30 i wtedy juz bedzie zapozno na dzieci...a teraz tez nie ma zabardzo kiedy...nie chce przerywac studiow, ale z drugiej strony mam wrazenie ze jakbym byla w ciazy to to wszystko jakos lepiej by sie poukladalo.....niektore moje kolezanki juz w lo urodzily lub zaraz po maturze i teraz siedza w domu i maja kochane dzieciaczki i fajna rodzinke, a ja??? nie wiem jaki jest najlepszy wiek na to zeby miec dzieci....

Gość Taka sobie poetka
Kup sobie lalkę

Gość W POTRZASKU ona
Oczywiście , jestem odpowiedzialna i nie zrobię sobie dziecka pod wpływem chwili. Jednak ten stan czasem jest aż dobijający wczoraj siedziałam i płakałam. W weekend byłam nad morzem tyle tych maluszków się bawiło a mnie się serce krajało i cały czas o tym myślę. Teraz mam wakacje staram się znaleźć sobie jakieś zajęcie ale to na nic. Dziś kupiłam malutkie skarpetki... już wariuje

Gość a taka 27 latka
ja mam 27 lat i w miarę ułozone zycie a ciągle się boję zostac matką... nie wiem czy kiedykolwiek będę na to gotowa coś ze mną nie tak?

Gość kjer 27
ja mam 27 lat i nigdy nie mialem dziewczyny

Gość W POTRZASKU ona
dlaczego nigdy ?