Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetka bleee

tleniona blondynka zesmażona na brąz w solarium

Polecane posty

Gość dziewwczyno
blondi co ty bredzisz? kolor włosów nie ma niczego wspólnego z tym co wypisujesz Można być blondynką - nawet farbowaną, można być umalowaną i sexi wyglądającą - gustownie ubraną - a nie bazarówą I co to o czym tu piszemy ma wspólnego z dbałością o siebie - piszemy o guście a raczej jego braku

Gość rozmawiałam z taką jedną
jej własne słowa.

właśnie podobają się ale na żonę to się wybiera taką która wypierze/ugotuje/posprząta/dzieci wychowa itp

Gość rozmawiałam z taką jedną
Słuchaj, ja też jestem blondynką, w dodatku farbowaną. Co prawda nie jestem typowo tleniona, na solarium nie chodzę i robię delikatny makijaż, ale dbać o siebie lubię. (solarium to zaprzeczenie dbania o siebie), jednak nie zachowuję się jak pusta barbie! Nam nie chodzi o to, że kolor włosów odbiera nam inteligencję, ale o to, że kobiety prezentujące dostatecznie niski poziom intelektualny preferują pewien rodzaj estetyki.

Gość łeeeeeeh
ja i tak zdecydowanie wole pociągające czarnule.. moja w sobie to cos he i rzeczywiscie którą bym nie poznał to mnie intryguje swoją osobą. a blondyny z solara zbyt popularne i wyrobione ..takie słodkie idiotki na jeden raz

Gość łeeeeeeh
ja i tak zdecydowanie wole pociągające czarnule.. moja w sobie to cos he i rzeczywiscie którą bym nie poznał to mnie intryguje swoją osobą. a blondyny z solara zbyt popularne i wyrobione ..takie słodkie idiotki na jeden raz

Gość Kazimiera dobra sztuka
A zreszta co Was obchodzi to jakie sa takie dziewczyny ? Nie macie swojego zycia ? Sa blondynki typu Doda- jak dla mnie ubiera sie super . I chodzi mi tu o jej wizerunek codzienny,a nie sceniczny ! I ubiera sie seksownie ale z klasa.Sa tez blondynki,ktore zaloza nie modne juz buty w szpic,rozowa spodniczke z falbankami i mysla ,ze taka Doda sa.No i nie zapomnijamy o 'brunetkach z solary' i o masowaj modzie na CZARNE WLOSY,KOLCZYK NAD WARGA,SOLARA,USTA POMALOWANE BIALA KREDKA ! obserwuje masowe ilosci takich dziewczyn na ulicach mojego miasta,Wygladaja jak sklonowane.Juz wole te blondynki,moze nie ktore sa glupiutkie,ale w taki slodki sposob,mam taka jedna w rodzinie ale i tak ja kocham :D

Gość arabski wystroj

Gość a ja nie tesknie
i co fajnegow takiej spalonej marchewie????

Gość baja sahaja
Zgadzam sie.Lubie Dode i nie uwazam,ze jest tandeciara.Kiedys tak wygladala.Teraz jest atrakcyjna babka. oto zdjecia Dody,na ktorych to widac : http://img223.imageshack.us/i/doda2rx0.jpg/#q=doda%20na%20codzien http://www.goldenshow.pl/photos/1212/1212_1_normal.JPG http://lula.pl/lula/1,97804,5436428,Doda_na_urodzinach_magazynu_CKM.html http://lula.pl/lula/1,97804,5626113,Doda_chce_byc_EMO_.html http://lula.pl/lula/1,97804,5443640,SZOK__Doda_moze_wygladac_dobrze_.html

Gość dziewwczyno
blondi "nie uwazam sie za malo rozgarnieta i malo inteligentna typowa blondynke" ty się możesz uważać za kogo chcesz zwłaszcza tu na kafe - a propos po cholerę napisałaś ten rząd cyferek w nicku? ważne jest to co inni o tobie sądzą - nawet jeśli cie to nie interesuje - te uśmieszki, które zauważasz o czymś świadczą...

Gość paradaiseee
Na takie laski leca kolesie i to wkurza inne kobiety.Taka prawda.Na nic zda sie zastanawianie sie co one maja w sobie i jakie sa.Sa ludzmi tak jak kazdy.Wygladaja tak jak wygladaja.Tak jak chca.Tak jak sie dobrze czuja.Maja gdzies to ze zaklada sie takie tematy na forum.Niech kazdy wyglada jak tam mu sie podoba i niech kazdy przestanie sie tym tak wielce interesowac.Rownie dobrze mozna zalozyc temat o ich przeciwienstwach-szarych myszkach,ktore boja sie ludzi,wola pozostac niezauwazone.

Gość Blondi_92/63/92
Myslisz,ze obchodzi mnie opinia innych?Niech sie smieja,prosze bardzo.Wazne,ze ludzie ktorymi sie otaczam sa pozbawieni stereotypowego myslenia i to oni znaja mnie naprawde. Nie mam zamiaru robic z siebie szarej myszki,pofarbowac sie na ciemno tylko po to zeby ktos tam czasem nie pomyslal,ze jestem typowa blondynka. Cyferki wiaza sie z moim zawodem-jestem fotomodelka ;] Wiec nie tylko komentuje sie moje blond wlosy,ale takze zawod,bo niby prace dostalam przez lozko... Ludzie,zacznijcie zyc wlasnym zyciem!Robcie ze swoim wygladem co chcecie i tyle!

Gość czerń klasyka
A ja jestem czarnulą:D

Gość dziewwczyno
blondi a kogo to obchodzi co ty robisz i ile łóżek zaliczyłaś - wystarczy to co napisałaś o sobie nie rozśmieszaj mnie z tymi wymiarami i tym swoim "zawodem" - fotomodelka to zajęcie nie zawód - jeśli rozumiesz co oba słowa znaczą wiesz, że taka trochę żałosna i śmieszna jesteś coś ci powiem - mam dużo więcej lat a wymiary tylko trochę inne (96-70-96) a mam za sobą ciążę, więc nie masz się czym chwalić...

Gość czytam i czytam was i
od razu zaznaczam że nie wypowiadam się o blondynkach!!! Tylko taki szczegół do kogoś tam wyżej czy ty upadłeś/aś na głowę czy co, twierdząc że na tych zdjęciach doda ubrana jest "z klasą" i nietandetnie?????????????? Tutaj! Doda ubrana jest w miarę z klasą i w miarę nietandetnie (gdyby nie to coś na paznokciach to to koszmar): http://c.wrzuta.pl/wi17888/6b04896b000b523f47864b95/0/doda-w%20sadzie%2F%0E9 http://www.dziennik.pl/files/archive/00022/F_1_1415_doda_4_22020g.jpg A nie w tych różowych gaciach i bluzce z myszką miki! No dajże spokój dziecko!

Gość fotomodelka to zawód
????? :D:D:D Automatyka, Elektronik, Psychiatra to zawód :D Fotomodelka to piesek przecież.

Gość Blondi_92/63/92
Fakt,zle to ujelam.Footmodeling to moje zajecie i aktualnie praca.Z zawodu jestem charakteryzatorka. Smieszna jestes Ty troche,bo to nie ja sie czepiam kazdego tutaj. I w tym momencie to Ty sie chwalisz swoimi wymiarami

Gość tegoroczna maturzystka
jakie studia muszę skończyć żeby być charakteryzatrką???

Gość propol
> eeetammm "Zazdrośnbice jedny Wy!!! Gdyby was nie ruszaly takie blondyny to byscie tu nie pisały... " co to za głupota? - uważasz, że to wyróżnienie być taką wsiową blondynką - one nas nie "ruszają" - tylko śmieszą i rażą brakiem poczucia estetyki i gustu i ...wiesz co - jak patrzę na nie to jakoś tak się wstydzę, bo to takie obciachowe - jakoś tak mi ich żal - bo ja mam takie dobre serce - myślę sobie "biedna dziewuszyna, nikt jej nie powiedział jak należy dbać o siebie, nikt nie nauczył...naprawdę! I żeby nie było - także mam "kolorowe" włosy, bardzo mocno się maluję, modnie ubieram - przywiązuję b.dużą uwagę do wyglądu, ale...to nie na tym polega o czym piszą tu niektóre w stylu blondi Czego tu zazdrościć? - one najczęściej są nędznie (bazarowo) ubrane, noszą banalne ciuchy, widać, że najczęściej nie mają kasy, a swoją "ekstrawagancją" i barbistylem tylko bardziej zwracają uwagę na wszystko o czym piszę.. Dlaczego się tu wypowiadamy? - bo traktujemy temat jak przypadek natury socjologiczno-psychologiczny - nic więcej. Naprawdę, wierz mi nie zazdrościmy im tego, naprawdę nie ma czego!....

Gość dostane nobla z fizyki
a ja się nie maluje, nie ubieram modnie, nie mam nawet lusterka bo wygląd mam kompletnie w dupie :classic_cool:

Gość Blondi_92/63/92
studium wizazu i charakteryzacji albo ASP

Gość propol
blondi " w tym momencie to Ty sie chwalisz swoimi wymiarami" nie zrozumiałaś dziewczynko niektórych wypowiedzi - tu nikt nikogo się nie czepia - tu niektórzy negatywnie ocenili pewien styl noszenia się niektórych kobiet, pewne zjawisko, tak jak ocenia się np wygląd bezdomnych nic więcej. Rzuciłyście się z atakiem właśnie wy - które odpowiadacie takiemu wizerunkowi - tyle. My piszemy, że jesteście TYLKO śmieszne. To wy macie ograniczone podejście do sprawy, co potwierdzacie swoimi wypowiedziami. Napisałam dwa słowa o sobie, żeby pokazać, że nie macie racji - bo nie tylko tlenione blondynki-solary ubrane jak barbi są zadbane Twoje wypowiedzi - "eksponowanie biustu" - tylko potwierdzają tezę postawioną w temacie - macie lekko mówiąc specyficzne podejście do sprawy wiecie można się ubrać i przebrać... temat nie zasługuje na tyle uwagi papa!

Gość takei dziewczyny zawsze
będą mieć amatorów, ponieważ: A/ Wyglądają na rozrywkowe dziewczyny, a każdego faceta pociąga rozrywkowe życie. Seks, wiadomym jest że opalona blondyna zawsze będzie kojarzyć się z seksem, a mężczyzni uwielbiają rozrywkę i seks B/ Ich niepoważny, przygłupawy styl kojarzy sie jednak mimo wszystko z esencją młodości, czyli czymś świeżym, beztroskim i niepoważnym, a młodość zawsze była, jest i będzie atrakcyjna i pociągająca C/ Żeby świecić spalonym na solarce ciałem to trzeba mieć jakieś sensownie wyglądające ciało, tzn. zgrabne i takie tlenione blondyny trzeba przyznać zazwyczaj mają taką fajną dziewczęcą figurkę, niezależnie od tego czy są spalone na skwarek czy nie D/ Cała ich otoczka, te ich blink blink jednak w jakiś sposób mimowolnie przyciąga uwagę, owszem jest kiczowate, bez klasy, bez gustu, ale nie zmienia to faktu że przyciąga uwagę. Taki facet czuje że idzie z kimś kto przyciąga uwagę, kojarzy się z seksem i jemu dodaje splendoru, bo wtedy innym wydaje się że taki facet to musi mieć klawe życie Podsumowując A/ rozrywka, epatowanie seksem B/ młodość i beztroska C/ zgrabna dziewczęca figurka D/ skupianie na sobie uwagi Same te cztery elementy sprawiają że naprawde wielu, jeśli nie większość facetów zwyczajnie kupi ten "obrazek". Taki facet po prostu wtedy czuje że żyje, czuje się młodzieńczo i beztrosko.

Gość blondyki to symbol sexu

Gość dostane nobla z fizyki
ej! do kogoś tam wyżej! Tezy się nie dowodzi! Teza to zdanie ZAWSZE prawdziwe. Doprowadza mnie do furii niefachowe używanie terminologii matematycznej.

Gość hahahahah
Jak ktos napisal, Blodni, fotomodelka to nie zawód :-)

Gość ParisParis7
Jestem blondynka.Czasami udaje glupiutka.Dobrze mi z tym.Latwiej jest mi zalatwic pewne rzeczy.Zalagodzic konflikty.Blondynki maja w zyciu latwiej.

Gość hehe33
"A/ Wyglądają na rozrywkowe dziewczyny, a każdego faceta pociąga rozrywkowe życie. Seks, wiadomym jest że opalona blondyna zawsze będzie kojarzyć się z seksem, a mężczyzni uwielbiają rozrywkę i seks ' Fail, nie każdego faceta pociąga rozrywkowe życie. "B/ Ich niepoważny, przygłupawy styl kojarzy sie jednak mimo wszystko z esencją młodości, czyli czymś świeżym, beztroskim i niepoważnym, a młodość zawsze była, jest i będzie atrakcyjna i pociągająca" Fail, kojarzy się z głupota. "C/ Żeby świecić spalonym na solarce ciałem to trzeba mieć jakieś sensownie wyglądające ciało, tzn. zgrabne i takie tlenione blondyny trzeba przyznać zazwyczaj mają taką fajną dziewczęcą figurkę, niezależnie od tego czy są spalone na skwarek czy nie" No i co z tego skoro są obrzydliwe? "D/ Cała ich otoczka, te ich blink blink jednak w jakiś sposób mimowolnie przyciąga uwagę, owszem jest kiczowate, bez klasy, bez gustu, ale nie zmienia to faktu że przyciąga uwagę. Taki facet czuje że idzie z kimś kto przyciąga uwagę, kojarzy się z seksem i jemu dodaje splendoru, bo wtedy innym wydaje się że taki facet to musi mieć klawe życie" Fail. Opisałaś zachowanie jakiś młodych, niedojrzałych leszczyków, którzy lansują się laską. Mam wskazówkę. Skończ gimnazjum i liceum i poznaj normalnych facetów : > Mnie takie kobiety odpychają. Najbardziej pociągająca jest inteligencja, osobowość i inne aspekty kobiety. Bardzo istotne jest jak chodzi, jak się uśmiecha i takie sprawy z pozoru błache. Wiadomo, kobieta musi też jakoś wyglądać, wystarczy trochę zadbać i dobrze się ubrać(skromniej niż tandeciary wyżej wymieniony).