Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babuszika

tak bardzo sie o niego martwie

Polecane posty

Gość babuszika

nasza historia jest dluga i zakrecona. on jest przyjacelem mojego eks, i ten zwiazek byl zakazany ale polaczylo nas uczucie i goracy seks. przez rok mieszkajac pod jednym dachem z moim eks spedzalismy kazda wolna chwile ze soba, ale o nie ma latwego charakteru, jest bardzo impulsywny. zesto krzyczal na mnie bez powodu i takie tam. choc jest zaj**iscie inteligentny nie skonczyl szkoly bo ciagle sie wyklocal z kadra. w koncu ja poznalam kogos, kogos kto jest dla mnie dobry czuly i czuje sie przy nim bezpiecznie. on i moj eks wyjechali bo on nie mogl patrzec na mnie z kims innym. prosil, plakal, blagal ale ja wiedzialam, ze chce byc z tym drugim chlopakiem, bo bede miala z nim spokojne i szczesliwe zycie. teraz tamten nie utrzymuje ze mna kontaktu a od eksa wiem, ze pije i zerwal kontakt z starymi znajomymi. w dodatku planowalismy, ze wroci do szkoly a teraz z tego co mowil eks on nie robi nic tylko pije i sie doluje. martwie sie o niego i musialam sie wygadac

Gość panienka N-ka
nic nie poradzisz na to jak ktos zyje i jakich dokonal wyborow.... moim zdaniem dobrze ,ze znalazlas sobie kogos spokojnego przy kim czujesz sie bezpiecznie :)

Gość panienka N-ka
''zesto krzyczal na mnie bez powodu i takie tam. choc jest zaj**iscie inteligentny nie skonczyl szkoly bo ciagle sie wyklocal z kadra. '' -czyli byl juz taki wczesniej. Ludzie sie nie zmieniaja chyba,ze na gorsze :P - i to jest prawda...kazdy jest jaki jest i jaki chce byc. gdybys z nim zostala pewnie by sie to odleklo troche w czasie ale i tak by nastapilo on sam sie musi podniesc-z pomoca innych ,moze i owszem ale musi sam tego chciec-a jak bedzie chcial to sposob juz znajdzie...nie traktuj tego jako swoja wine :)

Gość babuszika
wiem, ze tai byl. wlasnie to bylo najgorsze, on mnie blagal o kolejna szanse, przysiegal, ze sie zmieni ale ja wiedzialam, ze tak naprawde on sie zmieni tylko na jakis czas a pozniej znow bedzie to samo. ale wiem, ze on myslal wtedy, ze zmieni sie naprawde. chcialabym mu jakos pomoc a z drugiej strony boje sie, ze takie zbyt nachalne dopraszanie sie o jakies wiesci od niego, sygnaly, ze sie o niego martwie, wcale nie pomoga. chyba musze tak poprostu zniknac a z drugiej strony tak mi ciezko pogodzic sie z mysla, ze mam przestac utrzymywac kontak z kims kogo kochalam i kto wciaz jest mi bliski. martwie sie, ze on zupelnie sie stoczy, bo ma takie tendencje:(

Gość babuszika
dzis udalo mi sie nawiazac z nim kontakt:) mowi, ze czesto mu sie snie, i ze postara sie odzywac i streszczac mi sny. bbardzo sie ciesze, ze odtworzylismy kontakt, tak po kolezensku bo pytal dzis o mojego chlopaka i powiedzialam mu, ze jest miedzy nami dobrze. od wrzesnia rusza do szkoly:) bardzo mnie to cieszy

Gość babuszika
ielismy sie spotkac jutro na piwie ale powiedzial, ze jednak nie moze, ze nadal mnie kocha, nie wie czy kiedykolwiek przestanie i nie czuje sie gotowy. powiedzial, zebym odzwala sie do niego gdy bede wolna