Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szczery79

Ankietka n.t. nagości

Polecane posty

Pora letnia więc ankietka na temat nagości. Cytujemy lub kopiujemy ankietę i wpisujemy odpowiedzi pod pytaniami. Mile widziane odpowiedzi opisowe, opowiadające o ciekawych/śmiesznych sytuacjach. Jeśli nie chcesz odpowiadać na jakieś pytanie po prostu nie odpowiadaj. Płeć (K/M), możesz dodać orientację Wiek Czy jesteś dziewicą/prawiczkiem? Czy się masturbujesz lub masturbowałaś/łeś kiedyś? Czy w Twoim rodzinnym domu nagość była czymś naturalnym (oczywiście w uzasadnionych sytuacjach)? Jak podoba Ci się własne ciało, w skali od -2 (bardzo nie) do +2 (bardzo tak)? Czy dbasz o wygląd intymnych fragmentów swojego ciała? Jak (golenie/depilacja, opalanie, kolczyki, ...)? Czy opalasz się nago / topless? Czy kąpałaś/łeś się nago (morze, jezioro, rzeka..., nie chodzi o wannę :))? Czy byłeś/łaś kiedyś na plaży naturystycznej? Czy bywasz regularnie? Czy przebierając się na "tekstylnej" plaży, basenie itp. starasz się ukryć swoje ciało? Czy siusiając na dworze bardzo dbasz o to, aby nikt Cię nie zauważył? Czy podglądałaś/łeś kogoś z ukrycia? Czy byłeś/łaś podglądana/ny (no i wiesz o tym)? Czy ktoś widział jak się masturbujesz (nie chodzi o zabawy podczas seksu)? Czy ktoś widział jak uprawiasz seks (poza tą osoba oczywiście :))? Odpowiadając na poniższe pytania usuwamy propozycje odpowiedzi, które nie sa prawdziwe w naszym przypadku, pozostawiając tylko te odpowiednie. Można dopisać własne odpowiedzi lub dopisać komentarz (np. "tylko topless", "zdarzyło się tylko raz", opowiedziec ciekawą historyjkę :)). Przed jakimi osobami reguarnie i w miarę swobodnie pokazujesz sie nago (lub miało to miejsce w przeszłości, gdy miałaś kontakt z daną osobą)? * mąż / żona / chłopak / dziewczyna / partner życiowy ... * kochankowie i kochanki (tacy bardziej krótkookresowi niż powyższe) * matka * ojciec * siostra * brat * córka * syn * teściowa * teść * ktoś z dalszej rodziny tej samej płci * ktoś z dalszej rodziny odmiennej płci * dobra przyjaciółka (z którą nie mam kontaktów seksualnych) * dobry przyjaciel (z którym nie mam kontaktów seksualnych) * koleżanka z pracy / ze szkoły / z sąsiedztwa itp. * kolega z pracy / ze szkoły / z sąsiedztwa itp. * dziecko znajomych lub z rodziny * współlokatorka (w akademiku, wynajętym mieszkaniu itp.) * współlokator * sąsiadka, ale nie koleżanka * sąsiad, ale nie kolega * obca kobieta w naturalny sposób obecna w danej sytuacji (np. pod prysznicem na basenie) * obcy mężczyzna w naturalny sposób obecny w danej sytuacji * obca kobieta niekoniecznie spodziewająca się mojej nagości (np. gdy nie okrywając się przebieram się na tekstylnej plaży) * obcy mężczyzna niekoniecznie spodziewający się mojej nagości * obce dziecko * ... Jakie osoby w ogóle widziały Cię nago (także przypadkowo i wbrew Twojej woli)? * mąż / żona / chłopak / dziewczyna / partner życiowy ... * kochankowie i kochanki (tacy bardziej krótkookresowi niż powyższe) * matka * ojciec * siostra * brat * córka * syn * teściowa * teść * ktoś z dalszej rodziny tej samej płci * ktoś z dalszej rodziny odmiennej płci * dobra przyjaciółka (z którą nie mam kontaktów seksualnych) * dobry przyjaciel (z którym nie mam kontaktów seksualnych) * koleżanka z pracy / ze szkoły / z sąsiedztwa itp. * kolega z pracy / ze szkoły / z sąsiedztwa itp. * dziecko znajomych lub z rodziny * współlokatorka (w akademiku, wynajętym mieszkaniu itp.) * współlokator * sąsiadka, ale nie koleżanka * sąsiad, ale nie kolega * obca kobieta w naturalny sposób obecna w danej sytuacji (np. pod prysznicem na basenie) * obcy mężczyzna w naturalny sposób obecny w danej sytuacji * obca kobieta niekoniecznie spodziewająca się mojej nagości (np. gdy nie okrywając się przebieram się na tekstylnej plaży) * obcy mężczyzna niekoniecznie spodziewający się mojej nagości * obce dziecko * ... Jakie osoby Ty widziałaś/łeś nago (także przypadkowo)? * mąż / żona / chłopak / dziewczyna / partner życiowy ... * kochankowie i kochanki (tacy bardziej krótkookresowi niż powyższe) * matka * ojciec * siostra * brat * córka * syn * teściowa * teść * ktoś z dalszej rodziny tej samej płci * ktoś z dalszej rodziny odmiennej płci * dobra przyjaciółka (z którą nie mam kontaktów seksualnych) * dobry przyjaciel (z którym nie mam kontaktów seksualnych) * koleżanka z pracy / ze szkoły / z sąsiedztwa itp. * kolega z pracy / ze szkoły / z sąsiedztwa itp. * współlokatorka (w akademiku, wynajętym mieszkaniu itp.) * współlokator * sąsiadka, ale nie koleżanka * sąsiad, ale nie kolega * obca kobieta w naturalny sposób obecna w danej sytuacji (np. pod prysznicem na basenie) * obcy mężczyzna w naturalny sposób obecny w danej sytuacji * obca kobieta niekoniecznie spodziewająca się tego * obcy mężczyzna niekoniecznie spodziewający tego * ... Przed jakimi osobami nie wstydziłbyś się pokazać nago, gdyby zaistniała taka sytuacja (np. przebrania się)? Zaznaczcie także osoby które w tej chwili nie istnieją, ale teoretycznie w przypadku gdyby były (np. przyszłe dzieci). * mąż / żona / chłopak / dziewczyna / partner życiowy ... * kochankowie i kochanki (tacy bardziej krótkookresowi niż powyższe) * matka * ojciec * siostra * brat * córka mająca 4 lata * córka mająca 15 lat * córka mająca 25 lat * syn mający 4 lata * syn mający 16 lat * syn mający 25 lat * teściowa * teść * ktoś z dalszej rodziny tej samej płci * ktoś z dalszej rodziny odmiennej płci * dobra przyjaciółka (z którą nie mam kontaktów seksualnych) * dobry przyjaciel (z którym nie mam kontaktów seksualnych) * koleżanka z pracy / ze szkoły / z sąsiedztwa itp. * kolega z pracy / ze szkoły / z sąsiedztwa itp. * dziecko znajomych lub z rodziny * współlokatorka (w akademiku, wynajętym mieszkaniu itp.) * współlokator * sąsiadka, ale nie koleżanka * sąsiad, ale nie kolega * obca kobieta w naturalny sposób obecna w danej sytuacji (np. pod prysznicem na besenie) * obcy mężczyzna w naturalny sposób obecny w danej sytuacji * obca kobieta niekoniecznie spodziewająca się mojej nagości (np. gdy nie okrywając się przebieram się na tekstylnej plaży) * obcy mężczyzna niekoniecznie spodziewający się mojej nagości * obce dziecko * ... Czy nago/topless opalał(a)byś się, kąpał(a)byś się, był(a) nago w solarium, saunie lub podobnym miejscu w towarzystwie danej osoby? * mąż / żona / chłopak / dziewczyna / partner życiowy ... * kochankowie i kochanki (tacy bardziej krótkookresowi niż powyższe) * matka * ojciec * siostra * brat * córka * syn * teściowa * teść * ktoś z dalszej rodziny tej samej płci * ktoś z dalszej rodziny odmiennej płci * dobra przyjaciółka (z którą nie mam kontaktów seksualnych) * dobry przyjaciel (z którym nie mam kontaktów seksualnych) * koleżanka z pracy / ze szkoły / z sąsiedztwa itp. * kolega z pracy / ze szkoły / z sąsiedztwa itp. * dziecko znajomych lub z rodziny * sąsiadka, ale nie koleżanka * sąsiad, ale nie kolega * obca kobieta * obcy mężczyzna * obce dziecko * ...

Dla zachęty sam odpowiem Płeć (K/M), możesz dodać orientację M, hetero Wiek 29 Czy jesteś dziewicą/prawiczkiem? nie Czy się masturbujesz lub masturbowałaś/łeś kiedyś? tak Czy w Twoim rodzinnym domu nagość była czymś naturalnym (oczywiście w uzasadnionych sytuacjach)? nie Jak podoba Ci się własne ciało , w skali od -2 (bardzo nie) do +2 (bardzo tak)? 0 Czy dbasz o wygląd intymnych fragmentów swojego ciała? Jak (golenie/depilacja, opalanie, kolczyki, ...)? minimalnie (przycinam włoski) Czy opalasz się nago / topless? kilka razy się zdarzyło, ale regularnie nie; w ogóle mało się opalam Czy kąpałaś/łeś się nago (morze, jezioro, rzeka..., nie chodzi o wannę ? zdarzyło się pare razy Czy byłeś/łaś kiedyś na plaży naturystycznej? Czy bywasz regularnie? nie, jeszcze nie Czy przebierając się na "tekstylnej" plaży, basenie itp. starasz się ukryć swoje ciało? niespecjalnie, ale też nie paraduję, przebieram się na siedząco Czy siusiając na dworze bardzo dbasz o to, aby nikt Cię nie zauważył? nie Czy podglądałaś/łeś kogoś z ukrycia? bardzo dawno (miałem może 15 lat) Czy byłeś/łaś podglądana/ny (no i wiesz o tym)? nie wiem Czy ktoś widział jak się masturbujesz (nie chodzi o zabawy podczas seksu)? chyba tak, kiedyś Czy ktoś widział jak uprawiasz seks (poza tą osoba oczywiście ? chyba nie, ale pewnie słyszał Odpowiadając na poniższe pytania usuwamy propozycje odpowiedzi, które nie sa prawdziwe w naszym przypadku, pozostawiając tylko te odpowiednie. Można dopisać własne odpowiedzi lub dopisać komentarz (np. "tylko topless", "zdarzyło się tylko raz", opowiedziec ciekawą historyjkę . Przed jakimi osobami reguarnie i w miarę swobodnie pokazujesz sie nago (lub miało to miejsce w przeszłości, gdy miałaś kontakt z daną osobą)? * mąż / żona / chłopak / dziewczyna / partner życiowy ... * córka (ma roczek :)) * dobry przyjaciel (z którym nie mam kontaktów seksualnych) Jakie osoby w ogóle widziały Cię nago (także przypadkowo i wbrew Twojej woli)? * mąż / żona / chłopak / dziewczyna / partner życiowy ... * kochankowie i kochanki (tacy bardziej krótkookresowi niż powyższe) (w moim przypadku tu powinna być liczba pojedyncza; i żeby było jasne, to było zanim poznałem zonę :)) * matka * ojciec * brat * córka * teściowa * dobry przyjaciel (z którym nie mam kontaktów seksualnych) * obcy mężczyzna w naturalny sposób obecny w danej sytuacji (podczas kąpieli w rzece w Bieszczadach) * obca kobieta niekoniecznie spodziewająca się mojej nagości (gdy nie okrywając się przebieram się na tekstylnej plaży) * obcy mężczyzna niekoniecznie spodziewający się mojej nagości * obce dziecko (sytuacja jak wyżej) Jakie osoby Ty widziałaś/łeś nago (także przypadkowo)? * mąż / żona / chłopak / dziewczyna / partner życiowy ... * kochankowie i kochanki (tacy bardziej krótkookresowi niż powyższe) * matka (nie tak całkiem nago) * ojciec * córka (niemowlak :)) * dobra przyjaciółka (z którą nie mam kontaktów seksualnych) widziałem sutek koleżanki w której się kochałem, ale to chyba jeszcze nie nagość :) * dobry przyjaciel (z którym nie mam kontaktów seksualnych) * obca kobieta w naturalny sposób obecna w danej sytuacji * obcy mężczyzna w naturalny sposób obecny w danej sytuacji na plaży osoby które same się rozbierały, więc chyba się spodziewały tego, że będzie je widać Przed jakimi osobami nie wstydziłbyś się pokazać nago, gdyby zaistniała taka sytuacja (np. przebrania się)? Zaznaczcie także osoby które w tej chwili nie istnieją, ale teoretycznie w przypadku gdyby były (np. przyszłe dzieci). * mąż / żona / chłopak / dziewczyna / partner życiowy ... * kochankowie i kochanki (tacy bardziej krótkookresowi niż powyższe) * matka * ojciec * siostra * brat * córka mająca 4 lata * córka mająca 15 lat (zobaczę, ale teraz myśle że nie będe sie krępował) * córka mająca 25 lat * syn mający 4 lata * syn mający 16 lat * syn mający 25 lat * teściowa * teść * ktoś z dalszej rodziny tej samej płci * dobry przyjaciel (z którym nie mam kontaktów seksualnych) * współlokatorka (w akademiku, wynajętym mieszkaniu itp.) * współlokator * obca kobieta w naturalny sposób obecna w danej sytuacji (np. pod prysznicem na besenie) * obcy mężczyzna w naturalny sposób obecny w danej sytuacji * obca kobieta niekoniecznie spodziewająca się mojej nagości (np. gdy nie okrywając się przebieram się na tekstylnej plaży) * obcy mężczyzna niekoniecznie spodziewający się mojej nagości * obce dziecko Czy nago/topless opalał(a)byś się, kąpał(a)byś się, był(a) nago w solarium, saunie lub podobnym miejscu w towarzystwie danej osoby? * mąż / żona / chłopak / dziewczyna / partner życiowy ... * kochankowie i kochanki (tacy bardziej krótkookresowi niż powyższe) * córka * syn * dobry przyjaciel * ktoś z dalszej rodziny tej samej płci * ktoś z dalszej rodziny odmiennej płci (gdyby wszyscy tego chcieli to nie wstydziłbym się rozebrać, ale nie wyobrażam sobie takie sytuacji teraz) * dziecko znajomych lub z rodziny (komentarz j.w.) * obca kobieta * obcy mężczyzna * obce dziecko

Gość robię to dla Ciebie
Płeć (K/M), możesz dodać orientację K, hetero Wiek 18 Czy jesteś dziewicą/prawiczkiem? tak Czy się masturbujesz lub masturbowałaś/łeś kiedyś? tak Czy w Twoim rodzinnym domu nagość była czymś naturalnym (oczywiście w uzasadnionych sytuacjach)? nie Jak podoba Ci się własne ciało, w skali od -2 (bardzo nie) do +2 (bardzo tak)? -1 Czy dbasz o wygląd intymnych fragmentów swojego ciała? Jak (golenie/depilacja, opalanie, kolczyki, ...)? golenie,depilacja Czy opalasz się nago / topless? wcale się nie opalam Czy kąpałaś/łeś się nago (morze, jezioro, rzeka..., nie chodzi o wannę ? nie Czy byłeś/łaś kiedyś na plaży naturystycznej? Czy bywasz regularnie? nie Czy przebierając się na "tekstylnej" plaży, basenie itp. starasz się ukryć swoje ciało? nie, ale nie paraduję Czy siusiając na dworze bardzo dbasz o to, aby nikt Cię nie zauważył? tak:D Czy podglądałaś/łeś kogoś z ukrycia? nie Czy byłeś/łaś podglądana/ny (no i wiesz o tym)? nie wiem Czy ktoś widział jak się masturbujesz (nie chodzi o zabawy podczas seksu)? nie Czy ktoś widział jak uprawiasz seks (poza tą osoba oczywiście ? dziewica Odpowiadając na poniższe pytania usuwamy propozycje odpowiedzi, które nie sa prawdziwe w naszym przypadku, pozostawiając tylko te odpowiednie. Można dopisać własne odpowiedzi lub dopisać komentarz (np. "tylko topless", "zdarzyło się tylko raz", opowiedziec ciekawą historyjkę . Przed jakimi osobami reguarnie i w miarę swobodnie pokazujesz sie nago (lub miało to miejsce w przeszłości, gdy miałaś kontakt z daną osobą)? * matka * siostra * dziecko znajomych lub z rodziny Jakie osoby w ogóle widziały Cię nago (także przypadkowo i wbrew Twojej woli)? * matka * siostra * brat * ktoś z dalszej rodziny tej samej płci * dziecko znajomych lub z rodziny * obca kobieta w naturalny sposób obecna w danej sytuacji (np. pod prysznicem na basenie) Jakie osoby Ty widziałaś/łeś nago (także przypadkowo)? * matka * siostra * ktoś z dalszej rodziny tej samej płci * obca kobieta w naturalny sposób obecna w danej sytuacji (np. pod prysznicem na basenie) Przed jakimi osobami nie wstydziłbyś się pokazać nago, gdyby zaistniała taka sytuacja (np. przebrania się)? Zaznaczcie także osoby które w tej chwili nie istnieją, ale teoretycznie w przypadku gdyby były (np. przyszłe dzieci). * mąż / żona / chłopak / dziewczyna / partner życiowy ... * kochankowie i kochanki (tacy bardziej krótkookresowi niż powyższe) * matka * siostra * córka mająca 4 lata * córka mająca 15 lat * córka mająca 25 lat * syn mający 4 lata * ktoś z dalszej rodziny tej samej płci * dziecko znajomych lub z rodziny * współlokatorka (w akademiku, wynajętym mieszkaniu itp.) * obca kobieta w naturalny sposób obecna w danej sytuacji (np. pod prysznicem na besenie) * obcy mężczyzna w naturalny sposób obecny w danej sytuacji * obca kobieta niekoniecznie spodziewająca się mojej nagości (np. gdy nie okrywając się przebieram się na tekstylnej plaży) * obcy mężczyzna niekoniecznie spodziewający się mojej nagości * obce dziecko * ... Czy nago/topless opalał(a)byś się, kąpał(a)byś się, był(a) nago w solarium, saunie lub podobnym miejscu w towarzystwie danej osoby? * mąż / żona / chłopak / dziewczyna / partner życiowy ... * kochankowie i kochanki (tacy bardziej krótkookresowi niż powyższe) * matka * siostra * córka * ktoś z dalszej rodziny tej samej płci * dziecko znajomych lub z rodziny * obca kobieta * obcy mężczyzna * obce dziecko * ...

Gość 567 6yti
Płeć K Wiek 18 Czy jesteś dziewicą/prawiczkiem? TAK Czy się masturbujesz lub masturbowałaś/łeś kiedyś? TAK Czy w Twoim rodzinnym domu nagość była czymś naturalnym (oczywiście w uzasadnionych sytuacjach)? Nie wydaje mi się.. Jak podoba Ci się własne ciało, w skali od -2 (bardzo nie) do +2 (bardzo tak)? -2 Czy dbasz o wygląd intymnych fragmentów swojego ciała? Jak (golenie/depilacja, opalanie, kolczyki, ...)? dbam Czy opalasz się nago / topless? nie Czy kąpałaś/łeś się nago (morze, jezioro, rzeka..., nie chodzi o wannę ? nie Czy byłeś/łaś kiedyś na plaży naturystycznej? Czy bywasz regularnie? nie Czy przebierając się na "tekstylnej" plaży, basenie itp. starasz się ukryć swoje ciało? tak Czy siusiając na dworze bardzo dbasz o to, aby nikt Cię nie zauważył? tak Czy podglądałaś/łeś kogoś z ukrycia? nie Czy byłeś/łaś podglądana/ny (no i wiesz o tym)? nie Czy ktoś widział jak się masturbujesz (nie chodzi o zabawy podczas seksu)? tak Czy ktoś widział jak uprawiasz seks (poza tą osoba oczywiście ? nie Odpowiadając na poniższe pytania usuwamy propozycje odpowiedzi, które nie sa prawdziwe w naszym przypadku, pozostawiając tylko te odpowiednie. Można dopisać własne odpowiedzi lub dopisać komentarz (np. "tylko topless", "zdarzyło się tylko raz", opowiedziec ciekawą historyjkę . Przed jakimi osobami reguarnie i w miarę swobodnie pokazujesz sie nago (lub miało to miejsce w przeszłości, gdy miałaś kontakt z daną osobą)? *chłopak * kochankowie i kochanki (tacy bardziej krótkookresowi niż powyższe) * dobra przyjaciółka (z którą nie mam kontaktów seksualnych) Jakie osoby w ogóle widziały Cię nago (także przypadkowo i wbrew Twojej woli)? * chłopak * matka * ojciec * siostra Jakie osoby Ty widziałaś/łeś nago (także przypadkowo)? * chłopak * kochankowie i kochanki (tacy bardziej krótkookresowi niż powyższe) Przed jakimi osobami nie wstydziłbyś się pokazać nago, gdyby zaistniała taka sytuacja (np. przebrania się)? Zaznaczcie także osoby które w tej chwili nie istnieją, ale teoretycznie w przypadku gdyby były (np. przyszłe dzieci). * matka * ojciec * siostra * brat * córka mająca 4 lata * córka mająca 15 lat * córka mająca 25 lat * syn mający 4 lata * syn mający 16 lat * syn mający 25 lat * teściowa * teść * ktoś z dalszej rodziny tej samej płci * ktoś z dalszej rodziny odmiennej płci * dobra przyjaciółka (z którą nie mam kontaktów seksualnych) * dobry przyjaciel (z którym nie mam kontaktów seksualnych) * koleżanka z pracy / ze szkoły / z sąsiedztwa itp. * kolega z pracy / ze szkoły / z sąsiedztwa itp. * dziecko znajomych lub z rodziny * współlokatorka (w akademiku, wynajętym mieszkaniu itp.) * współlokator * sąsiadka, ale nie koleżanka * sąsiad, ale nie kolega * obca kobieta w naturalny sposób obecna w danej sytuacji (np. pod prysznicem na besenie) * obcy mężczyzna w naturalny sposób obecny w danej sytuacji * obca kobieta niekoniecznie spodziewająca się mojej nagości (np. gdy nie okrywając się przebieram się na tekstylnej plaży) * obcy mężczyzna niekoniecznie spodziewający się mojej nagości * obce dziecko * ... Czy nago/topless opalał(a)byś się, kąpał(a)byś się, był(a) nago w solarium, saunie lub podobnym miejscu w towarzystwie danej osoby? NIE

Gość kaska.
Płeć (K/M), możesz dodać orientację K, hetero Wiek 18 lat. Czy jesteś dziewicą/prawiczkiem? nie. Czy się masturbujesz lub masturbowałaś/łeś kiedyś? tak. Czy w Twoim rodzinnym domu nagość była czymś naturalnym (oczywiście w uzasadnionych sytuacjach)? nigdy nie chodzimy nago, najwyżej w bieliźnie. Jak podoba Ci się własne ciało , w skali od -2 (bardzo nie) do +2 (bardzo tak)? 0. Czy dbasz o wygląd intymnych fragmentów swojego ciała? Jak (golenie/depilacja, opalanie, kolczyki, ...)? tak. Czy opalasz się nago / topless? nago nigdy, topless czasami. Czy kąpałaś/łeś się nago (morze, jezioro, rzeka..., nie chodzi o wannę ? nie. Czy byłeś/łaś kiedyś na plaży naturystycznej? Czy bywasz regularnie? byłam, 2 razy w życiu. Czy przebierając się na "tekstylnej" plaży, basenie itp. starasz się ukryć swoje ciało? nie, jestem na plaży. Czy siusiając na dworze bardzo dbasz o to, aby nikt Cię nie zauważył? nie siusiam na dworze. Czy podglądałaś/łeś kogoś z ukrycia? nie. Czy byłeś/łaś podglądana/ny (no i wiesz o tym)? nie. Czy ktoś widział jak się masturbujesz (nie chodzi o zabawy podczas seksu)? tak. Czy ktoś widział jak uprawiasz seks (poza tą osoba oczywiście ? nie. Odpowiadając na poniższe pytania usuwamy propozycje odpowiedzi, które nie sa prawdziwe w naszym przypadku, pozostawiając tylko te odpowiednie. Można dopisać własne odpowiedzi lub dopisać komentarz (np. "tylko topless", "zdarzyło się tylko raz", opowiedziec ciekawą historyjkę . Przed jakimi osobami reguarnie i w miarę swobodnie pokazujesz sie nago (lub miało to miejsce w przeszłości, gdy miałaś kontakt z daną osobą)? * mąż / żona / chłopak / dziewczyna / partner życiowy ... * matka * dobra przyjaciółka (z którą nie mam kontaktów seksualnych) * koleżanka z pracy / ze szkoły / z sąsiedztwa itp Jakie osoby w ogóle widziały Cię nago (także przypadkowo i wbrew Twojej woli)? * mąż / żona / chłopak / dziewczyna / partner życiowy ... * kochankowie i kochanki (tacy bardziej krótkookresowi niż powyższe) * matka * ojciec * siostra * brat * córka * syn * teściowa * teść * ktoś z dalszej rodziny tej samej płci * ktoś z dalszej rodziny odmiennej płci * dobra przyjaciółka (z którą nie mam kontaktów seksualnych) * dobry przyjaciel (z którym nie mam kontaktów seksualnych) * koleżanka z pracy / ze szkoły / z sąsiedztwa itp. * kolega z pracy / ze szkoły / z sąsiedztwa itp. * dziecko znajomych lub z rodziny * współlokatorka (w akademiku, wynajętym mieszkaniu itp.) * współlokator * sąsiadka, ale nie koleżanka * sąsiad, ale nie kolega * obca kobieta w naturalny sposób obecna w danej sytuacji (np. pod prysznicem na basenie) * obcy mężczyzna w naturalny sposób obecny w danej sytuacji * obca kobieta niekoniecznie spodziewająca się mojej nagości (np. gdy nie okrywając się przebieram się na tekstylnej plaży) * obcy mężczyzna niekoniecznie spodziewający się mojej nagości * obce dziecko * ... Jakie osoby Ty widziałaś/łeś nago (także przypadkowo)? * mąż / żona / chłopak / dziewczyna / partner życiowy ... * matka * ojciec * brat * ktoś z dalszej rodziny tej samej płci * dobra przyjaciółka (z którą nie mam kontaktów seksualnych) * koleżanka z pracy / ze szkoły / z sąsiedztwa itp. * kolega z pracy / ze szkoły / z sąsiedztwa itp. Przed jakimi osobami nie wstydziłbyś się pokazać nago, gdyby zaistniała taka sytuacja (np. przebrania się)? Zaznaczcie także osoby które w tej chwili nie istnieją, ale teoretycznie w przypadku gdyby były (np. przyszłe dzieci). * mąż / żona / chłopak / dziewczyna / partner życiowy ... * kochankowie i kochanki (tacy bardziej krótkookresowi niż powyższe) * matka * córka mająca 4 lata * córka mająca 15 lat * córka mająca 25 lat * syn mający 4 lata * dobra przyjaciółka (z którą nie mam kontaktów seksualnych) * dobry przyjaciel (z którym nie mam kontaktów seksualnych) * koleżanka z pracy / ze szkoły / z sąsiedztwa itp. Czy nago/topless opalał(a)byś się, kąpał(a)byś się, był(a) nago w solarium, saunie lub podobnym miejscu w towarzystwie danej osoby? * mąż / żona / chłopak / dziewczyna / partner życiowy ... * kochankowie i kochanki (tacy bardziej krótkookresowi niż powyższe) * matka * siostra * córka

Płeć (K/M), możesz dodać orientację K, hetero Wiek 25 Czy jesteś dziewicą/prawiczkiem? nie Czy się masturbujesz lub masturbowałaś/łeś kiedyś? tak Czy w Twoim rodzinnym domu nagość była czymś naturalnym (oczywiście w uzasadnionych sytuacjach)? nie Jak podoba Ci się własne ciało, w skali od -2 (bardzo nie) do +2 (bardzo tak)? 0 Czy dbasz o wygląd intymnych fragmentów swojego ciała? Jak (golenie/depilacja, opalanie, kolczyki, ...)? tak, depilacja Czy opalasz się nago / topless? tak, gdy mam pewność, że nikt postronny mnie nie widzi Czy kąpałaś/łeś się nago (morze, jezioro, rzeka..., nie chodzi o wannę ? tak, w morzu, w nocy Czy byłeś/łaś kiedyś na plaży naturystycznej? Czy bywasz regularnie? nie Czy przebierając się na "tekstylnej" plaży, basenie itp. starasz się ukryć swoje ciało? tak Czy siusiając na dworze bardzo dbasz o to, aby nikt Cię nie zauważył? tak Czy podglądałaś/łeś kogoś z ukrycia? nie Czy byłeś/łaś podglądana/ny (no i wiesz o tym)? nie Czy ktoś widział jak się masturbujesz (nie chodzi o zabawy podczas seksu)? mam nadzieję, że nie :P Czy ktoś widział jak uprawiasz seks (poza tą osoba oczywiście ? nie Przed jakimi osobami reguarnie i w miarę swobodnie pokazujesz sie nago (lub miało to miejsce w przeszłości, gdy miałaś kontakt z daną osobą)? * partner życiowy * matka * dobra przyjaciółka (z którą nie mam kontaktów seksualnych) Jakie osoby w ogóle widziały Cię nago (także przypadkowo i wbrew Twojej woli)? * partner życiowy ... * matka * ojciec * ktoś z dalszej rodziny tej samej płci * ktoś z dalszej rodziny odmiennej płci * dobra przyjaciółka (z którą nie mam kontaktów seksualnych) * dobry przyjaciel (z którym nie mam kontaktów seksualnych) * dziecko znajomych lub z rodziny * obca kobieta w naturalny sposób obecna w danej sytuacji (np. pod prysznicem na basenie) Jakie osoby Ty widziałaś/łeś nago (także przypadkowo)? * partner życiowy ... * matka * ktoś z dalszej rodziny tej samej płci * dobra przyjaciółka (z którą nie mam kontaktów seksualnych) * dobry przyjaciel (z którym nie mam kontaktów seksualnych) * obca kobieta w naturalny sposób obecna w danej sytuacji (np. pod prysznicem na basenie) * obcy mężczyzna w naturalny sposób obecny w danej sytuacji Przed jakimi osobami nie wstydziłbyś się pokazać nago, gdyby zaistniała taka sytuacja (np. przebrania się)? Zaznaczcie także osoby które w tej chwili nie istnieją, ale teoretycznie w przypadku gdyby były (np. przyszłe dzieci). * partner życiowy ... * kochankowie i kochanki (tacy bardziej krótkookresowi niż powyższe) * matka * ojciec * córka mająca 4 lata * córka mająca 15 lat * córka mająca 25 lat * syn mający 4 lata * teściowa * ktoś z dalszej rodziny tej samej płci * dobra przyjaciółka (z którą nie mam kontaktów seksualnych) * dobry przyjaciel (z którym nie mam kontaktów seksualnych) * koleżanka z pracy / ze szkoły / z sąsiedztwa itp. * dziecko znajomych lub z rodziny * współlokatorka (w akademiku, wynajętym mieszkaniu itp.) * obca kobieta w naturalny sposób obecna w danej sytuacji (np. pod prysznicem na besenie) * obcy mężczyzna w naturalny sposób obecny w danej sytuacji Czy nago/topless opalał(a)byś się, kąpał(a)byś się, był(a) nago w solarium, saunie lub podobnym miejscu w towarzystwie danej osoby? * partner życiowy ... * kochankowie i kochanki (tacy bardziej krótkookresowi niż powyższe) * matka * córka * teściowa * ktoś z dalszej rodziny tej samej płci * dobra przyjaciółka (z którą nie mam kontaktów seksualnych) * dobry przyjaciel (z którym nie mam kontaktów seksualnych) * koleżanka z pracy / ze szkoły / z sąsiedztwa itp. * dziecko znajomych lub z rodziny voilà ;)

Gość hanka20
Płeć (K/M), możesz dodać orientację K(biseksualna) Wiek 20 Czy jesteś dziewicą/prawiczkiem? nie Czy się masturbujesz lub masturbowałaś/łeś kiedyś? tak,dużo;) Czy w Twoim rodzinnym domu nagość była czymś naturalnym (oczywiście w uzasadnionych sytuacjach)? nie Jak podoba Ci się własne ciało, w skali od -2 (bardzo nie) do +2 (bardzo tak)? 1 Czy dbasz o wygląd intymnych fragmentów swojego ciała? Jak (golenie/depilacja, opalanie, kolczyki, ...)? depilacja Czy opalasz się nago / topless? nie Czy kąpałaś/łeś się nago (morze, jezioro, rzeka..., nie chodzi o wannę ? tylko jako mała dziewczynka;) Czy byłeś/łaś kiedyś na plaży naturystycznej? Czy bywasz regularnie? niestety nie..;) Czy przebierając się na "tekstylnej" plaży, basenie itp. starasz się ukryć swoje ciało? tak(ale tylko ze względu na przyzwoitość w miejscu publicznym;) Czy siusiając na dworze bardzo dbasz o to, aby nikt Cię nie zauważył? jak już nie mogę wytrzymać to nie;) Czy podglądałaś/łeś kogoś z ukrycia? kiedyś starszego kuzyna jak miałam z 9lat(taka byłam ciekawa jak wygląda penis że nie mogłam się powstrzymać;) Czy byłeś/łaś podglądana/ny (no i wiesz o tym)? raz, w publicznej toalecie facet stał na muszli w sąsiedniej kabinie i się gapił(prawie dostałam zawału jak się zorientowałam, zaczęłam krzyczeć że zboczeniec aż babcia klozetowa przybiegła!)teraz to ze śmiechem sobie to przypominam;) Czy ktoś widział jak się masturbujesz (nie chodzi o zabawy podczas seksu)? raz tata..(tu bez szczegółów bo aż mi słabo jak sobie przypomnę..) Czy ktoś widział jak uprawiasz seks (poza tą osoba oczywiście ? współlokatorka(ale w sumie to ona z kim innym się kochała obok więc nie wiem czy to się liczy;) Przed jakimi osobami reguarnie i w miarę swobodnie pokazujesz sie nago (lub miało to miejsce w przeszłości, gdy miałaś kontakt z daną osobą)? * kochankowie i kochanki * matka * ktoś z dalszej rodziny tej samej płci * współlokatorka (w akademiku, wynajętym mieszkaniu itp.) * obca kobieta w naturalny sposób obecna w danej sytuacji (np. pod prysznicem na basenie) Jakie osoby w ogóle widziały Cię nago (także przypadkowo i wbrew Twojej woli)? * kochankowie i kochanki * matka * ojciec * siostra * ktoś z dalszej rodziny tej samej płci * ktoś z dalszej rodziny odmiennej płci * dobra przyjaciółka (z którą nie mam kontaktów seksualnych) * współlokatorka (w akademiku, wynajętym mieszkaniu itp.) * obcy mężczyzna w naturalny sposób obecny w danej sytuacji Jakie osoby Ty widziałaś/łeś nago (także przypadkowo)? * kochankowie i kochanki * matka * ojciec * siostra * ktoś z dalszej rodziny tej samej płci * ktoś z dalszej rodziny odmiennej płci * dobra przyjaciółka (z którą nie mam kontaktów seksualnych) * dobry przyjaciel (z którym nie mam kontaktów seksualnych) * współlokatorka (w akademiku, wynajętym mieszkaniu itp.) * obca kobieta w naturalny sposób obecna w danej sytuacji (np. pod prysznicem na basenie) * obcy mężczyzna w naturalny sposób obecny w danej sytuacji Przed jakimi osobami nie wstydziłbyś się pokazać nago, gdyby zaistniała taka sytuacja (np. przebrania się)? Zaznaczcie także osoby które w tej chwili nie istnieją, ale teoretycznie w przypadku gdyby były (np. przyszłe dzieci). * mąż / żona / chłopak / dziewczyna / partner życiowy ... * kochankowie i kochanki (tacy bardziej krótkookresowi niż powyższe) * matka * ojciec * siostra * brat * córka mająca 4 lata * córka mająca 15 lat * syn mający 4 lata * teściowa * teść * ktoś z dalszej rodziny tej samej płci * ktoś z dalszej rodziny odmiennej płci * dobra przyjaciółka (z którą nie mam kontaktów seksualnych) * dobry przyjaciel (z którym nie mam kontaktów seksualnych) * koleżanka z pracy / ze szkoły / z sąsiedztwa itp. * współlokatorka (w akademiku, wynajętym mieszkaniu itp.) * współlokator * obca kobieta w naturalny sposób obecna w danej sytuacji (np. pod prysznicem na basenie) Czy nago/topless opalał(a)byś się, kąpał(a)byś się, był(a) nago w solarium, saunie lub podobnym miejscu w towarzystwie danej osoby? * mąż / żona / chłopak / dziewczyna / partner życiowy ... * kochankowie i kochanki (tacy bardziej krótkookresowi niż powyższe) * matka * ojciec * siostra * brat * córka * syn * ktoś z dalszej rodziny tej samej płci * ktoś z dalszej rodziny odmiennej płci * dobra przyjaciółka (z którą nie mam kontaktów seksualnych) * dobry przyjaciel (z którym nie mam kontaktów seksualnych)

Płeć (K), orientacja hetero Wiek 25 lat Czy jesteś dziewicą/prawiczkiem? nie Czy się masturbujesz lub masturbowałaś/łeś kiedyś? czasami Czy w Twoim rodzinnym domu nagość była czymś naturalnym (oczywiście w uzasadnionych sytuacjach)? mama się nie krępowała ale reszta juz tak Jak podoba Ci się własne ciało, w skali od -2 (bardzo nie) do +2 (bardzo tak)? + 1,5 Czy dbasz o wygląd intymnych fragmentów swojego ciała? Jak (golenie/depilacja, opalanie, kolczyki, ...)? depilacja Czy opalasz się nago / topless? raz kiedyś w polu się zdarzyło ale potem sie kapnęłam że koło tego pola całe pielgrzymki ludzi z psami na spacery chodzą i już nigdy więcej Czy kąpałaś/łeś się nago (morze, jezioro, rzeka..., nie chodzi o wannę ? jak miałam 4 latka :P - jeziorko Czy byłeś/łaś kiedyś na plaży naturystycznej? Czy bywasz regularnie? nie Czy przebierając się na "tekstylnej" plaży, basenie itp. starasz się ukryć swoje ciało? tak Czy siusiając na dworze bardzo dbasz o to, aby nikt Cię nie zauważył? Zazwyczaj tak ale raz mi się zdarzyło z koleżankami tak wypić że sikałyśmy w rządku we cztery Czy podglądałaś/łeś kogoś z ukrycia? Kiedyś chciałyśmy z kuzynką chłopaków podejrzeć jak sie na waleta kąpali na stawach ale nam nie wyszło bo troszkę spóźniłyśmy się :D Czy byłeś/łaś podglądana/ny (no i wiesz o tym)? nie wiem Czy ktoś widział jak się masturbujesz (nie chodzi o zabawy podczas seksu)? nie Czy ktoś widział jak uprawiasz seks (poza tą osoba oczywiście ? siostra mojego męża nas przyłapała Przed jakimi osobami reguarnie i w miarę swobodnie pokazujesz sie nago (lub miało to miejsce w przeszłości, gdy miałaś kontakt z daną osobą)? * mąż i jak był chłopakiem to też chociaz czasem lubię się chować bo chyba go to kręci Jakie osoby w ogóle widziały Cię nago (także przypadkowo i wbrew Twojej woli)? * mąż * szwagierka przypadkowo * kolega z akademika też przypadkowo Jakie osoby Ty widziałaś/łeś nago (także przypadkowo)? * mąż * matka * ktoś z dalszej rodziny tej samej płci - parę niewstydzących sie kuzynek * ktoś z dalszej rodziny odmiennej płci - jeden niewstydzący sie kuzyn * koleżanka ze szkoły * obca kobieta w naturalny sposób obecna w danej sytuacji, po treningu siatkówki * obcy mężczyzna w naturalny sposób obecny w danej sytuacji - kiedyś po treningu chłopaki nie zamknęli drzwi od szatni i parę świecących tyłków i przodków nie dało się nie zauważyć, Przed jakimi osobami nie wstydziłbyś się pokazać nago, gdyby zaistniała taka sytuacja (np. przebrania się)? Zaznaczcie także osoby które w tej chwili nie istnieją, ale teoretycznie w przypadku gdyby były (np. przyszłe dzieci). * mąż z dzieciakami to nie wiem czy do naga bym się rozbierała, jak chodziłam kiedyś na sksy, judo potem karate to były takie warunki że czasem trzeba było się przebrać przy kolegach i koleżankach i nie krępowaliśmy się siebie, każdy był na tyle kulturalny żeby odwrócić wzrok w druga stronę, ale oczywiście nie było mowy o tym żeby się tam rozbierał ktoś do naga bo by przecież mnie rodzice tam w życiu nie puścili. Czy nago/topless opalał(a)byś się, kąpał(a)byś się, był(a) nago w solarium, saunie lub podobnym miejscu w towarzystwie danej osoby? nie przypominam sobie

Gość jasiek 21
Płeć: orientacja: Mężczyzna, hetero wiek 15 lat Czy jesteś prawiczkiem? tak Czy się masturbujesz lub masturbowałeś kiedyś? nie Czy w Twoim rodzinnym domu nagość była czymś naturalnym (oczywiście w uzasadnionych sytuacjach)? raczej nie Jak podoba Ci się własne ciało, w skali od -2 (bardzo nie) do +2 (bardzo tak)? 1 Czy dbasz o wygląd intymnych fragmentów swojego ciała? Jak (golenie/depilacja, opalanie, kolczyki, ...)? nie(tylko czasami przycinam włosy łonowe). Czy opalasz się nago / topless? nie. zy kąpałaś/łeś się nago (morze, jezioro, rzeka..., nie chodzi o wannę ? nie. Czy byłeś/łaś kiedyś na plaży naturystycznej? Czy bywasz regularnie? nie. Czy przebierając się na "tekstylnej" plaży, basenie itp. starasz się ukryć swoje ciało? tak, ale gdy mnie ktoś zobaczy to nic Czy siusiając na dworze bardzo dbasz o to, aby nikt Cię nie zauważył? trochę. Czy podglądałaś/łeś kogoś z ukrycia? Nie. Czy byłeś/łaś podglądana/ny (no i wiesz o tym)? Tak, podglądał mnie mój kolega z klasy. Czy ktoś widział jak się masturbujesz (nie chodzi o zabawy podczas seksu)? nie. Czy ktoś widział jak uprawiasz seks (poza tą osoba oczywiście ? nie. Jakie osoby w ogóle widziały Cię nago (także przypadkowo i wbrew Twojej woli)? * kolega ze szkoły -w toalecie * obcy mężczyzna w naturalny sposób obecny w danej sytuacji * obcy mężczyzna niekoniecznie spodziewający się mojej nagości-gdy sikałem za krzakiem * obce dziecko-na basenie * kolega z obozu-w wieloosobowej łazience Jakie osoby Ty widziałaś/łeś nago (także przypadkowo)? * siostra * dobra przyjaciółka - przebierała się na plaży i spadł jej ręcznik * kolega ze szkoły - w szatni na wf, * obca kobieta w naturalny sposób obecna w danej sytuacji * obcy mężczyzna w naturalny sposób obecny w danej sytuacji * obca kobieta niekoniecznie spodziewająca się tego * obcy mężczyzna niekoniecznie spodziewający tego * kolega z obozu-inny kolega ( na innym obozie) przypomiał sobie po kąpieli, że zapomniał ubrania i jak gdyby nigdy nic wyszedł nago z łazienki i je wziął Przed jakimi osobami nie wstydziłbyś się pokazać nago, gdyby zaistniała taka sytuacja (np. przebrania się)? Zaznaczcie także osoby które w tej chwili nie istnieją, ale teoretycznie w przypadku gdyby były (np. przyszłe dzieci). * żona / dziewczyna . * kochanki (tacy bardziej krótkookresowi niż powyższe) * brat *córka mająca 4 lata * syn mający 4 lata * dobry przyjaciel (z którym nie mam kontaktów seksualnych) * kolega z pracy / ze szkoły / z sąsiedztwa itp. * współlokatorka (w akademiku, wynajętym mieszkaniu itp.) * współlokator * obcy mężczyzna w naturalny sposób obecny w danej sytuacji * obcy mężczyzna niekoniecznie spodziewający się mojej nagości * obce dziecko * ... Czy nago/topless opalał(a)byś się, kąpał(a)byś się, był(a) nago w solarium, saunie lub podobnym miejscu w towarzystwie danej osoby? * żona / dziewczyna * kochanki (tacy bardziej krótkookresowi niż powyższe) * obcy mężczyzna * obce dziecko * ...

Gość rubyvanaldin
Płeć (K/M), możesz dodać orientację Kobieta :) Wiek 19lat Czy jesteś dziewicą/prawiczkiem? nie Czy się masturbujesz lub masturbowałaś/łeś kiedyś? nie Czy w Twoim rodzinnym domu nagość była czymś naturalnym (oczywiście w uzasadnionych sytuacjach)? tak Jak podoba Ci się własne ciało, w skali od -2 (bardzo nie) do +2 (bardzo tak)? +2 Czy dbasz o wygląd intymnych fragmentów swojego ciała? Jak (golenie/depilacja, opalanie, kolczyki, ...)? golenie/depilacja Czy opalasz się nago / topless? zdażyło sie raz Czy kąpałaś/łeś się nago (morze, jezioro, rzeka..., nie chodzi o wannę ? tak, w jeziorze. Czy byłeś/łaś kiedyś na plaży naturystycznej? Czy bywasz regularnie? nie bywam. Czy przebierając się na "tekstylnej" plaży, basenie itp. starasz się ukryć swoje ciało? tak Czy siusiając na dworze bardzo dbasz o to, aby nikt Cię nie zauważył? nie Czy podglądałaś/łeś kogoś z ukrycia? tak Czy byłeś/łaś podglądana/ny (no i wiesz o tym)? tak Czy ktoś widział jak się masturbujesz (nie chodzi o zabawy podczas seksu)? nie Czy ktoś widział jak uprawiasz seks (poza tą osoba oczywiście ? zdażyła sie pare razy przypadkowa widownia. Przed jakimi osobami reguarnie i w miarę swobodnie pokazujesz sie nago (lub miało to miejsce w przeszłości, gdy miałaś kontakt z daną osobą)? chłopak. matka.dobra przyjaciółka (z którą nie mam kontaktów seksualnych) Jakie osoby w ogóle widziały Cię nago (także przypadkowo i wbrew Twojej woli)? ojciec.kolega . koleżanka. obcy mężczyzna niekoniecznie spodziewający się mojej nagości Jakie osoby Ty widziałaś/łeś nago (także przypadkowo)?ojciec. Przed jakimi osobami nie wstydziłbyś się pokazać nago, gdyby zaistniała taka sytuacja (np. przebrania się)? chłopak.matka.przyjaciółka.przyjaciel.koleżanka.kolega.współlokatorka.współlokator. Czy nago/topless opalał(a)byś się, kąpał(a)byś się, był(a) nago w solarium, saunie lub podobnym miejscu w towarzystwie danej osoby? chłopak. matka.ojciec.przyjaciólka.przyjaciel.koleżanka.kolega.obca kobieta.obcy mężczyzna.

Płeć (K/M), możesz dodać orientację...........kobieta, bi ;) Wiek 29 Czy jesteś dziewicą/prawiczkiem?....nie Czy się masturbujesz lub masturbowałaś/łeś kiedyś?....tak Czy w Twoim rodzinnym domu nagość była czymś naturalnym (oczywiście w uzasadnionych sytuacjach)?...........tak Jak podoba Ci się własne ciało, w skali od -2 (bardzo nie) do +2 (bardzo tak)?.......+1 Czy dbasz o wygląd intymnych fragmentów swojego ciała? Jak (golenie/depilacja, opalanie, kolczyki, ...)?........dbam, zrobilam sobie depilacje laserowa ;) Czy opalasz się nago / topless?............czasami topless Czy kąpałaś/łeś się nago (morze, jezioro, rzeka..., nie chodzi o wannę ?...........tak Czy byłeś/łaś kiedyś na plaży naturystycznej? Czy bywasz regularnie?............nie Czy przebierając się na "tekstylnej" plaży, basenie itp. starasz się ukryć swoje ciało?..............nie Czy siusiając na dworze bardzo dbasz o to, aby nikt Cię nie zauważył?..............nie sikam na dworze Czy podglądałaś/łeś kogoś z ukrycia?..........nie Czy byłeś/łaś podglądana/ny (no i wiesz o tym)?...............tak Czy ktoś widział jak się masturbujesz (nie chodzi o zabawy podczas seksu)?............nie Czy ktoś widział jak uprawiasz seks (poza tą osoba oczywiście ?...........tak ----------------------------------------------------------------------------- Przed jakimi osobami reguarnie i w miarę swobodnie pokazujesz sie nago (lub miało to miejsce w przeszłości, gdy miałaś kontakt z daną osobą)? * mąż * kochankowie * kolezanki ale nie wszytie * córka Jakie osoby w ogóle widziały Cię nago (także przypadkowo i wbrew Twojej woli)? * ojciec Przed jakimi osobami nie wstydziłbyś się pokazać nago, gdyby zaistniała taka sytuacja (np. przebrania się)? Zaznaczcie także osoby które w tej chwili nie istnieją, ale teoretycznie w przypadku gdyby były (np. przyszłe dzieci). * mąż * kochankowie * córka mająca 4 lata * dobra przyjaciółka (z którą nie mam kontaktów seksualnych) Czy nago/topless opalał(a)byś się, kąpał(a)byś się, był(a) nago w solarium, saunie lub podobnym miejscu w towarzystwie danej osoby? * mąż * kochankowie * siostra * córka * syn * dobra przyjaciółka (z którą nie mam kontaktów seksualnych)