Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikmrgcsk

Czy moge być w ciąży?

Polecane posty

Gość ikmrgcsk

Cześć, wczoraj doszło do zbliżenia, był to mój pierwszy raz, zdaje się, że nie doszł odo przebicia błony ponieważ nie było żadych oznaków (typu krwawienie czy ból). Założyłam głopakowi na czubek penisa gumke po czym on zsunął do końca i poszedł umyć ręce, wprowadził członka, kilka ruchów - wyjął po czym ponownie wsadził, kilka ruchów i wyjął. Postanowiliśmy zmienić gumke, tym razem to ja ją nałożyłam całą, znów odbyło sie kilka ruchów, troszke głębszych i wyjął. Niby nie ma zagrożenia i chłopak mnie przekonuje, że do nieczego nie mogło dojść. Miałam wtedy 15 dzień cyklu, licząc od pojawienia się miesiączki. Dziewczyny jak myślicie, bo się strasznie boje...?

nie ma szans na ciaze, wez poczytaj troche na ten temat jest milion takich samych topikow po co zmienialiscie gumke?? juz nie ejstes dziewica bo widze ze chyba myslisz inaczej, to ze nie bylo krwi i bolu nie oznacza ze nie [przebił błony, poprostu mialas cienka i nie tak unerwiona

Gość ikmrgcsk
Zmianę gumki zaproponował chłopak, żebym czuła się pewniej.

Gość co za dziwaczny pierwszy raz
i czas jaki wybraliście chyba najgorszy z możliwych. Ale sądząc z opisu (o matko...) skoro był w gumce, ciąży nie będzie. Hihi jesli była możliwość ruchów, to dziewicą już nie jesteś. A może nią nie byłaś, bo wcześniej używałaś za dużych tamponów?

Gość W ciąży nie jesteś
bo mieliście gumkę. Co do błony to jak ktoś wyżej napisał mogłaś mieć bardzo cieniutką.Każdy ma inną budowę.Może też być inaczej, że masz tak rozciągliwą, że się nie przerwała.U mnie tak było, że dopiero za drugim razem krwawiło.

Gość ikmrgcsk
Czyli mówicie, że to nie możliwe, żebym była w ciąży, tak? A czy płyn ejakulacyjny posiada plemniki? Gdy nakłada się gumke, to możliwe, żeby znalazł się on na prezerwatywie?

Gość ikmrgcsk
Prosze dajcie mi jeszcze chwilke i wypowiedzcie sie.

a ile razmy ma ci ktos napisac ze w ciazy nie jestes zebys w koncu odpusciła??

Gość ikmrgcsk
Cześć, to jeszcze raz ja, boje sie panicznie, że mogłam zajść w ciążę, prosze powiedzcie mi... Za kilka dni powinnam dostać okres. Albo sobie to wmawiam albo mam troszke nabrzmiałe piersi... I gdy obudziłam się dziś czuje jak bym miała podwyższoną temperaturę. Prosze o głosy :(.

Gość ikmrgcsk
Prosze pomóżcie....

Gość prezerwatywy nie sa pewne
na 100 procent ale nic nie jest pewne na 100 % nawet to że zmieniliście gumkę nie daje więcej pewności niż ta pierwsza gumka. Bóle piersi to może równ

Nie zadawaj glupich pytan tylko kup test i bedziesz miala odpowiedz. to raz. Dwa- krwawienia ani bolu wcale nie musi byc. Jesli uprtawiasz sport, biegasz, jezdzisz na rowerze, etc., mogla sie przebic sama. Albo poprostu byla bardzo cieniutka, i poprostu szczesciara z ciebie. I szanse ze jestes w ciazy sa absolutnie Nikle. (Bo zawsze jakiestam sa)