Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cień psiapsiółki

Mam dosyć życia w cieniu przyjaciółki

Polecane posty

Ja jednak uważam, że znalazło by się więcej osób, które potrafią docenić charakter. Popatrzmy na to z innej strony. Jak może być lepsza przyjaciółka autorki topiku od niej samej, skoro zachowuje się w taki sposób. więcej wiary w siebie autorko!

Ja jednak uważam, że znalazło by się więcej osób, które potrafią docenić charakter. glownie puszysci doceniaja, da sie zauwazyc na kafe

Gość zmanierr
masz racje, jeszcze kasa lub umiejetnosc przekucia pierwszego w drugie :p

zmanierr, czemu sprowadzasz wszystko do urody? Znam kobiety mniej urodziwe, a przebojowe i z klasą. Prawda jest taka, że każda kobieta potrafi być atrakcyjna, trzeba tylko chcieć.

zawsze szczery , ja doceniam bardziej charakter, i co myślisz, że mam pare kg nadwagi?

Gość tankandgun
kasa jest super oczywiście podnosi walory życia, podobnie jest z urodą, obie pomagają przetrwać w grupie, tylko że ja wolałabym chyba samotność niż ośmieszanie, bo sorki ale ta przyjaciółka ją ośmiesza. Gdzie podziała się duma i szacunek do samej siebie?

Gość zmanierr
Prawda jest taka, że każda kobieta potrafi być atrakcyjna, trzeba tylko chcieć yhmm wystarczy wiecej sie usmiechac miec pozytywne nastwienie wydobyc atuty (kazdy je ma) i ukryc niedoskonalosci

Gość zmanierr
ewentualnie drugiego w pierwsze tak sobie mysle zawsze szczery moze to nie sa dwie rozne rzeczy?

Pamiętajmy, że każda kobieta ma lepsze i gorsze dni. I nawet super piękności zdarzy się wyglądać mniej atrakcyjnie.... Nie ma ludzi idealnych

Gość zmanierr
Pamiętajmy, że każda kobieta ma lepsze i gorsze dni. I nawet super piękności zdarzy się wyglądać mniej atrakcyjnie.... Nie ma ludzi idealnych autorka czeka na ten gorszy dzien przyjaciolki juz 20 lat

Gość tankandgun
e tam, najlepszych przyjaciół i kumpli do zabawy można poznać bez względu na urodę. W tej kwestii naprawde liczy się charakter, przebojowość, inteligencja, kaska i wygląd są ważne kiedy chcemy się wylansować, zdobyć uznanie które połechta naszą próżność, ale to nie ma związku z przyjaźnią

Gość a ja tak mysle
ona wcale nie czeka na ten dzien tylko zauwazyla ze przyjaciolka zrobila sie ostatnio wredna i nie umie sobie z tym poradzic :( autorka nie jest wredna i jeszcze szkoda jej ta przyjazn zakonczyc, bo to jeszcze od piaskownicy i wszyscy ich podziwiali :) jakos niezrecznie sie czuje...

Gość a ja tak mysle
moze i nie modelowa przyjazn ale bardzo dluuuga :)

Nie określa, ale czasami jest naprawdę trudno zrezygnować z tylu dobrych wspomnień, przecież nie wszystkie były złe. Ale szczerość do podstawa, poza tym trzeba się nauczyć też radzić sobie samemu.

Gość a ja mysle tak
nie okresla ale robi swoje przyzwyczajenie to druga natura czlowieka :)

Gość zmanierr
to zalezy w duzej mierze od plci ach tak, zapomnialam o opcji kasa i odwaga :p

Gość zmanierr
zapomnialas o opcji kasa i wladza to jest tylko nazwa pr-owa :p

Gość podobny problem ale
Ty masz prostszą sytuację- byle jaką przyjaciółkę możesz ot tak spuścić na drzewo. Ja mam znaczniejszą sytuację. Też żyję w cieniu mojej przyjaciółki- też jest ładniejsza, fajniejsza i ma same zalety, tylko, że nie jest wredna ani złośliwa, tylko skoczyłaby za mnie w ogień, oddała ostatnią koszulę, nie intryguje i zawsze stoi za mną murem. Powiedziałabym nawet, że gdyby porwali mnie kolumbijscy przemytnicy, to pojechałaby do dżungli mnie szukać. Do skutku. Problem w tym, że ona jest niesamowita- nie zależy jej na uwadze żadnego faceta na imprezie (dzielnie za to wspiera mnie w podbojach, bo mam problemy z nieśmiałością), więc potrafi przyjść w starych jeansach i złapanej w biegu koszulce, rozczochrana i bez makijażu ("lecę prosto z treningu, zdążyłam tylko wziąć prysznic") i wyróżniać się z tłumu kobiet. Świeci w tłumie- bez żadnych poz, zwaracania na siebie uwagi, głośnego gadania- ot tak, sama z siebie. Łazi ze mną na zakupy, pomaga dobierać ciuchy (ma świetny gust), kosmetyki, itp, wszystko. Zero zawiści. Jest piękna, bardzo inteligentna (zna ze 4 języki i studiuje sobie już drugi, oryginalny kierunek), nieźle radzi sobie w pracy (branża artystyczna), ma fantastycznego męża (też taki ideał, poznała go przypadkiem na szlaku w bieszczadach) i nawet w gipsie ("spróbowałam downhillu i huknęłam w drzewo") i wymazana błotem po powrocie z lasu wygląda rewelacyjnie. Zazdroszczę jej tego, że jest taka niesamowita i też czuję się, jakbym żyła w jej cieniu... nie zerwę za nic w świecie przyjaźni (TAKA przyjaciółka to skarb), ale chcę poradzić sobie z moimi odczuciami...

Pamiętajmy, że każda kobieta ma lepsze i gorsze dni. I nawet super piękności zdarzy się wyglądać mniej atrakcyjnie.... Nie ma ludzi idealnych autorka czeka na ten gorszy dzien przyjaciolki juz 20 lat :D:D:D