Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Powiedzcie szczerze

Co myślicie o takiej pracy? Wypowiedzcie się.

Polecane posty

Gość Powiedzcie szczerze

Praca w systemie 3 zmian od pon do niedzieli. Wiem, że nie płacą za nadgodziny i za weekendy. Wypłata na rękę ok. 700 zł. Praca przy maszynie. Nie jest to moja pierwsza praca. Poszlibyście bo mąż uważa, że jest mi za dobrze i pewnie się ucieszy jak tam pójdę.

Gość czy to nie carrefour
? tam tak wlasnie jest. moja mama tam pracowała. zrezygnowała po niecałym roku. wyzyskiwacze, oszuści, wredne kierowniczki:o nie ma to jak wolna niedziela:)

Gość Powiedzcie szczerze
Nie to firma zajmująca się produkcją pieluch i podpasek. Nie wiem czy mogę podać nazwę.

Gość firma produkujacaaaaa
pospaski i pampersy placi 700zl???? ja bym nie poszla , znajdz lepsza prace po opisie nie wyglada ciekawie

Gość Powiedzcie szczerze
Ta firma przeniosła się z Warszawy. A co mi tam podam nazwę Hygienika.

Gość Powiedzcie szczerze
W zeszłym roku skierowali tam dużo kobiet z Urzędu Pracy.Większość zrezygnowała po pierwszej wypłacie 600 zł.

Gość firma produkujacaaaaa
pomysl czy dasz rade jebac przez 7 dni w tygodniu???? ja bym na twoim miejscu poszukala innej pracy

przecież to jest mniej niż na stażu.... a gdzie tam do najniższej krajowej :O

Gość Powiedzcie szczerze
W moim regionie najniższa krajowa to te 800 zł. Najgorsze, że nie pracuję teraz i czuję presję męża, żeby tam iść., mimo że wiem jak szybko ta kasa po wypłacie się rozleci.

ale o czym Ty piszesz?? jakie 800zł? tyle to teraz na stażu... najniższa krajowa to 1276,00 brutto, czyli 954,96 netto. 800zł jak piszesz to wcześniej było a nawet 850chyba...

Gość Powiedzcie szczerze
Wczoraj specjalnie szukałam opinii o tej firmie i piszą, że umowę dostali po trzech tygodniach, że firma oszukuje na nadgodzinach a praca niezgodna z BHP. Podobno za niedzielę roboczą przysługuje wolne ale tam nikt tego nie przestrzega.

Gość Powiedzcie szczerze
Sorry nie jestem na bieżąco u nas jak dostaniesz 800 zł. wypłaty to jest dużo.

Gość Powiedzcie szczerze
A od kiedy ta najniższa krajowa się podniosła? Bo w zeszły roku jak pracowałam to miałam 800 wypłaty.

Gość Powiedzcie szczerze

Gość Powiedzcie szczerze
julk 44 U nas w mieście jest restauracja( jedna z wielu) i wiecznie jest ogłoszenie że zatrudnią kelnerkę i nikt nie chce tam iść po koleś płaci 3 zł na godzinę. Prawo prawem,ale to ni jak się ma do rzeczywistości w niektórych przypadkach. A ty gdzie pracujesz jeśli mogę wiedzieć?

to może ta restauracja na czarno zatrudnia ? albo na pół etatu? mi wydaje się to niemożliwe, bo wszędzie gdzie ja szukałam pracy nie było nawet mowy o tym, żeby jakaś firma płaciła chociaż 1zł mniej niż powinna. Ja pracuję w przedsiębiorstwie komunalnym, zarabiam 1500brutto od pon do pt-ku od 7 do 15.

Gość Powiedzcie szczerze
Nie wiem czy na czarno, ale to, że za trzy zł. za godzinę to jest pewna informacja.

Gość Powiedzcie szczerze
A jesteś zadowolona ze swojej pracy?