Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggggggggggggggggggggggggggggg

allegro- ponaglenie

Polecane posty

nie jestem w stanie kupic wylicytowanego przedmiotu (to tak w skrócie) i napisali mi ze zglaszaja do allegro i do działu windykacji!!! co to oznacza... odpowiedzcie tylko bez zlosliwooscie ze nie zaplacilam

Gość nie powieszą cie za to
albo dostaniesz ostrzeżenie albo zawieszą ci konto, ale jak to jest twój pierwszy raz, to pewnie na ostrzeżeniu sie skończy

tak pierwszy.. a ten dzial windykacji co oznacza;/ ?? bo nie mialam wczesniej takiego problemu..

straszy cię, windykacja to odzyskiwanie długów,a ty nie jesteś dłużnikiem, bo nie dostałaś tego towaru, może ewentualnie domagać się zwrotu prowizji, ile kosztuje to co wylicytowałaś?

działu windykacji na allegro nie ma swoją drogą- ile masz lat? jak możesz innego człowieka narażać na straty? martwisz się o własne dupsko nie pomyślisz, że komuś narobiłaś problemów

to kosztowalo 50 zl przesylka gratis, czyli generalnie moge spodziewac sie punktu minusowego? mam 25 lat i ktos zalicytowal z mojego konta poczym sie rozmyslil;/

ten ktos jeszcze zaoszczedzil na mnie bo jako pierwsza wylicytowalam towar i mialabym przesylke gratis... a nastepni po 30 zl.. wiec sa stratni tylko 20.. iwkurza mnie ze sprzedawca uwaza sie za bog wie jakiego biznesmana a za pobraniem wyslac nie moze... ehhh dobra dzieki za odp!

takie pierdoły to wciskaj dzieciom swojego konta na allegro się nie udostępnia a jak się udostępnia to powinno się ponosić za to odpowiedzialność

olej go, ale negatyw pewnie ci wysmaruje

i dobrze, że nie wysłał za pobraniem bo byłby w plecy jeszcze o koszt pobrania :O większość szanujących się allegrowiczy nie wysyła za pobraniem- bo wiedzą co to za ból zwłaszcza ja trafią na kogoś takiego jak ty:P

Gość powinni ci zawiesić konto
!!!!! jesteś totalnie nie odpowiedzialna

ale co to ją? czyjaś strata to nie jej problem...może kiedyś znajdzie się w odwrotnej sytuacji na szczęście do 3 razy sztuka

Gość a może by tak od razu z 25 lat
więzienia jej dać?

ale śmieszne większość sprzedawców albo sobie tak dorabia albo utrzymuje z tego rodzinę trochę empatii zwłaszcza u 25latki nie zaszkodzi

Gość sprzedawać też trzeba umieć
nie tylko liczyć zyski, a jak klient chce zwrócić bubel, to już wielka pyskówka sie robi, bo by 3 zł "biznesmen" był w plecy :P

ike- ty chyba tez jestes takim pseudobiznesmanem- kazda pozadna firma wysyla za [pobraniem... i nie byliby stratni wtedy.. aa i gardze odpowiedziami nie na temat... a dzieki za te które mnie uspokoiły!

.. i nie byliby stratni wtedy.. o czym ty mówisz? wystarczy, że taka panna jak autorka nie obierze przesyłki

aa i gardze odpowiedziami nie na temat a ja gardzę gówniarami, które w tym wieku nie mają pojęcia o odpowiedzialności

ja wlasnie chcialam za pobraniem wiec napewno odebralabym.... mozesz gardzić ale gówniarą nie jestem... mam konto na allegro od ponad 5 lat i pierwszy raz mi sie to zdarza, w dodatku nie z mojej winy.. i IKE nie bulwersuj się tak, bo poprosilam tylko o sensowną odpowiez a nie jakiś umoralniający monolog!

skoro tyle lat masz konto na allegro to nie wiesz, że warunki sprzedaży- w tym wysyłki ustala sprzedawca??? o takie rzeczy pyta się przed kupnem

Gość a nie próbowałaś rozmawiac
z tym sprzedającym, w końcu każdemu moze się zdarzyć taki wypadek, że nie może kupić mimo, że chciał napisz ładny mail, zadzwoń grzecznie, przeproś...

pisałam wczesniej ze nie ja zamawialam przedmiot... bez komentarza...

Gość niestety.........
niektorzy chyba mysla ze allegro to jakas forma zabawy.

Gość a nie próbowałaś rozmawiac
"pisałam wczesniej ze nie ja zamawialam przedmiot... bez komentarza..." ale co to sprzedawcę obchodzi, że nie ty? spróbuj grzecznie negocjować, przeproś - bo w sumie to twoja wina i proś o wyrozumiałość w regulaminie napisane, że osobom trzecim nie wolno konta udostępniać, więc tylko sie obciążyłaś niepotrzebnie :-O

pisałam wczesniej ze nie ja zamawialam przedmiot... bez komentarza... no nie dziwię mu się ciesz się, że powiedziałaś to sprzedającemu przez telefon- bo gdybyś napisała w mailu mógłby cię zgłosić do nieregulaminowego użytkowania konta i zablokowaliby ci konto od razu słuchaj jeśli ktoś to kupił i twierdzisz , że za pobraniem bys go kupiła to w czym rzecz??:D nie możesz od tej osoby wziąć wcześniej pieniędzy i wpłacić ?? gubisz się w zeznaniach dla chcącego nic trudnego

czekaj w mailu mu to napisałaś ??:D :D:D to się ciesz, że na tym się skończyło