Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abstynentka sexualna

Zostałam sama, i nawet pies z kulawą nogą mnie nie p*przy

Polecane posty

witam wszystkich:P jestem abstynentkom seksualna, ialam faceta 3 lata ale wyjechalam i poznalam smak prawdziwej milosci, wrocilam do kraju, tamto sie rozpadlo, a i ten zwiazek nie mogl byc taki sam, nie moglam juz patrzec na mojego faceta i zyc w tym ieprzonym klamstwie, przyznalam mu sie do wszystkiego, m in powiedzialam ze go nie kochalam, nie kocham i nigdy nie bede kochac, rozstalismy sie. jestem miłą mądra i ładna młodą kobietą 20 latką a jakiś pech mnie prześladuje, kara za moich grzechów sto :( spotykam milion facetów każdy na mnie leci ale coś sprawia że nie moge z zadnym sie zwiazac, nie chodzi o mnie, chodzi o nich, wydaje sie jakby bardzo chcieli ale sie bali. co zrobic zeby wkrotce z moim border line nie zalamac sie totalnie. BLAGAM O POMOC... DZIEKUJE.

Niestety ale to prawda, bo sama widze, co glupie Polki wyprawiaja. Rozumiem, jak ktos sobie wyrwie fajnego Eurpejczyka czy kogos z podobnej kultury jak nasza, ale ze leca na tych brudasow z Afryki to juz pojac nie moge fuuuu. Ale chyba wiem, dlaczego tak sie dzieje. otoz dlatego moi panowie, ze taka jedna z druga uslyszy kilka komplementow (i nie zdaje sobie sprawy, ze ci z Afryki nawet najwiekszemu pasztetowi tak powiedza, zeby tylko przeleciec) i juz nogi rozklada. Prawda, tez taka ze Polacy nie maja niestety w zwyczaju mowic komplementow i adorowac kobiety, wiec tez kobiety nie maja poczucia wlasnej atrakcyjnosci i po prostu wariuja jak jakis Czarnuch sie nimi zainteresuje. Przykre, ale co zrobic. Na szczescie jest jeszcze duzo szanujacych sie kobiet, ktore nie wskakuja do lozka byle komu.

abstynentka nie jestem z wyboru :P:P:P mam juz dosc abstynencji. ZŁOTY- miłość której smak poznałąm miała smak Polski. Facet był Polakiem.... !!!!!!!!!!!!!! :D

Niestety ale to prawda, bo sama widze, co glupie Polki wyprawiaja. Rozumiem, jak ktos sobie wyrwie fajnego Eurpejczyka czy kogos z podobnej kultury jak nasza, ale ze leca na tych brudasow z Afryki to juz pojac nie moge fuuuu. Ale chyba wiem, dlaczego tak sie dzieje. otoz dlatego moi panowie, ze taka jedna z druga uslyszy kilka komplementow (i nie zdaje sobie sprawy, ze ci z Afryki nawet najwiekszemu pasztetowi tak powiedza, zeby tylko przeleciec) i juz nogi rozklada. Prawda, tez taka ze Polacy nie maja niestety w zwyczaju mowic komplementow i adorowac kobiety, wiec tez kobiety nie maja poczucia wlasnej atrakcyjnosci i po prostu wariuja jak jakis Czarnuch sie nimi zainteresuje. Przykre, ale co zrobic. Na szczescie jest jeszcze duzo szanujacych sie kobiet, ktore nie wskakuja do lozka byle komu.

Projektor to coraz częściej główny element wielu zestawów kina domowego. Niewątpliwie największą zaletą tego typu urządzenia jest fakt sporej przekątnej obrazu przy dosyć atrakcyjnej cenie w porównaniu do tradycyjnego telewizora czy to LCD czy plazmy. Dlatego też przygotowaliśmy dla Was recenzje projektora firmy Epson, który poza wyświetlaniem obrazu z zewnętrznego źródła, posiada również wbudowany odtwarzacz DVD. Zainteresowanych zapraszam do lektury. Moda na domowe centra rozrywki zagościła w naszej mlekiem i miodem płynącej Polsce już na stałe. Rośnie liczba instalacji wszelkich „Media Centrów”, kin domowych, systemów audio-wizualnych i im podobnych. Nie ma w tym oczywiście nic nadzwyczajnego – producenci widzą w tym realne zyski, stąd coraz to więcej prac nad innowacjami. I być może troszeczkę na wyrost, innowacyjnym mógłbym nazwać także testowany dziś projektor. Nie zrobię tego jednak z racji jego dawnej, bo zeszłorocznej premiery. Przeszła jednak ona na tyle bez echa, że postanowiliśmy się przyjrzeć zepchniętemu w cień projektorowi EH-DM2, stawianemu gdzieś pomiędzy kinem domowym, a mobilnością.

Windows 7 jest wyposażony w najnowszą, jedenastą wersję sterownika DirectX. W połączeniu z tym sterownikiem nawet karty graficzne DirectX 10 mają osiągać maksymalnie nawet 20 procentowy wzrost wydajności. Dotychczas Microsoftowi nie udało się spełnić obietnic, które dawał w związku z DirectX-em 10. Interfejs graficzny dostępny tylko w Windows Viście ani nie pozwolił tworzyć cudownych pod względem wyglądu krain, ani nie zapewnił większej wydajności dla gier DirectX 9. Nie przyjął się tym bardziej, że jest dostępny tylko w nie lubianej przez większość graczy Viście, zaś zabrakło go w wersji do faworyzowanego przez nich Windows XP.

Wielowątkowość platformy DirectX 11 oznacza dla twórców gier tylko miesiąc pracy, dodaje Huddy. Inne optymalizacje, które przynoszą mniejszy wzrost wydajności, pochłaniają bardzo często znacznie więcej czasu. A co najważniejsze - gracze nie muszą mieć karty graficznej z obsługą DirectX 11, aby wynieść korzyści z usprawnionego wspomagania układów wielordzeniowych. Mogą pozostać przy modelach DirectX 9 i DirectX 10. Wymaga to jednak specjalnych poprawek w sterowniku lub w grze.

nie żartuję sobie- niestety. złoty to Ch*J :D

Marc Andreessen, współzałożyciel Netscape Communications, zapowiedział nowy projekt przeglądarki internetowej o roboczej nazwie Rockmelt. Założenia Andreessena są bardzo ambitne - Rockmelt miałoby po premierze godnie konkurować z takimi gigantami jak Internet Explorer, Firefox, Opera, Safari czy Chrome - podaje New York Times.

bo mnie wku*****************************************************************************asz i to tak okrutnie. mogbłys lub mogłabyś mi powiedzieć cos prawdziwego i adekwatnego do problemu a nie komentować wszystko wszedzie nie majac pojecia o niczym :D TuMaNiE :P

Autorzy Rockmelt informują, że do finalizacji prac nad przeglądarką jeszcze daleka droga. Trzeba przyznać, że aktualnie nowa marka miałaby spore trudności z wejściem na hermetyczny rynek przeglądarek. Z najnowszych badań Net Applications jasno wynika, że Internet Explorer ze swoim wynikiem 68% zasięgu wciąż dominuje wśród internautów. Jedynym realnym zagrożeniem dla przeglądarki Microsoftu jest obecnie Mozilla Fitrefox, która z wynikiem 23% popularności zajmuje "odległe" drugie miejsce. Inne popularne marki, w tym Chrome, Opera czy Safari, wciąż mają łącznie tylko około 9% rynku.