Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ala i kot

Mój chłopak jest na mnie zły bo...............

Polecane posty

nalpierw. ja nie mam prawka a to jest kawałek ode mnie. w weekendy spotykamy sie w dzien i albo ja jade do niego albo on do mnie i gdzies idziemy, a w tyg przyjezdza po pracy 2 razy w tyg i siedzimy w domu bo jest zmeczony. wstaje o 8, a pozniej nie moge bo w domu tez musze cos robic a ie spac prawda

Gość Ala i kot...
CZarny podszyw...:( tak wlasnie 105 kg wazy czytasz w moich myslach drogi podszywaczu....80 kg to jego prawdziwa waga jesli o to chodzi ... czasami staram sie mu co "upichcic" ale nie jest to za smaczne i czesto nawet nie proboje juz po sammym wygladzie potrawy..

no przeciez uprawiamy sex, tylko ze ja zaraz poziej zasypiam. a on lezy i nie wie co robic bo zostan w tyg nie moze. no głupio i z tym ale ja ie panuje nad zasypianiem nawet nie iwem kiedy usne

jejku wez spadaj bo juz to nikogo nie smieszy. nic ie mozna napisac na tym forum do jasnej cholery. prosze odpowieadc tylko na mój czrny nick

Gość Ala i kot...
Moze nie ogladajcie filmow bo czasem przez to czlowiek szybko zasypia

Gość uhumuhum
masz narkolepsję? tak jak ta z filmu tego ostatniego już nie pamitam tytułu żebrowski był jej mężem i ją zdradzał

po co wy sie uczepiliscie tego jedzenia. ja gotuje dobrze i zawsze robie mu kolacje jak u mnie ejst wieczorem.bo obiad je u siebie. kiedy jest w dzien jemy obiad u mnie. wiec o co chodzi. a od razu tez nie przyjedzie bo jego praca jest blisko jego rodzinnego domu wiec zajezdza, myje sie, przebiera sie, je, odpoczywa i jedzie do mnie

myslicie ze moge byc zmeczona od tego, ze przed tym jak moj chlopak do mnie przyjedzie, cale popoludnie seksie sie z moim sasiadem, panem wladkiem ktory mieszka klatke obok. czasami tez dolacza do nas jego pies -reksio i wtedy jest zabawa na calego! po tym wszystkim to nawet zdarza mi sie usypiac przed 10! i wtedy moj misiek jest na mnie bardzo zly :(

narkolepsje? nie raczej nie. to poprostu wynika z tego ze zawsze kłade sie spac o 21 albo 22 a jak on jest to siedzimy czasem nawet do 1 w nocy i ja ie wytrzymyje takiego przestawienia

To ze nie masz prawka nie znaczy ze nie możesz pojechac. Jest komunikacja miejska (i wiejska) W sumie jest zły bo On sie poświęca, po pracy wszystko szybko załatwia i jedzie do Ciebie zeby spedzic razem jak najwięcej czasu a Ty idziesz spac. A może Ty w tygodniu mogłabys zostac na noc u Niego i wrócic rano.

nie lubie sie tak pozno klasc bo potem nie mam sily na pana wladka a z niego to niezly ogier jest, az mi sie robi mokro jak pomysle o jego pytongu

w sumie mogłabym ale staramy sie nie zostawac u siebie tak czesto bo oboje jeszcze meiszkamy z rodzicami

patrzcie czy Ala jest przez małe l czy przez duze I bo znowy ktos sie podszywa. ale mnie to juz nie rusza

Gość DObry jest
ten podszywacz:D:D:D::D

Gość Droga Alu
Jak cie chlopak denerwuje to go rzuc i problem z glowy

Gość Niewiem ale jak jestes
Ladna i chuda to ja moge do ciebie przyjechac wczesniej niz chlopak i wtedy nie zasniesz:D

Gość kot Ali
a mnie on denerwuje i mamę też i w ogóle nie rób mu tych kanapek bo objada rodzinę, jak wychodzisz z kuchni mama zawsze mówi, no i znowu pół chleba zeszło a rano to nie pomyślała żeby kupić

Gość Ala czas na zmiane
Chlopaka

Gość Mama Ali
Droga nie chcialm cie denerwowac ale nie moglam dluzej w sobie tego dusic...razem z mezem bardzo nie podoba nam sie twoj luby Najbardziej to ze objada cala rodzine a potem nie ma co na sniadanie zjesc

Gość kot Ali
właśnie że czasem przychodze do mamusi po skóreczkę i nic nie ma 😭

Gość Tata Ali
Alu to sie musi skonczyc tu i teraz!![stanowczy ton]

Gość Przyszly Ali
To sie odkochasz:)

Gość Obecny chlopak ali
Alcia na to forum trafilem przez przypadek ...mysle ze to wszystko poszlo za daleko i problemem nie jest juz twoj sen ale my sami zgotowalismy sobie to.... to koniec