Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ala i kot

Mój chłopak jest na mnie zły bo...............

Polecane posty

Gość kot Ali
Ala :( gdyby nie mamusia to bym z głodu zdechł... ja lubię schodki ale jeść coś wieczorkiem tez muszę. Co Ty myślisz że jak od 19 do 1 w nocy na schodach leżę?? 😡 A twój chłopak jak wychodzi to mnie potrąca i mam poobijane żeberka...

Gość zdenerwowowana
problemem jest ze widzisz czubek własnego nosa a nie dostzregasz swoich bliskich. Moze naprawde mama jest zła że dajesz jej jedzenie swojemu stukilowemu chłoptasiowi Zastanawiałaś się?

Gość SzanujSiebie
Problem w tym, ze on cie traktuje jak dziwko-kucharko-sluzaca. Jak marudzi to mu powiedz, ze jak nie odpowiada niech szuka innej dupy co bedzie znosic jego fochy. Albo niech zacznie cie utrzymywac. Jak mu zalezy to zostanie i jeszcze przeprosi, jak nie to masz tego smiecia, ktory cie nie szanuje z glowy.

Gość o maaaaaatkoooooooooooo
Jak ktoś chce być poważnie traktowany to niech se zaczerni nick i niech nie ma pretensji, że się pod niego podszywa. Tego się nie da czytać.

odchodzice od tematu. mama nie jest zła ani nikt inny. nie o tym jest mowa. post był o tym ze ja zasypiam a on w tym czasie nie wie co ma robiec.i to nie jest zadnem mój chłoptaś, jest to mój chłopak, a niedługo bedzie juz narzeczonym

Gość Przyszly Ali
Alu ranisz moje serce nawet nie dasz mi szansy...:(

Gość tetley
problem jest w tym że przed ślubem powinniście pohamowac się przed czułościami dozwolonymi małżonkom Powinniście się spotykac w dzień, miec wspólne hobby, razem zjesc kolację a potem do domków Zachowaj jakąs intymnośc na czasy po slubie Wtedy nie miałabyś problemów z zasypianiem przy chłopaku

Gość kott Alik
Chciałbym nawiązać korespondencję z kotem Ali w celu przedyskutowania męczenia zwierząt(poobiojane żeberka ,skórka chleba!). Pisz do mnie na aders-PałacPrezydencki@wp.pl

tylko ze my nie mamy zbytnio wyboru. w dzien nie mozemy sie spotykac bo on pracuje i dopiero wieczorem moze przyjechac. w dzien spotykamy sie tylko w niedziele lub jakies swieto. chciałabym zeby było inaczej ale przeciez nie zrezugnuje z pracy z tego powodu prawda

Gość kot Ali
Allik tobie tez jest źle?? nie wierzę, na pewno masz żarełka pod dostatkiem i nikt miękkimi łapkami nie wybije Ci żeberek. Alu bardzo mi źle...

booski temat! jaka rozmowa się wywiązała! piszcie jeszcze, bo leżę ze śmiechu:D kocie Ali jesteś the best!

Gość kot Ali
ja tu nic złego o Ali nie chcę mówić, toleruje mnie, ale ignoruje. Gdyby nie Mamusia to bym dawno zszedł na kotki

kocie, czyli Ala Cię nie karmi? oj biedny Ty... ja bym Cię nakarmiła :) chociaż przyznaję się bez bicia... o moim też czasem zapominam...ehh tęsknię za nim :(

Gość Mama Ali
Wiesz kotku tak mysle ze Ala juz Cie nie potrzebuje od kiedy ma chlopaka to na mnie spadly obowiazki dbania o ciebie

Gość kott Alik
materialnie niczego mi nie brakuje ale...gdybyś ty wiedział,co sie tu wyprawia. Jarek ostatnio jakoś dziwnie sie zachowuje-miętosi z lubością moje futerko i szepcze"Jolu Jolu..."z mętnym ,szklistym wzrokiem.Po tym incydencie ze Szczypińska całkiem mu odniło :o . Boje się... Twoje problemy z obitymi żeberkami też czeba rozwiązać. Dlatego będę działał w tej sprawie a Ty się Alu wstydź! -wpuszczasz do domu jakiegoś trutnia ,który barłoży do północy u Ciebie a twój kot cierpi!

koty są najważniejsze! precz z mężczyznami!

Gość kot Ali
z tym jedzonkiem to różnie bywa, jak Mamusia już Wam napisała gdyby nie ona to nic bym nie jadł Ala mysli chyba że jetem posągiem i cały dzień siedze na schodku... kuwetki też nie wiórkuje :( Kocie Alliku postaw sprawę po kocurowatemu, przyprowadź swą kociczkę i zrób co trzeba przy właścicielu to cie Jolką nie będzie nazywał

hehe zrób co trzeba :) kocie Ali, jak Ty się ładnie wypowiadasz o kotkach :) kociczki :)

kocie jakie kociczki chyba zapomniałes ze jakieś 2 miesiące temu woziłam Cie do pana weterynarza na wyciecie... bo mi cos za duzo na te kotki chodziłes i się skonczyło, dlatego sobie teraz grzecznie lezysz na schodkach. a ja cie karmie, ostatnio kupiłam przeciez 15 saszetek z mieskiem w sosie wiesz tych co lubisz. zajrzyj lepiej do lodówki a nie mi na forum tyłek obrabiasz. z poważanem Twoja Paniusia Ala

Gość heheh ala i kot
leje z was. widze ze tu cała rodzinka sie zebrała jest ala, kot ali, mama, tata, chłopak ali, i nawet przyszły ali. hehe:D:D:D:D:D:D:::D:D:D::D::D:D:D:D::D:D:D::D:D:D:D:D::D:D::D:D:DD::DD::D:D:D:D:DD::DD::D:D::D:D:D::D:D:DD::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D::D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

prawda jest taka ze wycielam ci jajeczka bo wiedzialam ze masz ochote na reksia- psa pana wladzia z klatki obok i bylam zazdrosna. pies jest tylko moj!

Gość kot Ali
Alusiu odezwałas sie do mnie :) Jak ojca Pafnucego kocham nie wiedziałem o tych saszetkach, to mnie nieco pocieszyłaś.. A o wycięciu mi nie mów :-o Wyparłem to ze świadomości i staram sie żyć dalej A Alikowi chyba mogę po przyjacielsku poradzić?

Gość erfe
topik rewelka, nagrode przyznałabym :D

kocie Ali, zaczerń się :))) będziesz jedynym kotem na kafeterii :))))