Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiasi19

powazny problem z ciaza

Polecane posty

hej dziewczyny mam pewien problem ostatnio kochałam sie z chłopakiem a jestem w 4 miesiacy ciazy i on w czasie seksu uciskał mi brzuch i teraz sie matwie czy nic sie nie stało dziecku pomozcie mi

Gość i to jest problem z ciążą
???????? wg mnie nie.

Gość nie to nie jest problem
z ciążą! krwawisz teraz, masz bóle? a co to za pomysły z tym uciskaniem brzucha :o to mu frajdę sprawia , czy jak? bo nie rozumiem...

poprostu sie kochalismy i on lezał na mnie i dlatego mi uciskał brzuch nie krwawie tylko w nocy mnie lekko boli brzuch ale to sa bole takie chwilowe

Gość kochana w 4mc
dziecko jest jeszcze maleńkie, a ściany macicy dość grube. wg mnie nic się nie stało. ale jak ci pomóc?

Gość nie masz problemu
chyba nie wiesz co to jest problem z ciążą kładła się na tobie czy co ? podczas normalnego seksu dziecku nic nie grozi, nawet w pozycji klasycznej, jest chronione przez wody płodowe, mi ginekolog podczas badania zawsze mocno uciska brzuch, a jestem już w 7 miesiącu, seks też uprawiam :) i śpię na brzuchu, bo tak mi najwygodniej, dziecko zdrowiutkie i kopie aż miło :)

Kochana ja jestem w 6 miesaicu i tez tak mam ale sie nie przejmuje tym poprostu powiedz temu twojemu ze jak sie kochacie to zeby lekko ci naciskał niech sie na łokciach oprze albo na rekach i bedzie ok albo ty na nim polez albo na boczku

Gość nie masz problemu
lekkie bóle brzucha to norma, wszystko się rozciąga :)