Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z_ałamanaa

co byście namoimmiejscu zrobiły/pomyślały

Polecane posty

Gość z_ałamanaa
evela powiedz czemu w Tobie tyle jadu do meżczyzn nie wiem z jakimi mialas do czynienia do tej pory ale chyba z nienjciekawszymi, ja milam do czynienia z jednym i mu wierze bezgranicznie i p glebokim zastanowieniu sie , wiem ze mnie nie zdradzil, ale za chwilke sobie to udowodnie i nawt nie biore pod uwage ze mogloby byc inaczej, mój mąż jest najukochanszym czlowiekiem na swiecie i wierze ze tacy mezczyzni istnieja

Evela przecież on sam jej raczej nie napadł, musiała go zachęcać. W tej sytuacji to oboje są winni, obojgu nalezy sie kara, a jej zwlaszcza, bo jest kobieta i wie jaki to cios.

Gość dupciapupciasrupcia
Ja tam nie widze w Eveli zadnego jadu! Kobieta prawde mowi tylko! A jesli Twoj maz bylby najukochanszy, zalamana, to od razu bys go o te prezerwatywe spytala. Jednak cos jest nie tak, masz watpliwosci, ze go nie spytalas wczesniej. Przestan wiec chrzanic i czepiac sie nas!!

No to przeciez pisalam, ze mam super faceta i trzymam go na smyczy i tylko luzuje mu smych z kuchni do sypialni. O jakim jadzie Ty mowisz???? O czym ty w ogole do mnie rozmawiasz???;) Wiesz co??? Powiem Ci jedno... Wez duzy rozped i pierdolnij glowa w sciane, moze wtedy kulki Ci sie zejda ze to nie uszczelka plywala w sedesie jak wrocilas do domu:)

Gość dupciapupciasrupcia
Ja mysle, ze trzeba bylo liznac te prezerwatywe, czy tam byl smar czy cos innego ;)

dupciapupciasrupcia powiem jedno: ta kobieta jest z tych-co jak sie na nie pluje to one mowia ze to deszcz pada:) Niestety, i ten gnojek bedzie robil co chcial. A ona meczennica zostanie swieta za zycia:) Hi hi

Gość dupciapupciasrupcia
Dokladnie, Evela!!

Ja pierdole jakie baby potrafia byc glupie i naiwne... Ale ta kobieta to przechodzi chyba sama siebie:)

Gość dupciapupciasrupcia
Evela! A Ty plujesz na swojego jadem?? ;)

Gość dupciapupciasrupcia
O tak!! :) Jest super!!

Gość ugtrttuuhfj
wy tam sobie myslcie cochcecie ale ja tak kiedyś tez znalazłam w kiblu erosa jak wróciłam z pracy.Potem zabawiłam sie w detektywa i wróciłam predzej do domku,akurat jak moja kolezanka była w moim szlafroku a mój facet brał prysznic i spłukujac głowe krzyknął:Karolinuś...(imie kolezanki) może jeszcze powtóreczkę zrobimy pod prysznicem tak mi te jaderka masowałaś. Podeszłam,zakręciłam wode i powiedziałam ze mu zaraz morde pomasuje. i huuuuuuuj z nim a ja wyjeebałam w tym szlafroku na zbity ryj jutro mija rok a ja nadal spokojnie o tym nie umiem mówić ale jestem szczęśliwa

Gość z_ałamanaa
a ja Wam powiem tak jednak Kobiety to wielkie świnie i nikt mi nie powie wyjasniło się wszystko, zagrałam tak ja powiedzialam, zadzwonilam do tej kolezanki, powiedzialam ze wiem o wszystkim, ze mam kamerke w ubikacjii jak mogła mi to zrobić i czekałam po kilku sekundowej ciszy rozplakała się i powiem Wam szczerze ze przez te kilka sekund czulam sie tak jak nigdy myślałam ze zejde, no i sie przyznała, ze wrzuciła prezerwtywe do klozetu, bo mi zazdrosci tak kochajacego meża, który na nia nawet uwagi nie zwroci jak czeka na mnie a on jej towarzyszy tylko opowiada jej jaka to ja jestem wspaniala kobieta i jak nam jest dobrze nie mogla tego znniesc ze jest atrakcyjna kobieta a nie moze znalesc takiego męża była to zazdrość, ale tak dla pewności napadłam troszke tez męża, a jego reakcja była najciekawza przyjął to jakożart i tak się uśmiał, że chyba pł biurowca słyszało. Wiedziala, wiedzialam wiedzialam, ze na nim zawsze mozna polegac tylko najbardziej ja tu jestem winna ze w niego zwatpiłam, chyba sie zaraz zwolnie z pracy i przygotuje mui w domu cos specjalnego, b nie wiem jak moge go przeprosic za moje zwat[pienie, a widzialam ze bylo mu przykro ze sie tak zachowałam.

ugtrttuuhfj a bylo mu odkrecic baaaaardzo cieplutka wode zeby sobie umyl gebe:)

Gość Michalina95
Ta historia to totalna komedia. Koleżanka przychodzi do domu gdy mąż jest sam, żona znajduje prezerwatywę i wmawia sobie, że to nie była zdrada, bo mąż ją kocha, są szczęśliwym małżeństwem itp. Kobieto czy z Tobą jest wszytko w porządku? Jesteś aż taka głupia, czy to prowokacja? Zdejmij klapki z oczu. Jeszcze rozwód bez orzekania winy w przypadku zdrady. Absurd !! Znając życie dalszy ciąg historii będzie: zdradził mnie, ale kocham go i mu wybaczę, bo się przyznał i przysięgał, że kocha tylko mnie, a ta zdrada to jej wina, ona go uwiodła... Znajomość z koleżanką zakończę, a mąż dalej będzie ją ruchać albo znajdzie inną kochanke. Bo pamiętaj, że jak ktoś zdradzi raz to zrobi to znowu !

Gość dupciapupciasrupcia
Lubie historie z happy endem :)

Gość z_ałamanaa
a tak apropos ktos tu pisał o trzymaniu meza na smyczy a nie slyszal ten ktos nigdy ze prawdziwy zwiazek powinien sie opierac na zaufaniu, marne te Wasze zwiazki oj marniutkie, chociaz ja tez nie jestem bez winy bo zwatpiłam, bardzo sie tego wstydze, ale mu to postaram sie jakos wynagrodzic

a mąż dalej będzie ją ruchać albo znajdzie inną kochanke OŁ JEAAAAAAAAAA

Gość dupciapupciasrupcia
Evela, a Ty nie masz?? Ja mam kamerki i patrze jak ludzie siedza na kibelku- fajna sprawa! Sprawdz, koniecznie!!

z_ałamana znasz sie troche na zartach??? Sama sobie jaja z ludzi zrobilas a teraz o...

Gość dupciapupciasrupcia
Zalamana! Ty nie wiesz, jak fajnie ze smycza, kajdankami i pasem cnoty!! Nie masz zadnych watpliwosci wtedy!

z_alamana przestań sobie żartować z forumowiczów :-o kurrrcze jak mnie wkurzają takie głupie prowokacje :-o Nie wiem kiedy zdązyla szczerze porozmawiac z kolezanka i jeszcze z mezem i jeszcze taki dlugi post napisac :-o nie moge juz czytac takich topikow bo zaczynam wierzyc w to ze wszyscy faceci sa tacy sami :-o

dupciapupciasrupcia no kurwa ze ja o tym wczesniej nie pomyslalam... Ty ale zeby zaraz sie nie okazalo ze musze zalozyc topik pod tytulem: co byście namoimmiejscu zrobiły/pomyślały z_ałamanaa 2

Gość z_ałamanaa
a ja Wam powiem tak, mozecie pisac co chcecie ze jestem głupia, ze to prowokacja itp. ja wiem ze jestem szczesliwa bo po raz kolejny sie przekonalam ze moj facet jest wyjatkowy i juz nigdy w niego nie zwatpie i jestem PRZESZCZESLIWA, a powodzenia zycze tym zwiazka w ktorych trzyma sie faceta lub kobiete na smyczy, kontroluje, nie wierzy lub jakies tam inne pierdoły