Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co sie dzieje sie

Ostatnio jestem ciagle zmeczona

Polecane posty

Gość Co sie dzieje sie

Wieczorem o 22 juz zasypiam, rano wstaje zmeczona i nie wiem co mi jest :( Nie wiem czy jakies witaminy wziac czy co...?

Gość zydeks
Ja tez tak mialam i do tego pare innych objawow. Wybadano mi nadczynnosc tarczycy. Ale tak naprawde tysiac innych powodow moze miec takie zmeczenie. Idz do lekarza, gdy bedzie sie utrzymywac conajmniej 2 tygodnie.

Gość Co sie dzieje sie
A co moge sama zrobic przed pojsciem do lekarza ?

Gość zydeks
Bierz witaminy i jedz owoce. No i spij tyle ile organizm potrzebuje. Czasem po odpowiedniej dawce snu zmeczenie mija.

Rzuć okiem na jadłospis, może byc powodem zmęczenia. Poćwicz. Jak nie przejdzie, to idź się zbadać.

Gość Co sie dzieje sie
Najchetniej walnelabym sie teraz pod biurkiem i spala , a ja z natury NAPRAWDE nie jestem spiochem :o

Gość ghvj
jestes w ciazy

Gość Co sie dzieje sie
Jadlospis OK , moze za duzo swiezego powietrza :D wyprowadzilam sie za miasto , z mieszkania do domu :D

Gość też ciagle zmęczona
Ja tak mam cały czas. Byłam u lekarza, zrobiłam chyba wszystkie badania jakie były możliwe i nic! Wszystko idealnie! Odżywiam się zdrowo. I już nie wiem, co mam robić. Bardzo szybko się męczę. Wszystko mnie męczy. Wystarczy, że wyjdę z domu coś załatwić, po 2 godzinach wrócę i padam ze zmęczenia jakbym pobiegła w maratonie. Po całym dniu pracy padam na twarz i nic mi się nie chce. Nie mam nawet za bardzo sił, żeby się umyć. I nie wiem, jak to ludzie robią, że po całym dniu pracy mają jeszcze siłę na życie nocne i o 22 na imprezę idą.

Gość Co sie dzieje sie
Na 10000000 % nie jestem w ciazy :P

Gość też ciagle zmęczona
Albo po zarwanej nocy są wypoczęci jak skowronki.

Gość zydeks
Znam to z wlasnego dfoswiadczenia. Ja padalam na twarz nawet po wejsciu po schodaach. A po odkurzaniu musialam lezec pol godziny. Czulam sie jak staruszka. Teraz lecze sie na tarczyce i bardzo powoli moje sampoczucie sie poprawia.

Gość drf
jak nie jesteś w ciązy to na pewno masz białaczkę..

Gość edf
powodow moze byc mnostwo. moze anemia, moze cos z tarczyca jak ktos juz pisal. Moze tez poczatki depresji. Moj facet tez jest wiecznie zmeczony i niewyspany, i wyszlo na to ze ma jakas alergie i dusi sie przez sen, lekarz podejrzewa ze to przez to. Takze jak sama widzisz moze byc milion powodow, idz do lekarza.

Gość też ciagle zmęczona
A co zrobić jeśli hormony tarczycy są w normie? Nie mam anemii, nie mam braku elektrolitów, nie mam żadnych widocznych problemów ze zdrowiem?

Gość edf
przestan straszyc dziewczyne bialaczka!! ja tez tak mam od jakiegos czasu ze jestem czesto zmeczona,chodze spac co prawda w nocy pozno ale jak wstaje to wiecznie jakas polamana jestem i tez sie szybko mecze.Jak zrobilam badania to wyszlo ze lekka anemia.. Teraz jak biore leki to sie zaczyna poprawiac. Nie ma co sie dolowac,trzeba isc do lekarza

Gość też ciagle zmęczona
I w dodatku bolą mnie kości i stawy. Ale żadnego zapalenia nie mam, ob w normie.

Gość duzy_benek
nei siedz przed komputerem i nie ogladaj tv przed snem, a lepiej sie wyspisz i wstaniesz wypoczeta. na co najmniej 2 godziny przed snem zero tv i komputera czaisz?

Gość edf
sam jestes szmata podszywie,nawet cie nie stac na to zeby zalozyc wlasny nick tchorzu

Gość Peezda
Na początek proponuje badanie krwi na zawartość w niej mikroelementów. Poza tym bierz magnez.

Gość też ciagle zmęczona
Amancie Niedobory wyszłyby w morfologii krwi. A ja mam morfologię jak z podręcznika do medycyny. I lekarze nie widzą żadnych fizycznych powodów. Owszem, ostatnio się poprawiło, jak zaczęłam ćwiczyć. Mam niskie ciśnienie krwi. Może to jest powód?

Gość też ciagle zmęczona
Obstawiam niskie ciśnienie krwi. Mogą też być zaburzenia snu (podobno) Branie magnezu nic nie daje.

Gość Co sie dzieje sie
Komputera w domu prawie wcale nie wlaczam. Ostatnio chodze spac o 21-22 czytam w lozu i nie ogladam TV bo nie mam TV w sypialni...