Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co sie dzieje sie

Ostatnio jestem ciagle zmeczona

Polecane posty

"też ciagle zmęczona Amancie Niedobory wyszłyby w morfologii krwi. A ja mam morfologię jak z podręcznika do medycyny. I lekarze nie widzą żadnych fizycznych powodów. Owszem, ostatnio się poprawiło, jak zaczęłam ćwiczyć. Mam niskie ciśnienie krwi. Może to jest powód? " W morfologii robi się tylko podstawowe badania:P.Mnie tylko o związach żelaza pisali:P.Czy miałaś robione badfanie na temat ilości związków telluru a zwłaszcza rtęci we krwi:P?Założę sie że nie:P.Po 2 bzdury piszesz-we krwi moze być niektórych związków normalna ilość a może ktoś mieć niedobór albo zatrucie:P.

Gość zmęczenie wraz
z bólami kostno stawowymi są objawami syfilisu (Kiły). Przemyśl czy nie miałaś kontaktów "niepewnych" i zrób badania na obecność krętka bladego oraz na hiv.

Gość słaba123
Hej, a czy oprócz zmęczenia jest Ci często zimno, boli Cię głowa i/lub oczy, masz mroczki przed oczami, jesteś blada, masz kłopoty z koncentracją, uczucie bycia jakby pijanym?

Gość tubera nie wybiera
radzę wykonać rtg klatki piersiowej,jednym z najczęstszych objawów GRUŹLICY jest właśnie ciągłe zmęczenie,senność.Rok temu trafiłam właśnie z tego powodu do szpitala,więc wiem co mówię,a Polscy lekarze jak niestety sie przekonałam nadal mają duuuży problem z odpowiednim wczesnym rozpoznaniem tej choroby,której nie należy lekceważyć:/

Gość zbyt wiele toksyn w organiźmie
i brak mikroelementów w organiźmie. Jeśli miałaś badany poziom np. magnezu, to fakt iż masz go pod dostatkiem we krwi nie oznacza, że masz go tyle samo w komórkach. Wiesz?