Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Testerowo

Piszę do Was z przyszłości.

Polecane posty

Gość Testerowo

Wiem wyda Wam się to całkowicie absurdalne, ale z czasem (kilku dni?) zrobi się o tym bardzo głośno. Obecnie jest faza testów. Jest 3 marca 2015 roku godzina 11:04 (u Was prawdopodobnie okolice 11:30). A wiecie co umożliwiło zakrzywianie czasoprzestrzeni? Odkryta w maju 2010 dzięki LHC czyli Wielkiemu Zderzaczowi Hadronów właściwości nowych (a właściwie starych ale wtedy jeszcze [czyli u Was obecnie] cząstek i możliwość ich manipulacji. Niestety jak na razie tylko w pewnym wymiarze - obecnie przesyłu danych drogą cyfrową czyli np. internet. A wiecie co jest z tego wszystkiego najlepsze? Ze nikt mi nie uwierzy. Ale przekonacie się szybciej niż to możliwe. Obserwujcie serwisy informacyjne w najbliższych dniach o "dziwnych sygnałach z rzekomej przyszłości"

Gość Profesor Anders Strauss
Moje dzielo wrescie sie ziscilo

Gość Planktonnn
Czy moge zadac kilka pytan co do przyszlosci???

Gość Testerowo
Planktonnn, zależy jakich bo dla testerów (w Polsce jest ich około 100) jest absolutny zakaz (co jest na bieżąco logowane) podawania informacji, które w sposób w tej chwili nie do przewidzenia mogły by zagiąć byłą (dla was obecną) czasoprzestrzeń. Chyba, że chodzi o informacje ogólne, taki na który ty jako ty nie masz wpływu. Mam nadzieję, że mnie rozumiesz.

Gość Testerowo
takze tego 2, skąd mam to wiedzieć? Nie wiem kim jesteś. Odkrycie tej cząstki nie dało ludziom jakiś mocy - to tak jakbyś przeżyła wczoraj i mogła się do niego cofnąć - ale, obecnie tylko na etapie cyfrowego przesyłu informacji jak właśnie internet. Prosty przykład - losowanie lotto, co mi z tego, że wiem jakie liczby padły w 2009 roku w jakimś losowaniu LOTTO jak i tak tego nie wykorzystam (bo dla mnie tu i teraz jest 2011 rok). Czemu Ci nie podam? Bo jest absolutny zakaz przekazywania tego typu informacjami poza ogólnymi. Ty robisz coś o czym wiesz, a nie wiadomo jak to wpływa na przyszłą [obecną dla nas w 2011] rzeczywistość. Na razie są prowadzone wirtualne symulacje i tyle wiem. Wiem, brzmi jak pisanie jakiegoś paranoika, sam bym to tak potraktował. Ale tak jak pisałem - na dniach zrobi się o tym głośno - zobaczymy jakie będą dalsze dyrektywy organizacji do tego powołanych i odpowiedzialnych.

Gość Testerowo
Dla Was w tej chwili jest 2011 chyba, że są jakieś przekłamania wskaznikowe. Wsześniej wskazywało 2009 ale skorygowało na higgsie

Gość Testerowo
Skorygowane, dziękuje. Deser dla Was - uzyskałem akceptację pokazanie tego od up-higgsa. Coś co zastąpi tradycyjnie samochody kołowe (etap na 2015 - prototyp). Prawdopodobnie okolice 2025 będzie w powszechnym użytki - 20 cm ponad ziemią... http://img20.imageshack.us/img20/6901/0001uzl.jpg

Gość ale lololol
toż to jakaś zabawka :p Powiedz lepiej, czy była duża panika przed końcem świata w 2012, a nie jakieś cuda techniki pokazujesz

Gość w 2012 koniec swiataaaaaa

Gość hihihihihi
a ja się fizyką interesuję;p ale o ile wiem... zderzacz hadronów miał pomóc "odtworzyć" przeszłość... ale tą DALSZĄ przeszłość Testerowo - gratuluję pomysłu

Gość crystal lakeee
merkaba, widać, że z ciebie osobnik ograniczony. Nawet czytać nie potrafisz. Testerowo- niesamowite jest to, co mówisz! :) możesz w takim razie powiedzieć coś ogólnego? :) jakieś katastrofy? ogólnie, jeśli można oczywiście.

Gość aspirynka_oo
trelemorele xDD jak to takie tajne to po co to piszesz na kafeterii? hahaha