Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemm

zostawił mnie bez wsparcia, czy nie wie jak sie zachować?

Polecane posty

Gość niemm

po krotce, w czwartek wrocilismy z moim chlopakiem z wakacji, bylo dobrze, ale jak wrocilam to oakzalo sie, z emoj dziadek jest w ciezkim stanie w szpitalu, w piatek sie ejszcze widzielismy z moim chlopakiem, w sobote moj chlopak zawiozl rodzicow na slub, w niedziele tez nic,a wczoraj rano napsial,z ejedzie na dzailke, zebym sie nie zloscila, ale jak mogl mnie zostawic z tym wszytskim sama, bez wsparcia czy pcoieszenia, nie moge uwierzyc, nawrzucalam mu, wylaczylam telefon nie wiem, a w sobote mam urodziny..

Możliwe, że źle go zrozumiałaś. Może chciał ci dac więcej czasu, żebyś mogła sie zająć dziadkiem, itp, ale to zależy od tego jak sie tłumaczył podczas rozmowy telefonicznej i cz w ogóle się tłumaczył. Nie rób mu awantur, włącz tel, czekaj aż postanowi cię przeprosić. Jeśli tego nie zrobi, tzn. że stałaś mu się obojętna, albo chciał się z tobą tylko zabawić na wakacjach.

Gość ja perdole
a co miał cie niby głaskac?:o przewrażliwiona idiotka...

powiedz mu, że potrzebujesz jego pomocy. Może nie domyśla się, że jest Ci teraz potrzebny. Facetom trzeba wszystko mówić bo sami się nie domyślą;)