Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majandraaa

kapela na wesele..depresja?...POMÓŻCIE!

Polecane posty

Gość Majandraaa

Od szukania odpowiedniego zespołu na wesele odechciewa mi się powoli wszystkiego. W głowie mam milion nazw, opinii i melodii i nic tak naprawdę do mnie nie przemawia. Szukam zespołu z Krakowa (okolic Krakowa, ewentualnie śląska), który nie będzie kojarzył się z wiejską potańcówką, szukam zespołu z klasą!!! Czy są takie wogole??? bo zaczynam wątpić, marzy mi się jakiś saksofon, ciekawe nieobciachowe aranżacje, marzy mi się mi się po prostu zespół, który bedzie pasował do eleganckiego wesela!! Może po prostu źle szukam i wciąż trafiam na niefajne oferty? Proszę dziewczyny sypnijcie jakimiś propozycjami, bo jak tak dalej pójdzie to zrezygnuje z tego wszystkiego wogole!! Z góry dziękuję!! Pozdrawiam

Gość zaraz zaraz.
szkoda, że nie reklamuję się na tym forum :(

...uratuje cię dj.Będziesz miała elegancko, sterylnie,z klasą...itd.Krótko mówiąc prawie nic.Pozdrawiam:):)

Gość Majandraaa
Tak, serdecznie dziękuję za pomoc. I tak masz rację będzie sterylnie, będzie z klasą, będzie wielkie coś, więc oto się nie martw :P

hmm..no chyba najlepiej poszukać na stronach zespołów,często mają dvd z wesel więc obejrzeć,przesłuchać repertuar..i dzwonić o terminy.porządny zespół powinien dysponować swoimi nagraniami z wesel,poinformować jakic używa instrumentów..możesz na spotkaniu zastrzec sobie,że nie chcesz jakichś tam zabaw weselnych,jaka muzyka ma przeważać podczas imprezy.sama byłam u jendego pana który jest właścicielem zespołu http://www.revers.w8w.pl/kontakt.html#215 według mnie facet rzeczowy,pokazał dvd z wesel,ustaliłam z nim czego nie chcę na weselu,piosenka na pierwszy taniec..

Gość gabryskaaaaa
ja polecam zespół www.calvados.net.pl będą u nas grac na weselu:)

Gość notabebe.
i śpiewaczka

Gość Majandraaa
Dzięki. Już zabieram się za przesłuchiwanie :)

Gość dg26
polecam gorąco zespół Kasper, byłam 15.08.09 na weselu gdzie grali i dawno się tak nie bawiłam. www.zespolmuzycznykasper.pl pozdrawiam

Gość bordo
Z tym zespołem bawiłam się na dwóch weselach i są moim skromnym zdaniem świetni, a dodam że jestem strasznie wybredna i na moim weselu w końcu był dj... ale Oni są serio rewelacyjni

Gość tret
Z moich doświadczeń wynika, że przy takiej eleganckiej muzyce goście bawią się kiepściutko - zaobserwowane na pewnym weselu ;).

tret bardzo sie mylisz, niewiem co kto ma na mysli elegancka... ja mialam zespol swietny niestety z kuj-pom, nie bylo "majteczek" i tego typu zabaw piosenek i ludzie bawili sie ekstra, byl to zespol ktory gra tez na scenach wiem o co ci chodzi autorko bo ja tez takich szukalam i teraz 2 miesiace po weselu wiem ze znalazlam - do konca nie bylam pewna takze szukaj, szukaj, warto, u mnie wszystko bylo z kultura na weselu (zabawy tez) i naprawde nawet zazwyczaj mruczki nie schodzili z parkietu caly czas spiewajac :D

Depresja z powodu zespołu na wesele? Dziewczyno, jak ci się w życiu pojawią poważniejsze problemy, to ty chyba z mostu skoczysz:-P

Gość Meisia
Hejka ja miałam taki zespół na weselu tylko to trochę daleko:/ http://www.agnesbi.com/ Ale zawsze można się dogadać. A muzycznie i pod względem prezencji spoko. Zero jakichś zapitych wieśniaków z arsenałem przyśpiewek tylko normalny zespół z klasą, dobrze wyglądają i potrafią rozbujać ludzi.

...dalej obstaję przy swoim pisaniu....na twoje wymagania to tylko D-j.Wtedy będziesz miała i saksofon i nieobciachowe aranżacje.A tak w ogóle będzie elegancko...zawodowo i modnie:)

...dalej obstaję przy swoim pisaniu....na twoje wymagania to tylko D-j.Wtedy będziesz miała i saksofon i nieobciachowe aranżacje.A tak w ogóle będzie elegancko...zawodowo i modnie:)

Gość pchela25
Polecam zespół Shine Band oraz Smooth z Muzycznego Centrum www.kusza.org

Gość majandra25
Polecam zespół TIM z Krakowa