Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Badajnik

Dziewica - wygląd

Polecane posty

Gość różowe stringi
wiek: nieważny... wygląd: ponad 170cm, szatynka, fryzurka tzw "bob", szczupła osobowość: nieśmiała w strosunku do mężczyzn, nie potrafiąca flirtować z mężczyznami. związek z mężczyzną w przeszłości: tak, jednak nie czułam, by pójść z nim na całość, były pieszczoty itp, ale pełnego stounku nie było, bo nie chciałam, nie czułam, że to TA osoba, z którą chcę przeżyć swoj pierwszy raz.

Gość powinnas..
do mala mi:) przy obw.pod 80 ,a w 100 powinnas nosic eur70 i,uk 32ff,pozdrawiam:)

Gość milkmilk
Badajnik - ja ci odpowiem. po prostu rozsądna dzieciarnia o ruchaniu nie myśli. Może sobie nie zdajesz z tego sprawy, ale z seksu dzieci się biorą, a to dość kosztowna impreza, zwłaszcza dla nastoletniej gówniażerii. Dużo kosztowniejsza dla dziewczyny niż chłopięcia takiego jak ty, pod każdym względem.

Gość milkmilk
Zasada jest prosta - rób dzieci, jeśli cię na nie będzie stać, chłopczyku.

Gość badajnik
Do milkmilk - Ty jakaś walnięta zdrowo jesteś, skąd wiesz babo ile mam lat i ile dzieci? Dewota Stara!!

takie pytanie co ma dziewictwo do wyglądu? kobieta po pierwszym razie ładnieje/staje się brzydsza czy co? :D

I już wiemy, dlaczego te dziewczyny wciąż są dziewicami. Ciągle tylko dyskutują o rozmiarach staników, obwodach pod biustem i wielkościami miseczek. :P