Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Badajnik

Dziewica - wygląd

Polecane posty

Gość Badajnik

Pytanie do dwudziestokilkuletnich dziewic - jak wyglądacie, czy jesteście atrakcyjne czy może jakieś straszydła :-) szukam powodu, że jesteście dziewicami

Chwila moment. Specjaliści w dziedzinie dziewictwa za chwilę udzielą Ci satysfakcjonujących odpowiedzi:classic_cool:

Gość ..mala_mi..
21 lat, 168 cm wzrostu , rozmiar 38, miseczka C, blondynka (naturlany ciemny blond, rozjaśniane blond pasemka)ciemno niebieskie oczy, podobno bardzo ładna, na brak okazji nie narzekałam,ale boje sie ciazy oto powód

Gość dwudziesto letnia dziewica
jestem dziewica bo czekam do ślubu;p wierzysz?

no miseczka C strasznie dużo mówi;p jak masz 75 pod biustem albo więcej to C nie jest takie imponujące xD

no miseczka C strasznie dużo mówi;p jak masz 75 pod biustem albo więcej to C nie jest takie imponujące xD

Gość ..mala_mi..
miseczka c to miseczka c nie ma nic wspólnego z obwodem pod biustem, mozna miec 80 pod biustem i wiecej i miec miseczke A wedy sie ma małe piesi i szerokie plecy

Gość pppppppppppppfffffffffffffffff
w rozmiar 38 80 C raczej ma małe szanse wejść...:/

Gość ..mala_mi..
moze to dziwnie zabrzmi ale po mnie nie widac ze mam 80 cm pod biustem, naprawde nie widac. Wręcz mam drobną górę, tzn. ramiona, plecy, talię, uda troszkę masywniejsze, piersi też, ale spokojnie wchodzę w rozmiar 38, no chyba wiem, jakie ubrania kupuje...

mała mi chyba sobie ze mnie żartujesz. Idź do sklepu i popros o dwa staniki. Weź do ręki jeden 75 c i weź 80 c. Co zobaczysz? Większy obwód to automatycznie większą miska. Jesteś jedną z wielu kobiet która nosi niedopasowany biustnonsz;p cóż. Zdarza się w najlepszych rodzinach;D

Gość ..mala_mi..
co ty piszesz za głupoty, są rózne staniki, wiadomo,że są kobiety o różnej budowie, mogą być kobiety grubsze z małymi piersiami i drobne z dużymi dlatego może być coś takiego jak rozmiar 80A, może być też 70E . Chyba że kupujesz na bazarku za 5 zł, tam są tylko standardowe wymiaryk tak jak piszesz :P

Gość mam pod biustem
71 a nosze 60H i to jest doobrze dopasowany biustonosz i nosze 38. obwod powinien byc zanizony a nie odwrotnie wiec na moje oko ta 38 miseczka c powinna nosic 65F. ale jestesmy tylko polkami wiec trudno wymagac dobrze dobranego biustonosza

niestety nie zaopatruje się na "bazarku" zresztą poziomar zauważył że zaproponowałam sklep;] słyszałas kiedyś o rozmiarze 65d? Myślisz że takie piersi są duże?:) otóż nie są wcale wielkie biorąc pod uwagę że są kobiety z rozmiarem 75g:) poczytaj proszę o tym. Nie zawsze musisz mieć rację:D

Gość zauroczony mala mi
hej mala mi z jakiego smiasta jestes, chcialbym Cie zaprosic na wakacyjnego gofra

Gość zatroskany waszą tępotą
oooo, proszę... polskie kucharki z tematu o dziewicach zrobiły dyskusje o cyckonoszach... Boże coś Polske.... itd

Gość ..mala_mi..
jakbym ubrała 65 cm pod biustem to chyba bym się udusiła ... Zakładając ze w ogóle bym go zapiela.

Gość zauroczony mala mi
mala mi zauwaz mnie ;)

mądrze piszesz. Ale ja Ci dam "jesteśmy tylko polkami" brytyjki też mają źle dobrane biustonosze!:p

Gość mam pod biustem
dlatego nosisz zly biustonosz i stwierdzasz ze wiesz lepiej albo jestes gruba

Gość Niektóre są bardzo bardzo
bardzo atrakcyjne, nawet byś takiej nie podejrzewał o to, że z nikim jeszcze nie była. Myślę, że powód dla którego niektóre naprawdę śliczne dziewczyny są dziewicami tkwi w ich podejściu i wymaganiom stawianym wobec mężczyzn. Są to szczególnie te dziewczyny, które bardzo wysoko w życiu zaszły i stąd też wysoko mierzą, tzn. mają bardzo wysoko ustawioną poprzeczkę, niemal każdy napotkany facet wydaje im się nikim, nie wart jest w ich pojęciu zachodu, nie pozwoliłyby mu się dotknąć, bo czują się po prostu dla niego za dobre. Wiesz, dla nie których naprawdę nie sztuką jest stracenie dziewictwa ot tak, z byle kim, w byle jakich okolicznościach, wreszcie po to by mieć to z głowy, a w rezultacie borykanie się do końca życia z myślą, że ten pierwszy raz nie wyglądał tak jak by się tego chciało, bo przecież można było poczekać na tego właściwego mężczyznę, tyle że wtedy jest już zazwyczaj troszkę późno na odwrót od pochopnie podjętej decyzji. I te dziewczyny/kobiety tak właśnie uważają - czyli, że na wszystko przyjdzie jeszcze właściwy moment, kiedy spotkają swojego „prawie” idealnego faceta. One z reguły nikomu nawet nie mówią, że są dziewicami i nikt ich zresztą nie pyta, bo wyglądają na super laski które mogłyby mieć każdego. Widzisz, nie wszystko w życiu jest takie oczywiste kolego. A w łóżku może się taka pani okazać gorętsza od niejednej dziewuchy, która „poleciała” już jako 15-sto latka. Inteligentne kobiety miewają nieziemskie fantazje, a i bardzo często poparte doświadczeniem, tyle że nigdy nie pozwoliły na to by doszło do penetracji – bo to one zazwyczaj dyktują facetom warunki. Lubią dominować tak w życiu, jak i w łóżku!

Gość ..mala_mi..
nie wiem, może jest tak jak piszesz, nieważne, ja nosze rozmiar 80C i mieszcze sie w ciuchy o rozmiarze 38 i nie kłamie. A co staników,rozmiarów - nie będę się kłocić, możliwe, że znasz się na tym lepiej. zauroczony mala_mi - ignoruję cię, bo mężczyżni kochają zołzy :D

Gość mam pod biustem
tak oczywiscie ze brytyjki nosza zle dobrane ale przynajmniej ich firmy produkuja dobre a nasze polskie m.in triumph tylko od 75

Gość wrong assumption
Badajnik - ale Ty tak na słowo pisane uwierzysz? :D Żadnego potwierdzającego foto nie chcesz, nic? Przecież samoocena najczęściej może być nieobiektywna - brak samokrytyki lub też nadmierny samokrytycyzm...

Gość ..mala_mi..
heh, czego ty oczekujesz,że na kafe ktoś ujawni swoją tożsamość albo pokaże twarz? :P

hah. No to Ci powiem że za parę lat Twoje piersi będą niżej niż są teraz:D myślisz że biustnonsz ma się trzymac na ramiaczkach? Do kogoś tam. Coś Ci się nie podoba w tym temacie? Jednak coś musi w nim być bo się udzieliłes..

Gość zauroczony mala mi
ueee to ja jestem inny i spadam na plaze sam :) nie lubie zolz :/

Gość ..mala_mi..
a więc jaki rozmiar powinnam nosic?

Gość ..mala_mi..
zauroczony mala_mi - liczylam na twoje poczucie humoru ;)

Gość mam pod biustem
powiedz ile masz w biuscie a ile pod

hah. No to Ci powiem że za parę lat Twoje piersi będą niżej niż są teraz:D myślisz że biustnonsz ma się trzymac na ramiaczkach? Do kogoś tam. Coś Ci się nie podoba w tym temacie? Jednak coś musi w nim być bo się udzieliłes..