Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justYYnka91

co robić/?!?! doradzcie!!!

Polecane posty

Gość justYYnka91

Mam dziwną sytuację...od miesiąca kręcę z chłopakiem. Przyznam ze kiedys 4 lata temu bylismy razem, ale nasz związek nie miał szans ze względu na duzą odległośc. Bylismy młodzi i glupi... rozstalismy sie w pokoju;D i teraz po 4 latach spotkalismy się... i on zaczął znów o mnie zabiegać. Ja mu powiedziałam że musi sie strać i czekac... ja musze sie zdecydować. Noi tak miną miesiąc. Wszystko było pięknie wspaniale.. teraz wyjechałam na kilka dni, aby przemyśleć, już podjełam decyzję że chce sprubowac z nim być, wracam aby mu powiedzieć o tym, a tu nagle dostaję na gg rozmowę.. jego i jakiejś panienki. ... ona do niego napisała, powiedziała mu ze chce sie z nim spotkać, wysłała mu nawet fotkę, nagałdal;a ze jej sie podoba od dawna. I on twierdząc do niej że nie robi nic złego względem mnie (bo nie jestesmy jeszcze razem) zgodzil sie na spotkanie... jednak potem ona odmowila itp. ale liczy sie to że sie zgodził!!!! zgodzil sie spotkac z inną.. nie wiem po co ale.. noi oczywiscie powiedziałam mu ze to koniec miedzy nami. on mnie błagał chyba z 30 razy o szanse i takie tam... co myślicie??? co mam zrobic??? wybaczyć???

Gość niech ma nauczkę
niech jeszcze poprosi

Gość a ja nie tesknie
nie wiem co powinnas zrobic .....to co serce ci radzi ale juz sam fakt ze stara sie o ciebei twoje wzgledy a spotyka sie z inna??? to nie tak ma byc...

Gość natty
Zanim się o tym dowiedziałaś, podjęłaś decyzję, że chcesz z nim być. Dlaczego masz nie być? Dlatego, że podoba się jakiejś pannie i zgodził się na spotkanie (które zresztą nie wyszło chyba z jego inicjatywy). Dlaczego nie docenisz tego, że tyle czeka, że jest wobec Ciebie szczery? Moim zdaniem, powinnaś dać mu szansę. :-)

Gość zrób mu loda codziennie