Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna zalamka

ale mnie urządził - co mam zrobic??!!

Polecane posty

Gość taka jedna zalamka

Bylam z chlopakiem w kinie, i stalo sie cos co byc moze zawarzy na naszym zwiazku, otoz oglądalismy film i bylo bardzo milo i romantycznie, a nawet zaczelismy dotykac sie w intymne miejsca, ale nagle stalo sie cos strasznego, moj chlopak zaczal piescic mnie pod majtkami palcami, ale za chwile przestal i zaczal sie smiac, a ja poczulam ze wlozyl mi tam m&msa, pewnie uwazal to za strasznie zabawne, a ja ucieklam z kina z placzem, i teraz on dzwoni do mnie i wysyla smsy ze przeprasza, ale ja nie odbiore od niego telefonu bo musze przemyslec wszystko... poradzcie cos... plis.

Gość daj spokój
potraktuj to jak wybryk smarkacza (pewnie jesteście b. młodzi) i zapomnij. On wyrośnie z takich zagrywek. Po prostu powiedz mu, że ci się to nie podobało i nie życzysz sobie na przyszłość - i już.

Gość hahahahahhahahaaa
ja mam 24 lata ale jakby mi moj chlopak cos takiego zrobil to smialabym sie razem z nim a nie zachowywala jak jakas gówniara:/ ej no weź, wiecej luzu dziewczynoooooo:o

Gość hahaha chyba bym padla
jakby moj wlozyl mi mmsa, kazalabym mu wlasnie go teraz umiejetnie wyciagnac... koles ma fantazje, itd, jest okey a Ty co? histeryczka paluchy pozwalalas mu wkladac??? wtedy nie plakalas?

Gość phi co by było gdyby władował
ci tam pęto kaszanki :classic_cool:

Gość hahaha a ja bym sie nie
obrazila, w koncu smieszne to bylo

Gość wg mnie to ty go
powinnas przeprosic za swoj histeryzm i zrobienie obciachu w kinie:o facet zartuje a ty sie zachowujesz jakby conajmniej spuscil ci sie na twarz bez twojej zgody:o totalna histeryczka... (jestem kobieta)

Gość Fantazzzzzzja
o koorva no faktycznie zabawne. Leże i kwicze ze smiechu :o Mogłaś wsadzić głupkowi m&m'sa w doopsko, zapewne przyjalby to z wielkim entuzjazmem :o

Gość pssstej
ja bym się raczej tez wkurwiła, bo to chamskie poprostu to tak jakbym robiła mu np laske i nagle zaczeła sie śmiać bo przypomniał mi się kawał... Pieści facet najbardziej intymne miejsce dziewczyna się rozgrzewa a on wylatuje z czyms takim... Ja bym moze nie wpadła w histerie z płaczem itd... ale bym mu powiedziała że nie zna dnia ani godziny gdy mu odpłace i np wczasie gry wstępnej bym wstała i wyrąbała ze muszę się napić herbaty i se poszła...

Gość leczcie sie dretwe maly
jak paluchy jej wpychal to sie nie obrazala? a jak wsadzil mmsa to wielki foch??? troche konsekwencji, my w trakcie seksu czestom sie smiejemy, ja np czesto sie smieje, bo wiem ze to rozgrzewa mojego faceta, On tez wie, ze na mnie to tak dziala z reszta nie mamy wiekszych ograniczen, albo inaczej, takich chorych jak Wy jesli nie macie do siebie dystansu, aniz aufania, to babki z piasku lepic, a nie bawic sie w seks i uwazac na grabki:PPPP bo za chwile z piaskownicy z placzem wylecicie...

Gość a jakiego koloru
był m&m's Bo jak żółty to bym się obraziła, ale czerwony jest fajny