Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dawny miłośnik cloranxenu

Nadużywanie cloranxenu

Polecane posty

Gość Dawny miłośnik cloranxenu

Kilka razy miałem długie okresy kiedy codziennie brałem cloranxen,żeby lepiej funkcjonować.Na początku,żeby radzić sobie ze sporadycznymi stanami lęku,a potem dlatego,że polubiłem ten lek (działał na mój organizm podobnie jak amfetamina,nie tylko bardzo poprawiał mi nastrój,ale też dawał sporego fizycznego kopa i stymulował umysł,a na koniec pozwalał na spokojny sen).Zdarzało się,że brałem go całymi miesiącami (były takie tygodnie kiedy zaczynałem dzień od dwóch tabletek,jeszcze zanim umyłem zęby i pomyślałem o śniadaniu).Zrozumiałem,że to chyba uzależnienie,a na pewno nadużywanie,bo całkowicie wkomponował się w moją codzienność i nie potrafiłem sobie wyobrazić swojego życia bez niego.Jestem ciekaw czy komuś z Was zdarzało się nadużywanie tego leku i co czuliście po odstawieniu?

Gość Dawny miłosnik cloranxenu
Przeczytaj dokładnie pierwsze słowo w moim podpisie,a potem ostatnie zdanie jakie napisałem i dopiero nazywaj kogoś idiotą.Może nie potrafisz czytać ze zrozumieniem,co?"Dawny" oznacza dawny i nic więcej.Skoro podpisałem się jako "Dawny miłośnik cloranxenu" to oznacza to,że historia wydarzyła się w przeszłości,JEST DAWNA (że się już tak dosłownie wyrażę) i logika mówi,że problem jest rozwiązany skoro wszystkojest dawne.A ostatnie zdanie ("Jestem ciekaw czy komuś z Was zdarzało się nadużywanie tego leku i co czuliście po odstawieniu?") wskazuje na to,że nie szukam lekarza i nie wymagam od nikogo specjalistycznej wiedzy o danym leku,a po prostu jestem ciekaw czy komuś przydarzyła się podobna historia.Czytajcie ze zrozumieniem,szczególnie jeśli zamierzacie nazywać kogoś idiotą.Powinienem zrobić to samo,ale nie wyciągam pochopnych wniosków,a na pewno nie obrażam nikogo bez odrobiny zastanowienia.Gratuluję.

Gość sdfghjkl
przykro mi chcialabym pomoc, ale nie naduzywalam, nie zazywalam.

Gość adalia
Ja kiedyś brałam- na niepokoj i bezsenność. Lekarz zaznaczyła mi, ze łatwo się od niego uzależnić więc wyjatkowo brałam ścisle wg zaleceń lekarza:P. Nałogów mam innych dostatek:).

Gość jesli przed to ok
mam ten sam problem-biore go juz 12 lat