Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24poznaniANKA

najlepszy czat

Polecane posty

Gość 24poznaniANKA

gdzie mozna poznac normalnego faceta z mojego regionu? korzytacie czasami z jakis? bylam kiedy na czacie onetu i yyyhh odrzucilo mnie:o chcieli tylok seksu, choc to nie byl czat erotyczny

Gość efefrwer
Na WP mozna czasami poznac fajnych ludzi, ale trzeba miec troche szzcescia. Musisz sie uzbroic w cierpliwosc bo duzo jest osob niegodnych uwagi tak jak pisalas wyzej. Powodzenia :)

kiedyś super były czaty tlenowe- pare lat temu potem opustoszały....... a teraz zniknęły zupełnie

w sumie kiedys jak szukałem panny przez czat to zaliczyłem kilka spotkan ale nie były to ciekawe osoby , jedna była nacioągaczka argen...pytanie czy jak znajdziesz prace to bedziesz chciał miec panne?

Gość emigie
Jeśli nie szukasz seksu to najnormalniejszy w Pl czat to chyba gochat.in, tam powinnaś trafic na normalnych ludzi

Gość foks
polecam gaday.net

Gość gość
Najlepszy sposób na pieniądze ! wejdź i sam się przekonaj :) zacznijdzialac.pl.tl

Gość shesade
Nie umiem ci dobrze doradzic, ktos mowi w realu ale w realu Tak poprostu nie podejdzie sie do goscia czesc jestem..... Ja jako facet nawet bym tak nie umial nawet gdy mi sie dziewczyna podoba. Ok robie tak jak jestem w innym miescie nikt mnie nie zna wiec i kosz boli mniej;-) Portale randkowe sprobuj ale na niektorych dostaniesz 1000emaili i mozesz przegapic perle w blocie;-)

Gość gość
Nie wiem jaki jest najlepszy, ale tutaj http://szybkiczat.pl/ dobrze mi się zawsze rozmawia i już naprawdę kilka super osób poznałam.

Gość Monic

Najlepiej portal randkowy seexy.pl