Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyskusjamurowana

o co chodzi w tej nowej modzie???

Polecane posty

Gość dyskusjamurowana

Kafaterowicze, jestem ciekawa co myslicie na temat dzisiejszego wyglądu kobiet. skupiam uwagę głównie na kobiecym biuście, ponieważ ostatnio spotkałam się z takim zdaniem:" ważne by kobieta była szczupła, a cycków nie musi mieć duzych, może sobie założyć stanik push up" O zgrozo! nigdy nie sądziłam,że moda na duże, jędrne, zadbane piersi się skończy na rzecz wystających bioder i waty w ponad połowie biustonosza:/ czy to oznacza ze kobiety o duzym biuście przestały być atrakcyjne???

nie przestały i nigdy nie przestaną ot co. Weźmy dwie takie same dziewczęta tudzież kobiety - jedna A a druga C - faceci prędzej zawieszą oko na C....więc kobiecy biust raczej nie stracił na swym "magnetyzmie"

Wydaje mi się, że większość facetów zwraca bardziej uwagę na to, co im się podoba, a nie na to co modne.

Gość MAŁRYCY
A mi sie wydaje, ze ja zwroce uwage na ta kobiete, ktora wezmie do buzi.

Jejku... jedni lubią to, inni tamto. Wielkość biustu to nie sprawa mody, tzn. do pewnego stopnia owszem: modelki zazwyczaj mają bardzo mały biust, ale taka już ich budowa. Nie wiem kobieto, jeśli masz duże cyce i chcesz się nimi pochwalić zakładając taki temat, to 🖐️

Po pierwsze: ważne, żeby kobieta była PROPORCJONALNA i miała WĄSKĄ talię. Po drugie: A, B czy D to TYLKO literki. 100A ma większą miskę niż 60C.... :O Po trzecie: Watę trzeba kiedyś zdjąć:)

Ja pierdole czepiasz się, anorektyczki czy nie, nie obchodzi mnie to. Chodzi o to, że jak waga takiej anorektyczki wynosi 45kg przy wzroście 175cm, to wiadomo, że raczej miseczki E to ona nie ma. Ja pierdole, laski z kafe :O

Gość Dziewczyna nigdy nie powinna
ważyć więcej jak 50 kg przy 160 cm wzrostu, 55 kg przy 170 cm i 60 kg przy 180 cm. Jeśli przekracza te parametry to powinna popełnić i fajne cycki niczego tu nie zmienią. Dowód? http://www.odloty.tv/cd/flash_info_popup.php/manufacturers_id/b3/products_id/9599 Każdy facet wolałby tę panią z linka powyżej - chociaż nie ma ona cycków - od jakiejś grubej lochy z choćby nie wiem jak ładnymi dojami. Swoją drogą, jej stawka 300 zł za godzinę, dwukrotnie wyższa od normalnej, mówi sama za siebie.

Gość cycate grubasy teraz się
popłakały :D zapamiętajcie sobie: jak nie widać u was żeber, gdy się wyprostujecie przed lustrem, to jesteście paskudne! i nie róbcie sobie nadziei, że niby jest inaczej.

Gość płaska deska sie odezwala
:classic_cool:

Gość zalezy co rozumiec
pod pojęciem szczupła. jesli dla kogos szczupłą to np. 170 cm i waga ponizej 50 kg to szkoda mówic!

Gość a Bellucci w swojej
kategorii wiekowej nie ma podskoku do Elle Macpherson, która jest - rzecz jasna - szczuplutką modelką :)

Gość dla 170 cm waga idealna
to 55 kg, może być +/- 5 kg, ale już 65 kg przy tym wzroście to otyłość.

Gość Biuuscistaa
Ja mam DD. I jestem szczupla.Staniki mam na miare szyte gdyz w obwodzie kazdy z duza miseczka mam za duze . Dodam ze mam 18 lat. Dla mnie to katorga.Faceci bez zadnego skrepowania wgapiaja mi sie w dekold.Nie bede chodzic w golfie bo to nie moj styl i lubie odwazne ciuszki ale prostactwo facetow mnie dobija

Gość taaa otyłosc
widze nowe kanony otylosci na kafe😴

Gość zdziwie Was
bo ja mam nadwage, ale jestem dosc proporcjonalna, mam spory biust, ale ladna twarz, wlosy, fajny mam styl i faceci sie za mna ogladaja;)

Gość prawda jest okrutna
pannie bez cycków ale szczupłej faceci są gotowi płacić 300 zł za godzinę. pannie z cyckami ale grubej mało kto dałby 100 zł, a i to raczej nie na trzeźwo. zamiast się spinać na forum przestańcie tyle żreć. aż obrzydzenie bierze jak się widzi na mieście dziewczyny w krótkich bluzeczkach odsłaniających (z założenia projektanta - płaski) brzuch, który wylewa się zza paska spodni :-O zaoszczędzicie na żarciu, będziecie miały więcej na ciuchy, kosmetyki, będziecie ładniej wyglądać. same plusy ;)

Gość liczą sie proporcje
i wymairy a nie waga bo to pojeice względne, można mało wazyc a wygladać grubo z racji tkanki tluszczowej a można niby wiecej a byc szczupłym mając umięsnioną sylwetke bo wiadomo, że miesnie waza wiecej niz tluszcz!

Gość do numero duo
Chyba żartujesz, jestem facetem, ważę 67 kg przy 170 cm i wcale chudy nie jestem... Dziewczyna z taką wagą miałaby brzuch jak w piątym miesiącu ciąży, bo one takich mięśni jak faceci nie mają i im to się nie rozłoży równo po całym ciele, ale właśnie na brzuchu, "oponie", tyłku i udach :-O

Gość do do numero uno
nie dziecko, to sie ulozy na tzytzkach, przynajmniej u mnie:classic_cool:

Prawdziwej kobiecie powinno nie odkładac się na brzuchu :D Moja znajoma tak ma i jest prawdziwą szczęsciarą, bo biust i tyłek tyje jej równo, a nogi i talię ma szczuplutką. >>prawda jest okrutna Tja :D

Kurde, to co podałem to są zalecenia dietetyków. I tak podoba mi się to, co się podoba. Ważna proporcja, a cycki i tyłek, przecież coś też ważą. Nie potrzebna mi cholerna waga, żeby wiedzieć, czy dziewczyna mi się podoba.