Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyktośsię

kabel - aparat - komputer

Polecane posty

Gość czyktośsię
dziękuję, że chcciecie mi pomóc ( a nie umiecie). No to musze iść do sklepu z aparatami i pytać. Wiecie co - nie potrzebuję żadnego aparatu tak w sumie. Co ponadto? Zamykają free geocities w październiku. Trzeba im zapłacić 5 dolców żeby sobie dalej z niego korzystać. Załamało mnie to. Zawsze było za darmo, tyle lat. Shcodzi na psy USA. I pies ich zeżarł - tacy pazerni się robią. :(

Gość oki przecie ci
pomoglem , napisalem dokladnie jaki kabel potrzebujesz

Gość czyktośsię
Raz tylko coś tam staniało za x lat jak ich obsewuję. A co? SZKOŁA - w skrócie. Reszta zdrożała. Casio stary mniej czy bardziej, ale wtyczka powinna być uniwersalna - wejście. Powinni mieć jak się szanują, nie? Pozyjemy zoabczymy. Dzięki za pomoc.

Gość czyktośsię
No niech Ci będzie żeś pomógł. Chciałam ci wysłać zdjęcie placka z jabłkami ale zamykają geocities. No to... :( Pozdrawiam,

Gość czyktośsię
No coś mnie tam oświeciliście. 🌼

Gość oki .. no schodzi
mieszkam tu już 19 lat .. teraz w Los Angeles bardzo sie zmieniło .. i masz racje ... wszystko tu o dupe rozbić taki Oświęcim tylko ze lepiej jeść dają ..

Gość czyktośsię
Czy to nie w Los Angeles mieszkał Majkel Dżekson? Tam będzie pochowany, nie? Na razie leży nieboraczek w lodówce... :( Ciężkie miał życie, no ale 200 milionów dolarów to bym też chciała. Już nie musze być bogiem dla nikogo. Mogę być NIEWIDZIALNA nawet. No ale co... skąd je wezmę? :(

Gość czyktośsię
Mam nadzieję, że będzie miał imię i nazwisko - ta jego rodzina jest tak samo stuknięta jak on. Szkoda słów. :( Pozdrawiam...

Gość lezy gdzies tu
ale mnie to szczerze mówiąc biega po duzej elipsie , aty gdzie mieszkasz?

Gość czyktośsię
Hmmm...no ja mieszkam w Auszwicu jeśli chcesz wiedzieć. BLOK ŚMIERCI. :( Tu tylko zastrzyki fenolu w żyłę dawają. Nic poza tym :(

Gość no to nie wiem
gdzie

Gość czyktośsię
No jak to nie wiesz gdzie jest Auszwic? Tam gdzie Bachleda-Curuś kupuje apartament... z Kolinem... tam będzie mieszkać (albo raczej sama z dzieckiem) :(

Gość czyli w Polsce
myslalem ze moze gdzies tez tutaj ... bo wiesz ten placek.. moze byc nawet suchy , rozmocze w herbacie :)

Gość czyktośsię
Well... jak piszesz z Los Angeles to możesz być przecież nawet kochankiem MADONNY. O ile jest teraz w USA... zaraz zaraz... ale musiałbyś się nazwać odpowiednio. Masz dwa wyjścia w sumie już 1. SZTUKMISTRZ Z LUBLINA 2. JAHWE Za to drugie by sie obraziła choć kto ją tam wie - kłamie co słowo. Ale SZTUKMISTRZ Z LUBLINA? No bo Jesus to już nie wchodzi w grę. W każdym razie na chleb z masłem by ci stykło :classic_cool: Madonna teraz jest przy forsie...

Gość czyktośsię
No zawsze pozostaje ci zamoczyć se w herbacie toruńskiego piernika...to możesz zawsze...

Gość miss coventry
chodzi ci chyba o te nazwe "Auschwitz-Birkenau"

Gość czyktośsię
A wiesz można jeść swoje odchody i pić swój mocz? Niektorzy tak robią. Ale nie w USA. Nie, nie... tam się zagładzaja ostatnio często. Zwłaszcza milionerzy. Ale takich dań jeszcze nie słyszałam. To tylko w Niemczech jak na razie tacy smakosze... :( I jeszcze węgiel. :(

Gość czyktośsię
No no...Auschwitz Birkenau. Ku potmoności. Włosy Majkela Dżeksona tam na honorowym miejscu będą. :( PS. A obok peruka Madonny? Kto wie? :(

Gość ale ja nie
przepadam za ta panią , baaa, nawet nie znam tu nikogo znanego. Dawno temu bylem w domu u producenta filmowego , ale nie pomnę jak sie nazywa .. jakis pomniejszy był i u bylej zony Billy Joela .., to wszystko

Gość acha widzialem
jeszxcze Shwardzka na wiecu politycznym ... ale to wszyscy go widza

Gość czyktośsię
A idźcie mi z polityką. Już nie ma prawdziwej polityki. Jest tylko kpina. Ja to się tak teraz zastanawiam kto w ogóle dopuścił do mikrofonu tego MArtina Lutera Kinga? Nie wiem. Chyba jakiś idiota z netu - ale wtedy nie było netu. No i co teraz z dniem Niepodległości w USA? Czarni będa wygłaszać przemówienia jak Majkela pochowają???

Gość Lone Wolf
nie wiem ale zaraz moge byc tutaj zjechany przez fanów Madonny ale przeciez ona nigdy nie miała dobrego głosu i przy tym strasznie fałszuje jak spiewa dziwie sie ze ja nazywaja królową chyba kiczu

Gość kazik z sosnowca.
Konzentrationslager Auschwitz, KL Auschwitz (Stammlager), KL Birkenau (Auschwitz II)

Gość jak wybrali Obame
to sie troche bałem ze jak wstane rano to bede mial dom pelen czarnuchów siedzących przed TV i żadających ode mnie usługiwania ... uff na szczescie tak sie nie stało i nawet go przestaja lubieć...

Gość czyktośsię
Dla mnie osobiście jest to kolejna osoba, która nie potrafi sie wycofać i sprytnie manipuluje swoimi fanami by wcyiągnąć niezłą kasę. Ja w ogóle nie wiem po co ona przyjechała do Polski i kto ją wpuścił. W końcu Żydzi też powinni się na nią obrazić. Moim zdaniem ona dla picu wszystko robi - jak Majkel. Wieczna luzara. A stara krowa z niej chytra i chciwa. Jej piosenki nowsze mógłby dostać kto inny. Jeszcze na początku lat 2000 się unormowała, teraz sie cofa znowu do poziomu latek 4 kiedy zdejmowała majtki robiąc show. Wali jej i tyle. Nie zdziwię się jak se jakieś akty zrobi zaraz albo coś takiego. Też ma takich doradców jak Majkel. W końcu w Auschitz nie była. I tyle :( O ILE MI WIADOMO.

Gość czyktośsię
Ach idę dziś już stąd... może jutrzejszy dzien przyniesie mi odpowiedz na pytanie jak odzyskać utracony kabel? DOBROŁNOC.