Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innmyydreeeeaming

sms dla chłopaka

Polecane posty

Gość innmyydreeeeaming

Chciałabym napisać takiego słodkiego i długiego sms-ka dla chłopaka,który sprawił by,że poczuje się on wyjątkowo :) jestem z nim 9 miesięcy i on pisze mi takie codziennie więc chciałabym się raz porządnie odwdzięczyć :) Pisztaaa :D :*

Gość innmyydreeeeaming
Nie mam takich "zdolności" więc liczę na kogoś,kto je posiada :P

Gość gosianica
wpisz w google wirszyki milosne itp i od groma ci wyskoczy

Gość sasadd
up ... sama chciałabym napisać coś pięęęknego swemu ;]]]]

Gość lalallalalalalallla
wiesz bardzo cie kocham, ale dzisiaj sie o czyms przekonalam. nienawidze cie!! caly czas mnie oklamujesz!! dlaczego do cholery na poczatku naszego zwiazku nie powiedziales mi ze chu je to tak normalnie to sa takie długie i grube??!!!

Gość innmyydreeeeaming
haha :D CHYBA nie tego szukam :P

Gość lalallalalalalallla
napewno poczuje sie wyjatkowy ;DDD

napisz Codziennie wczesnym popołudniem,przebieram się w stroj batmana kupiony w biedronce oraz dziurawe rajstopy mojej babci,przewieszam przez szyje lorgnon mojego dziadka,po czym z zachowaniem szczególnej ostrożności,cicho i niepostrzezenie niczym oddzialy marines,wykradam się z wynajmowanego mieszkania w bloku,by za chwile odważnie i dostojnie niczym przestraszny struś pobiec do pobliskiego parku celem odświeżającej kąpieli w fontannie.Kiedy już skoncze,leze przyczajony w gestej trawie niczym mlody gepard czyham na moja ofiare.Gdy tylko ujrze przez lorgnon mojego dziadka,babcie wracajaca z zakupow,wyskakuje zwinnie z gestej trawy porastającej park,i z rykiem chorego pterodaktyla rzucam się na ofiare,by czym przedzej wyrywac jej torbe pelna słoneczniku i parowek z biedronki.Nastepnie szybko,bezszelestnie i nie zauważony przez nikogo wracam do mojego lokum w bloku by w spokoju posilic się moim lupem i zawisnąć do gory nogami na balkonie,po czym oddac sie z tej perspektywy obserwacji otoczenia i myslac ze nikt tego nie zauwazy. mój ulubiony tekst :D

Gość lalallalalalalallla
albo porownaj sie z nim. napisz ze jest bardzo madry itp. bo umie wymyslic cos zebys poczula sie wyjatkowa a ty jestes tak zalosna idiotka ze szukasz pomocy na forach bo masz za tępy umysł ;]

Gość innmyydreeeeaming
Ten tekst kozacki :D chyba jednak nie jestem "żałosną idiotką",bo jeśli mu coś piszę,to piszę mu w kółko to samo,i jak zobaczyłaś w temacie chciałabym napisać coś innego,cos żeby poczuł się WYJąTKOWY ! :o więc bez takich ...

to moze Niczym wygłodniały lampart przeszukujący puszczę, z wielką godnością i całkowitą pewnością o słuszności swojego postępowania, z majestatycznym spokojem i skupieniem umysłu godnym medytującego buddysty przemierzam bezkresne szlaki doliny Kongo w poszukiwaniu ciepłych aromatycznych stolców dzikich zwierząt, aby móc zaspokoić swój niedający się opisać głód oraz uświadczyć podniebienie smakiem tego cudownego przysmaku, który gdy już znajdę to z wielkim pietyzmem i z poszanowaniem godności oraz ze świadomością wspaniałości chwili wyniosłym ruchem ręki obejmę upatrzony stolec i w sakramentalnej ciszy skonsumuję swój posiłek odczuwając przy tym stan głębokiego oczyszczenia duszy i całkowitego spełnienia swojej egzystencji ?

Gość lalallalalalalallla
nie no to naprawde musisz byc bardzo wykształconą osobą skoro w kółko mu piszesz to samo ;D