Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość pierre

zagadka

Polecane posty

Gość pierre

zagadka jest dlamnie a wy drogie panie możecie mi pomóc ją rozwiązać:) (znaczy domyslam sie rozwiazania ale wolałbym inne wiec licze że moze któraś z was to powie "na głos") otóż jestem obecnie praktykantem w firmie znajomego ojca. znam sie z nim juz jakis czas i poznalem 3 lata temu jego córke :) super laska, lae nie trzymywalismy ze soba kontaktu chociash wie ze mi sie podoba. i 2 dni temu napisala mi sms ze chcialaby z psem na spacer do mnie wpasc . akurat mi nie pasowalo bo nie bylem na miejscu ale umowilismy sie na nastepny dzien. no i wlasnie pojechala do domu:P rozmawialismy ponad 2 godziny i ogolnie swietnie nam sie gadalo nawet na dosc pikantne tematy. ale w moemncie kiedy powiedzialem ile mam lat (ja 22 ona 25) to strasznie sie zdziwila (chociaz wczesniej o tym wiedziala) mniejsza o to :P na koniec zaprosilem ja jeszcze na goracą herbate bo sie chlodno zrobilo i ona mi sie pyta (oczywiscie bez zadnych obietnic bla bla bla) czy nie wiaze w jakikolwiek sposob przyszlosci z ich firma??? i co?? i to wszystko po to żeby zrobić jakiś wywiad dla ojca ?? ;> potraficie byc tak perfidne ?? czy to tak akurat przy okazji sobie powiedziala ?? co o tym sadzicie ??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować