Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miejscee

związek z kumplem

Polecane posty

tak tak :D ten demot jest idealny :D Ja dzisiaj gadalam z owym kumplem i powiedzialam mu jak fajnie jest na praktyce (odbywam praktyke bo uczelnia tego wymaga) i jacy tam fajni faceci są :D i potem ze jade na wakacje i zamierzam sie wyszalec na co on ze juz sie o mnie boi :D Niech sie boi frajer, bo nie wie co stracił nie wybierając mnie :P Pozdrawiam koleżanki :)

Witam. Mam podobny problem, ale w moim przypadku odwracając role, miałbym pytanie po czym poznać że koleżanka coś do mnie czuje? Z zachowań opisywanych wcześniej na forum mogę wnioskować, że dziewczyna może być zainteresowana, choć wydaje mi się, że w ten sposób traktuje też innych kumpli, a ja nie jestem jakis wyjatkiem. A jak jestem tylko kolegą to jak przekształcic te relacje i wyjsc poza ramy koleżenstwa?

u mnie .. jeszcze nie wiem. z całych sił bede sie starac wyjść z tej sytuacji z twarzą, próbowałam nabrać dystansu do tego. już wolałabym zebyśmy sie wiecej nie spotykali ale to nie możliwe ->> gavisus a jak ona zachowuje sie wobec ciebie? myslisz że jestes jej bliższy niz reszta kolegów?

widzę, ze kazdy tu ma jakis problem, a moj jest taki, ze nie wiem czy dziewczyna traktuje mnie jakos szczegolnie i nie wiem czy mogę być jej bliższy niż reszta kolegów, sa pewne sygnały, ale moze po prostu sa one przejawem zwyklego kolezenstwa? Tak się zastanawiam czy szczera rozmowa o swoich uczuciach w cztery oczy jest dobrym pomysłem?bo wtedy moze sie okazac to dosyc przykre, ze jednak zle odczytywalem znaki, ale to chyba lepsze niz ciagla niepewnosc i niepotrzebne czekanie na cos co moze nigdy nie nastąpic.

Myślę, że nic się nie stanie jeśli z nią porozmawiasz :) Lepiej mieć pewność niż się męczyć.

gavisus dobrze ci zyczę, ale obawiam sie jednak , że dziewczyna powie ci raczej : "zostanmy przyjaciółmi" , nie bądź zbyt nachalny w tej rozmowie. miejscee przez ostatnie dni powtarzałam sobie, że jestem tylko dla niego koleżanką, naprawdę nabrałam dystansu, bardzo starałam sie o nim nie mysleć. teraz kiedy jest gdzieś obok to staram sie być pewna siebie, głosno mówie co myśle, nie wstydze się siebie, ide dalej z podniesioną głowa. on jest i będzie ale już tak nie przejmuję sie nim.

Crank- cieszę się, że sie trzymasz :) Mam nadzieje, że też sobie poradzę. Tak chciałam przez ostatnie dni wracać już na studia, a teraz zaczynam sie bać jak to będzie, czy znowu mi nie odwali. Na odleglość jednak łatwiej sobie z tym radzić, a co będzie tam? Boję się.

miejscee dobrze ze jeszcze masz czas by to wszystko przemysleć, obrać jakąś taktykę, dojrzeć do tej sytuacji w której w końcu sie znajdziesz bedąc blisko niego. dasz sobie radę wierze w to :)

musze napisac w we wrzesniu poznałam faceta. jestem z nim do dziś . z kolega układało sie naprawde dobrze. i nadal jest nieźle, naprawde fajna relacja kolezenska.. ale to wraca.. i kurwa boje sie ze znowu cos rozpieprze..

Gość olaolaola24
witam wszystkich :* ja mam ten sam problem.. zakochuje sie powoli w najlepszym kumplu, ktory traktuje mnie jak kumpla. owszem szuka kontaktu, dotyka, itp. ale wydaje mi sie ze robi tak samo z druga kobieta w ekipie. jak zwrocic jego uwage, jak pokazac kobiecosc i jak go oczarowac, rozkochac..ech...

olaolaola24 Myśle, że jesli uważasz, że on zachowuje sie podobnie w stosunku do innej to : 1. taki po prostu jest, przyjazny dla wszystkich 2. próbuje na kilka frontów 3. chce wzbudzic zazdrość ? najbardziej prawdopodobne jest to pierwsze niestety... mam to samo. mam takiego kolegę. szukał kontaktu, dotyku itd, był miły. ale tak naprawde jest taki dla wszystkich.. których lubi. tylko lubi,.