Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ORIGINAL SIN

przerobić komuś zdjęcie?

Polecane posty

Gość koszosz
a facetów umiesz przerabiać?

Gość hiasyntks
rano obudze sie z przerobionym foto na poczcie? :* calusy pozrawiam.

Ok, teraz dostałam kilka zdjęć które są dość duże i wyraźne. ""(obiecuję nie ujawniać publicznie)" ;-P ale niezle " Sądzisz że zdjęcia które pokazałam należa do kafeterianek? Nie jestem świnią. To losowo wybrane zdjęcia z internetu, w większości nawet nie Polek. "trudno uwierzyć że zajmujesz się tym amatorsko " Naprawdę. Nie mam żadnego wykształcenia w tym kierunku (kończyłam kierunek raczej ścisły), a moja praca to zupelnie inna dziedzina niż rysunek i grafika. Po prostu zawsze lubiłam rysować, a ostatnio bawię się własnie przeróbkami. "Tak z ciekawosci-ile czasu zajmuje Ci przerobka jednego zdjecia?" Ok. 20-30 minut. "a facetów umiesz przerabiać?" Sczerze mówiąc nigdy tego nie robiłam, ale mogę spróbować (nie odpowiadam za efekty :P ) "i jak działasz ?" Staram się, ale mój facet jest daleko i rozmawiamy przez telefon. :) Teraz na chwilę przerwaliśmy więc piszę. Obiecuję że przerobię! :)

Ok, zaczynam przerabiać i powoli będę wysyłać. Tylko prosze o jedno - nie wpadaj w kompleksy, jeśli zmniejszę Twój nos, powiększę usta lub wyszczuplę twarz, itd...

Rozumiem i podzielam powszechny podziw dla talentu. Mam jedno, proste, wręcz banalne pytanie: Jaki jest CEL takich przeróbek? Lepsze samopoczucie czy wprowadzenie w błąd (łatwy do weryfikacji) adresata takich cudów cyfrowej techniki? dla celebrities - jest to pomyśł na zwiększenie popularności. Dla kowalskiej i Nowaka - powód do rozczarowań, gdy reczywistosc okaze się mało podatna na Photofiltr. Przy spotkaniu twarzą w twarz widać to, co widać. I o rozczarowanie rozmówcy nietrudno.

Gość cccccccccccccccccccccc
och, kurde dzieki! super wyszło bardzo mi się podoba nie wiedzialam że malując się mogę tak bardzo zmienić swoją twarz dziękuję ślicznie

Gość ewrina
dostałam, dziękuję, zdjęcie jest super :*:*

Gość a ja czekam
:)