Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekd34

polecie dobrą i lekką spacerówkę

Polecane posty

Gość ekd34

mieszkam na 4 piętrze, więc zależy mi żeby była lekka i dobra. Na razie dziecko jeżdzi w głębokim wózku wie c znosze podwozie a póżniej gondolę z dzieckiem. Pytanie do mam mieszkających "tak wysoko" jak znosiliście dziecko w spacerówcę, czy razem z dzieckiem czy osobno

Gość polecam gorąco te
TFK Buggster Graco Mirage Zwłaszcza tę pierwszą, 5 kg wagi, duży kosz, pozycja do spania wygodna, zwrotny, szerokie koła-rewelka!

Polecałabym model Arię z PegPerego. Ma 6 kg. dobrze się prowadzi (lekko). Kółka przednie zwrotne lub zablokowane. Duży kosz na zakupy, kocyki i zabawki. Syn już nie śpi na spacerze, ale jest możliwość położenia na płasko. MInus to mała budka - nie można osłonić dziecka od wiatru. Lepiej dokupić folię, której ja nie mam jeszcze. Rozkłada się jedną ręką. Składanie też proste, robię to z synem na rękach. MA fajne szelki, dziecko jest przypięte w 5 punktach, ale może sie wychylać do przodu (nie jest unieruchomione). http://www.allegro.pl/item710750067_wozek_peg_perego_aria_mt_super_lekki_4_kolory.html Na początku znosiłam razem z synkiem z 2 piętra. Tzn. Syn na biodro, wózek w rękę, bo jest wygodny do noszenia po złożeniu. On ważył 7 kg, więc nie było źle. Teraz on już waży 9, a ja jestem w ciaży więc odpuszczam znoszenie razem. Problem z tym znoszeniem, co nie? :( teraz często mi pomaga taka miła pani.Tobie wspóczuję, 4piętro to nie przelewki. uwazaj na kręgosłup :)

Ja rowniez mieszkam na czwartym pietrze wiec znam ten problem. Wlasnie czekam az miprzysla mini baby design. Tani, prosty i ladny jak dla mnie no i wazy jedyne 6kg. Zobaczymy jak sie sprawdzi :)

Ja moge z czystym sumieniem polecic Peg Perego Pliko 3. Jest lekka, mieszkam na 2 pietrze. Pod gore skladam wozek dziecko na rece, a wozek ma raczke do przenoszenia i bez problemu i wysilku wchodze. Na parter schodze z dzieckiem w wozku. W uzytkowaniu wozek super. Polecam.

wspolczuje wam noszenia wozkow :/ ja mam z 5 schodek do domu i mi ciezko bylo wnosic wozek, ja mam firmy hauck ale nei polecam :/ skretne kola sie nei sparwdzily zupelnie, lekka konstrukcja sie powyginala pod ciezarem dziecka, nic mi z tego ze lekki maly wygodny do noszenia jak do kitu z jezdzeneim

Gość pod pseeuudoo
chicco simlicity

Chicco nie ma regulowanego podnozka, tez mi sie podobalo, ale to duzy minus dla mnie.

dziewczyny dziękuję za odpowiedzi ja zastanawiam się nad mini z baby design, ale musze go zobaczyć na żywo z peg perego podobaja mi sie ale drogię

Gość spacerowiczkaa
baby design odradzam. Mam taką, budka sie przekrzywia, wykonana z materiału który siezko prac. Kółka dobre tylko latem, wiosną a zimą tragedia.

Gość a ja też polecam
coneco traffic poprzedniczka pisala o nim wyzej. Natomiast odradzam baby design - koszmar kola sie zdzieraja i odpadają, aczki się luszczą - tzn ta pianka co na nich jest. Ja mam coneco traffic i jest niezawodny od 2 lat a ganiam nim na okraglo, latwo się sklada. Razem z koleżanka tak ganiamy tymi wózkami ale ona wlaśnie ma baby design i już dwa razy wymieniala kola aja ani razu a cena ich jest bardzo podobna.

Gość jak zalezy Ci na cenie
to najlepszy z wymienionych to coneco traffic. Jest bardzo zwrotny, kola przednie można blokować żeby nie skrecaly albo odblokować i skręcaja w kólko. Jedyna wada to maly kosz na zakupy.

Gość Maclaren Koelstra Cosatto